Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
Και δεν είναι προσωπικές απόψεις είναι η πραγματικότητα που ζούμε και μας επιβάλουν αδιαμαρτύρητα μεγάλε, αν εσύ όπως και η πλειοψηφία επιλέγεις να εθελοτυφλείς και να σκύβεις το κεφάλι δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Ο καθένας με την κρίση και τις αξίες του πορεύεται πάντα.
- loupinogr
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
Mak Marine έγραψε:Καλημερα. Τελικά το όριο ηλικίας ποιο ειναι; Ξέρει καποιος;loupinogr έγραψε: http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/pd215_06.htm
Βρήκα αυτό δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό το ΦΕΚ Η αν έχει αλλάξει /τροποποιηθεί.
Θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις αν γνωρίζει κάποιος.
Βέβαια προτρέχω. Λίγο αλλά καλό είναι να είμαστε ενημερωμένοι.1) ξυριζομαστε όπως τα υπόλοιπα σώματα ασφαλείας;2) παίρνουμε ειδικότητα μετά την εκπαίδευση;
Το όριο ηλικίας στην 9κ 21 είναι τα 32. Έτη. Δηλαδή γεννηθείς του 1989. Και Πρέπει να είσαι και γεννηθείς του 2000 και πριν. Δηλαδή κλεισμένα 21 έτη
Mak Marine έγραψε:Καλημερα. Τελικά το όριο ηλικίας ποιο ειναι; Ξέρει καποιος;
Δικαίωμα συμμετοχής στην επερχόμενη προκήρυξη θα έχουν όσοι έχουν γεννηθεί από το 1989 και μεταγενέστερα.
Τις μεταγωγές στον Κορυδαλλό τις κάνει η αστυνομία. Η εξωτερική φρουρά έχει μόνο φυλάξεις κρατουμένων σε νοσοκομεία και σκοπιές στο κατάστημα και εξωτερικα θυρωρεία.loupinogr έγραψε:Και να φανταστώ αν πας σε οποιαδήποτε άλλη φυλακή οι μεταγωγές είναι πολύ λιγότερες Από ότι στον Κορυδαλλό ε;Μονόδρομος ο Κορυδαλλός μου φαίνεται 😂 αλλά με 20 θέσεις που παίρνει και από αυτές οι 10 είναι γενικές και όχι πολύτεκνοι τριτεκνοο κλπ. Δύσκολο
Νεμεσις ποιες αξίες ρε βλήμα πεθαίνει κόσμος, το 99% ανεμβολιαστοι.Τραβά στο Σύνταγμα να διαμαρτυρίθεις και άσε εμάς να διοριστουμε ήσυχα!
- loupinogr
- Δεκανέας - Έφεδρος
Μια ακόμα απόρροια. Σίγουρα οι βάρδιες τώρα είναι χάλια. Αλλά λογικά 5ημερο βγαίνει η και 4 ήμερο Και λογικά κυλιόμενες;
Ρε ξεφτίλα εγώ νόσησα και νοσηλεύτηκα και οι μισοί και βάλε δίπλα μου ήταν εμβολιασμένοι που αναθεματίζουν πλέον το εμβόλιο, στο είπε και στον αντεννα ο πνευμονολογος του Ευαγγελισμού Σταμάτης Τσιπιλης χθες κατάμουτρα ζόμπι της τηλεόρασης. Οι μισοί τουλάχιστον είναι εμβολιασμένοι και νοσούν βαριά. Τηλεκατευθυνόμενο πιόνι που έχεις έχεις και άποψη για μένα και θα με πεις βλήμα, ηλίθιε.
Χαχαχα παιδιά μια θέση ήδη έχει αδειάσει, ο Νέμεσις κόβεται στα ψυχοτεχνικα.
Player7 έγραψε:Χαχαχα παιδιά μια θέση ήδη έχει αδειάσει, ο Νέμεσις κόβεται στα ψυχοτεχνικα.
Κουνα και τ αυτακια τωρα αυτιστικέ
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
loupinogr έγραψε:Μια ακόμα απόρροια. Σίγουρα οι βάρδιες τώρα είναι χάλια. Αλλά λογικά 5ημερο βγαίνει η και 4 ήμερο Και λογικά κυλιόμενες;
Μήπως μπορείς να ανεβάσεις τη φώτο που αναγράφονται οι ημερομηνίες της 9κ;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 28
Καλημέρα. Μην τσακωνεστε για τον κορωνοιο δεν αξίζει. Αυτο θέλουνε να διχαζομαστε για να περνάνε αυτό που θέλουν. Και αυτό το ξέρανε ότι θα συμβεί... Ολοι είμαστε θύματα και εμβολιασμενοι και ανεμβολιαστοι.Νέμεσις έγραψε:Player7 έγραψε:Χαχαχα παιδιά μια θέση ήδη έχει αδειάσει, ο Νέμεσις κόβεται στα ψυχοτεχνικα.
Κουνα και τ αυτακια τωρα αυτιστικέ
- loupinogr
- Δεκανέας - Έφεδρος
geomp έγραψε:loupinogr έγραψε:Μια ακόμα απόρροια. Σίγουρα οι βάρδιες τώρα είναι χάλια. Αλλά λογικά 5ημερο βγαίνει η και 4 ήμερο Και λογικά κυλιόμενες;
Μήπως μπορείς να ανεβάσεις τη φώτο που αναγράφονται οι ημερομηνίες της 9κ;
Έχω προσπαθήσει 2 φορές. Την ανεβάζει αλλά δείχνει την απάντηση μου λευκή. Ίσως κάτι παίζει με τις διαστάσεις. Αν μπορεί κάποιος να Μ πει τι διαστάσεις να βάλω για να φαίνεται το επόμενο λεπτό θα την ανεβάσω. Πάντως προχτες βράδυ Την έστειλαν για έγκριση. Χτες βράδυ δεν την. Είχα πάρει πίσω. Πιστεύω σήμερα η αύριο να την πάρουν. Όποιος μπορεί να με βοηθήσει με τις διαστάσεις να Μ πει
Καθόλου απίθανη η απαραίτητη προϋπόθεση σε προκηρύξεις ο εμβολιασμός μην το γελάτε
«Για φανταστείτε τώρα να πάμε να κάνουμε πχ υποχρεωτικό εμβολιασμό στους αστυνομικούς και στους λιμενικούς, που εκεί έχεις 30.000 με 40.000 ανεμβολίαστους και αν βάλεις το ίδιο μέτρο πρέπει να βγάλεις 20.000 σε αναστολή. Εσείς θα παίρνατε την ευθύνη; » τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες