sakis έγραψε:Αυτο λεω κι εγω. Αυτος εχει ενα ψηφιο περισσοτερο και λεει 26188 δλδ σαν να λες εσυ 2618,8. Γινεται; Αρα λοιπον πεταει ενα νουμερο χωρις να ξερει πως βγηκε κι αν μπορει να υπαρξει. Και δεν ειναι ο μονος. Οι μισοι εδω μεσα τετοια νουμερα λενε.
2763,636 αυτά είναι μόρια από προηγούμενη προκήρυξη μην αναλύσουμε τι γίνεται τώρα
Αυτο γινοταν μεχρι τωρα που ειχε απολυτηρια λυκειων με τις δεσμες που ο βαθμος απολυτηριου ελεγε πχ 17 κ 7/11 ή 15 κ 8/12. Τωρα με τα απολυτηρια αυτα αποκλειεται να εχει καποιος τετοια νουμερα. Το απολυτηριο ολων μας γραφει 17,6 και οχι 17,634. Τελοσπαντων ας μας πει τι μορια εχει και τι απολυτηριο να δουμε αν εχω λαθος. Σορρυ αν σας κουραζω αλλα νομιζω εχω δικιο
sakis έγραψε:Αυτο γινοταν μεχρι τωρα που ειχε απολυτηρια λυκειων με τις δεσμες που ο βαθμος απολυτηριου ελεγε πχ 17 κ 7/11 ή 15 κ 8/12. Τωρα με τα απολυτηρια αυτα αποκλειεται να εχει καποιος τετοια νουμερα. Το απολυτηριο ολων μας γραφει 17,6 και οχι 17,634. Τελοσπαντων ας μας πει τι μορια εχει και τι απολυτηριο να δουμε αν εχω λαθος. Σορρυ αν σας κουραζω αλλα νομιζω εχω δικιο
Φίλε ηρέμησε το θέμα μας είναι να βγει η προκήρυξη οπότε μην ξεφεύγουμε
sakis έγραψε:Αυτο γινοταν μεχρι τωρα που ειχε απολυτηρια λυκειων με τις δεσμες που ο βαθμος απολυτηριου ελεγε πχ 17 κ 7/11 ή 15 κ 8/12. Τωρα με τα απολυτηρια αυτα αποκλειεται να εχει καποιος τετοια νουμερα. Το απολυτηριο ολων μας γραφει 17,6 και οχι 17,634. Τελοσπαντων ας μας πει τι μορια εχει και τι απολυτηριο να δουμε αν εχω λαθος. Σορρυ αν σας κουραζω αλλα νομιζω εχω δικιο
Φιλε εχεις δικιο δεν μπορει να βγαινει τετοιο νουμερο. Ας παμε ομως στο θεμα μας ξερει κανεις κατι νεο για την προκυρηξη; Στο φεισμπουκ επικοινωνει κανενας με το κ. Ντουμα?
Ο κυριος Ντουμας ειναι αφαντος και δεν απανταει σε ερωτησεις ατομων που θελουν να μαθουν για την προκηρυξη. Μαλλον ακομα διακοπες θα ειναι. Απο την αλλη θα μου πεις τι τον ενδιαφερει κιολας.
Ρε παιδια τι τον εχετε περασει τον ντουμα ελεος ο φωτεινος παντογνωστης ειναι; Εχουμε πει ο ανθρωπος θελει να βοηθησει λεει οτι ακουει αυτο δεν σημαινει οτι ξερει ποια θα ειναι η ακριβης ημερομηνια και ωρα.