Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Storm
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Παντως αν βγει η προκηρυξη μεχρι τελος του ετους, ας πουμε για παραδειγμα οκτωβρη νοεμβρη... οι προσληψεις θα γινουν μεχρι να τελειωσει η ολη διαδικαδια ανοιξη του 20.. Οποτε μια χαρα παιρνει τους 1500 κατα τη γνωμη μου... το θεμα ειναι να βγει να τρεξει η προκηρυξη μεχρι το δεκεμβρη, οπως ειπαν και αυτοι εντος εξαμηνου... αν βαλουν μαλιστα και κανα παραβολο για την καθε αιτηση οπως στο λιμενικο θα χουν και εσοδα απο αυτη μεχρι να αρχισουν τα σχετικα εξοδα με την εισοδο στις σχολες...

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Καπου διαβασα βγηκε ενας κ ειπε να παρει ακομη κ τωρα στη σχολη αστυφυλακων αλλα 1000 ατομα αντι για εφ.. προλαβενει λεει.. οτι νανε οτι του φανει του λολοστεφανη.. ελλαδα ρε φιλε ελλαδα αθανατη.. να πονας την χωρα σου και χαίρη 0
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Πιστευω πως προς τα εκει θα τρεξει!!! οκτωμβρη πιστευω θα βγει
AnestisMaster
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από AnestisMaster »

Ναι xanthos ένας ξύπνιος της ποασυ πέταξε αυτή τη κοτσάνα, το είδα και εγώ. Και να γίνει λέει το ίδιο και του χρόνου. Μακάρι, για οκτώβρη που λες, αλλά έτσι όπως διαμορφώνεται το τοπίο το βλέπω χλωμό για φέτος γενικά! Πάντως, προτεραιότητα έχουν οι προσλήψεις σε υγεία και ειδική αγωγή και μετά εμείς! Αυτή τη στιγμή το σημαντικότερο για μας είναι η αύξηση των ορίων ηλικίας ώστε και να βγει του χρόνου ή του παραχρόνου να μας "πιάνει"
Contractor
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Contractor »

Ο Μητσοτάκης μόλις ανέφερε προσλήψεις στην ασφάλεια ξανά.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Τι ΣτΕ και προσφυγές λέτε; Σιγα μην ρωτήσουν τους συνδικαλιστές που έχουν να δουλέψουν 15 χρόνια για την προκηρυξη, που αν ψάξουν τους αστυφ της ποασυ πριν το 95 που μπήκαν με λάδι και φέτα, θα γελασει ο κάθε πικραμενος.

Πριν λίγους μήνες πήραν στην πυροσβεστικη 970 επιλαχόντες από εποχικους 55 χρονών με απολυτηριο γυμνασίου, και δεν μίλησε κανείς.

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Τωρα το ειδα κ εγω αλλα δεν προλαβα να ακουσω μολις το περασε.. τι ειπε ακριβος; ανεστη στο ειπα θα βγει το 19 απλα στο τελος.. δεν εταξαν απλως μεχρι κ σημερα να το ειπε
Motorhead
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Motorhead »

Anestismaster δεν έχεις πει κάτι θετικό ρε άνθρωπε... Όλα αυτά που λες, τα στηρίζεις κάπου, έχεις από κάπου πληροφόρηση;

Γνώσεις οικονομικών η δουλεύεις σε κάποιο υπουργείο ή τέλος πάντων κάτι σχετικό με τις προσλήψεις στο ασεπ;

AnestisMaster
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Ο μητσοτάκης ανέφερε προσλήψεις σε υγεία και παιδεία πρώτα, "παράλληλα με αυτές που έχουν εξαγγελθεί στην ασφάλεια" είπε. Στο βήμα 5 όμως που μίλησε μεμονωμένα για το κομμάτι της ασφάλειας ούτε κουβέντα για προσλήψεις.
Άβαταρ μέλους
Storm
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Ρε παιδια εμεις δε θελουμε να γινουν οι προσληψεις φετος, να τρεξει η προκηρυξη φετος θελουμε το συντομοτερο... ας παρουν και. αυριο αυτους στην υγεια που λεει ο λογος... εμεις θελουμε να βγει η προκηρυξη να κινηθουν οι διαδικασιες να. ξερουμε που βαδιζουμε και ας βγει και τελη νοεμβρη και μεχρι να μπει ο κοσμος στις σχολες και να γινουν οι προσληψεις ουσιαστικα θα παειτα ανοιξη του 20..
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Rad. »

