Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

sakis έγραψε:Αυτο λεω κι εγω. Αυτος εχει ενα ψηφιο περισσοτερο και λεει 26188 δλδ σαν να λες εσυ 2618,8. Γινεται; Αρα λοιπον πεταει ενα νουμερο χωρις να ξερει πως βγηκε κι αν μπορει να υπαρξει. Και δεν ειναι ο μονος. Οι μισοι εδω μεσα τετοια νουμερα λενε.

2763,636 αυτά είναι μόρια από προηγούμενη προκήρυξη μην αναλύσουμε τι γίνεται τώρα Εικόνα
sakis

Δημοσίευση από sakis »

Αυτο γινοταν μεχρι τωρα που ειχε απολυτηρια λυκειων με τις δεσμες που ο βαθμος απολυτηριου ελεγε πχ 17 κ 7/11 ή 15 κ 8/12. Τωρα με τα απολυτηρια αυτα αποκλειεται να εχει καποιος τετοια νουμερα. Το απολυτηριο ολων μας γραφει 17,6 και οχι 17,634. Τελοσπαντων ας μας πει τι μορια εχει και τι απολυτηριο να δουμε αν εχω λαθος. Σορρυ αν σας κουραζω αλλα νομιζω εχω δικιο
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

sakis έγραψε:Αυτο γινοταν μεχρι τωρα που ειχε απολυτηρια λυκειων με τις δεσμες που ο βαθμος απολυτηριου ελεγε πχ 17 κ 7/11 ή 15 κ 8/12. Τωρα με τα απολυτηρια αυτα αποκλειεται να εχει καποιος τετοια νουμερα. Το απολυτηριο ολων μας γραφει 17,6 και οχι 17,634. Τελοσπαντων ας μας πει τι μορια εχει και τι απολυτηριο να δουμε αν εχω λαθος. Σορρυ αν σας κουραζω αλλα νομιζω εχω δικιο

Φίλε ηρέμησε το θέμα μας είναι να βγει η προκήρυξη οπότε μην ξεφεύγουμε
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 156

Δημοσίευση από Hyper »

sakis έγραψε:Αυτο γινοταν μεχρι τωρα που ειχε απολυτηρια λυκειων με τις δεσμες που ο βαθμος απολυτηριου ελεγε πχ 17 κ 7/11 ή 15 κ 8/12. Τωρα με τα απολυτηρια αυτα αποκλειεται να εχει καποιος τετοια νουμερα. Το απολυτηριο ολων μας γραφει 17,6 και οχι 17,634. Τελοσπαντων ας μας πει τι μορια εχει και τι απολυτηριο να δουμε αν εχω λαθος. Σορρυ αν σας κουραζω αλλα νομιζω εχω δικιο
Σκαλωσες λιγακιΕικόνα
george

Δημοσίευση από george »

Φιλε εχεις δικιο δεν μπορει να βγαινει τετοιο νουμερο. Ας παμε ομως στο θεμα μας ξερει κανεις κατι νεο για την προκυρηξη; Στο φεισμπουκ επικοινωνει κανενας με το κ. Ντουμα?
Johnnys Aigaleo

Δημοσίευση από Johnnys Aigaleo »

Ο κυριος Ντουμας ειναι αφαντος και δεν απανταει σε ερωτησεις ατομων που θελουν να μαθουν για την προκηρυξη. Μαλλον ακομα διακοπες θα ειναι. Απο την αλλη θα μου πεις τι τον ενδιαφερει κιολας.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 156

Δημοσίευση από Hyper »

Ρε παιδια τι τον εχετε περασει τον ντουμα ελεος ο φωτεινος παντογνωστης ειναι; Εχουμε πει ο ανθρωπος θελει να βοηθησει λεει οτι ακουει αυτο δεν σημαινει οτι ξερει ποια θα ειναι η ακριβης ημερομηνια και ωρα.
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Εδω η εθνικη τραπεζα κοντευη να χρεωκοπιση και εσεις περιμενετε προκηρηξη. Με τι λεφτα ρε; Χαχαχαχα
κοκος

Δημοσίευση από κοκος »

Ο κοκος ειμαι χαχα ναι εχω 26,181 μορια στην α Αν 8ες μετρα μονος σου και πες μ πωσα βγενουνε, απολ λυκειου 17 2/11 ειδ δυναμεις αυτοκινητο και μηχανη
asimike

Δημοσίευση από asimike »

Αλανια στις ειδησεις ειπαν οτι σχετικα θεματα με προσληψεις κλπ κλπ θα ανακοινωθουν στο φεστιβαλ θεσσαλονικησ...
310LELE

Δημοσίευση από 310LELE »

Βγηκε η προκυρηξη ;
δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Περιμενε στην ουρα αδελφε.
Ευα

Δημοσίευση από Ευα »

Ποσα μορια εχουν τα γερμανικα Β2 ; Οσο και το Lower / 100 μορια;