Λοιπόν παιδιά, ακούστε λίγο. Γιατί όντως διαβάζετε τα σαιτ που είναι ο τελευταίος τροχός της αμαξης, και ούτε.

Ο Χρυσοχοιδης είναι έμπειρος στο υπουργείο, λέτε εσεις να μην ήξερε ότι θα έχει αντίδραση της ΠΟΑΣΥ; Σίγουρα το ήξερε. Και τι έκανε; Βγήκε με τον πιο επίσημο τρόπο και προανήγγειλε τις προσλήψεις, Όπως επίσης και ο πρωθυπουργός.

Οπότε απο την ώρα που γνωρίζουν το ρόλο τους ο καθένας, απ την ώρα που λέει πρωθυπουργός και υπουργός ότι θα γίνουν προσλήψεις, θα γίνουν, τέλεια και παύλα, δε σηκώνει κουβέντα πάνω στο θέμα.

Και εν γνώσει του, σαν να τους λέει δες σας υπολογίζω.

Και στην τελική και αυτά τα σωματεία λειτουργούν αντανακλαστικα, πιθανόν να έχουν έτοιμο το κείμενο γραμμένο το τι θα πουν και να αλλάζουν αριθμούς, ημερομηνίες και να το στέλνουν στο υπουργείο.

Από ομοσπονδίες και σωματεία έχει χορτάσει η Ελλάδ

Λοκ200

Δημοσίευση από Λοκ200 »

Παιδιά μην τρελαίνεστε. Ο Χρυσοχοΐδης ήθελε να πάρει δυόμιση χιλιάδες και τελικά κατέληξαν στους χίλιους πεντακόσιους τώρα και σε τέσσερα χρόνια θα πάρουν και άλλους άγνωστο νούμερο βέβαια αυτή τη στιγμή. Το Υπουργείο Αν είχε τη δυνατότητα να πάρει και να βγάλει στο δρόμο αύριο το πρωί ειδικούς φρουρούς , θα το έκανε. Υπάρχει λόγος που θα χρειαστούν άμεσα αστυνομικοί.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Στρομ για το φεκ εννοεις να βγει;
AnestisMaster
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Φίλε δεν είναι το θέμα να πω κάτι θετικό. Το θέμα είναι να πάρουν σάρκα και οστά οι 1500 προσλήψεις εφ, που και εμένα συμφέρουν και σένα και όλους εδώ. Αλλά, με αυτά που βλέπω, ψάχνω και με βάση την εμπειρία μου από παλαιότερα συμβαίνοντα στο κομμάτι εφ, διατηρώ μία επιφυλακτική στάση σε όσες πολιτικές εξαγγελίες ακούω. Επίσης όχι δεν εργάζομαι σε φορείς που προανέφερες, πηγές έχω και από κει ξέρω ότι το όριο θα αυξηθεί κατά τρία έτη και ότι θα υπάρχει ποσοστό για αει τει. Τώρα, όπως βλέπεις σε όλα μου τα μηνύματα, ίδωμεν και πάλι για το τι μέλλει γενέσθαι, επέτρεψε μου όμως να έχω τη γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Πολυ απλα το 2019 θα βγει το φεκ πολυ απλα το 2019 θα γινουν οι αιτησεις.. ολα τα υπολοιπα θα δειξει ο χρονος που θα βγει κ θα εχουν... απλα το 2019 θα γινουν αυτα.. τελειωσε το ειπαν το ξαναειπαν..
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες