Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Stauros44
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Stauros44 »

Φίλε mella92 εκεί θέλω να καταλήξω τα λεφτά που παίρνεις είναι καλά το θέμα είναι το ποσό μπορείς να βασιστείς από αυτήν την δουλειά το ποσό μόνιμοι είναι δηλαδή εγώ προσωπικά τον ιδιωτικο τομέα δεν τον εμπιστεύομαι με έχουν κάνει πολλά και έχω δει πολλά τους μεγάλους όμιλοΥς να φοβάσαι γ αυτό θα προτιμούσα τα λιγότερα και μονιμότητα δεν ξέρω σε τι εταιρεία είσαι και πόσα χρόνια είσαι παίρνεις πολλά άρα θα έχουν και για αποζημίωση αύριο μεθαύριο αν γίνει κάτι και δεν σε χρειάζονται άλλο χωρίς να φανώ καντεμης αλλά επειδή έχεις και παιδιά ο κόσμος γ αυτό θέλει το δημόσιο δεν είναι θέμα τεμπελιάς είναι θέμα σιγουριάς η εταιρεία μια μέρα μπορεί να σ πει να υπογράψεις σύμβαση για λιγότερα λέω τώρα χίλια δυο δεν ξες δεν τους νοιάζει άμα έχεις παιδιά κτλπ
Mellas92
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Mellas92 »

Stauros44 έγραψε:Φίλε mella92 εκεί θέλω να καταλήξω τα λεφτά που παίρνεις είναι καλά το θέμα είναι το ποσό μπορείς να βασιστείς από αυτήν την δουλειά το ποσό μόνιμοι είναι δηλαδή εγώ προσωπικά τον ιδιωτικο τομέα δεν τον εμπιστεύομαι με έχουν κάνει πολλά και έχω δει πολλά τους μεγάλους όμιλοΥς να φοβάσαι γ αυτό θα προτιμούσα τα λιγότερα και μονιμότητα δεν ξέρω σε τι εταιρεία είσαι και πόσα χρόνια είσαι παίρνεις πολλά άρα θα έχουν και για αποζημίωση αύριο μεθαύριο αν γίνει κάτι και δεν σε χρειάζονται άλλο χωρίς να φανώ καντεμης αλλά επειδή έχεις και παιδιά ο κόσμος γ αυτό θέλει το δημόσιο δεν είναι θέμα τεμπελιάς είναι θέμα σιγουριάς η εταιρεία μια μέρα μπορεί να σ πει να υπογράψεις σύμβαση για λιγότερα λέω τώρα χίλια δυο δεν ξες δεν τους νοιάζει άμα έχεις παιδιά κτλπ

Μόνο Αθήνα φίλε θα δηλώσω κ ότι γίνει! Εκτός Αθηνών με αυτόν τον μισθό και με αυτά τα μέτωπα πού έχω ανοίξει δεν με περνει! Αθήνα κ ας είναι 950 τουλάχιστον! Σιγουριά!

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Τα 950 είναι μια χαρά για την εποχή μας. Στον ιδιωτικό τομέα δεν τα βρίσκεις εύκολα αυτά τα λεφτά.
Άβαταρ μέλους
Gekas55
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Gekas55 »

Καλησπέρα για τήν ερώτηση του mellas92 ! Εάν αγαπάς το επάγγελμα πού κανεις δεν κοιτάς το Μήσθο ! Και για παράδειγμα ένα πιλότος στήν πολεμική αεροπορία Περνάει 900 εύρω καί παίζει τήν ζωή του κορώνα γράμματα αλλά το κάνει γιατί το αγαπάει! Τώρα αν ο Μελλας βλέπει μόνο αριθμούς και δεν τον ενδιαφέρει η δουλειά! Θα τα βρει πολύ σκούρα σε αυτόν το τομέα γτ δεν είναι απλή δουλειά έχεις να κάνεις με κρατούμενους με επικινδυνότητα ! Αυτά από μένα!
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από BorderRanger »

Καλώς ή κακώς κάνεις δεν είχε όνειρο να γίνει Σωφρονιστικός υπάλληλος. Εκεί πάνε όσοι δε κατάφεραν να μπουν στην Αστυνομία.

Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 6
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

BorderRanger έγραψε:Καλώς ή κακώς κάνεις δεν είχε όνειρο να γίνει Σωφρονιστικός υπάλληλος. Εκεί πάνε όσοι δε κατάφεραν να μπουν στην Αστυνομία.

Σωστος ο Border, της ιδιας ακριβως αποψης ειμαι και εγω. Στο περας του χρονου ομως πιστευω θα την αγαπησεις τη δουλεια αν αγαπας γενικα το επαγγελμα του αστυνομικου κλπ. Αναπτυσοντε παρεες φιλιες.
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από BorderRanger »

Ε ναι λογικό είναι, όλη την αστυνομία ήθελαν. Κανείς δεν ξύπνησε και είπε μ αρέσει να φυλάω κρατούμενους!

Νέμεσις
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από Νέμεσις »

Παιδιά αστυνομικά καθήκοντα έχει η θέση αυτή μη γελιεστε, ειδικά η εξωτερική φρουρά είναι ουσιαστικά το ίδιο με την αστυνομία με τη διαφορά ότι εκτελεί μια συγκεκριμένη υπηρεσία. Συνάδελφοι θεωρούνται μεταξύ τους να το ξέρετε και πλέον είναι στο ίδιο υπουργείο κιόλας τα τελευταία χρόνια. Η αστυνομία εκτελούσε αυτά τα καθήκοντα έτσι κ αλλιώς μέχρι το 1999 που συστάθηκε η υπηρεσία εξωτερικής φρουρησης. Για μένα πρέπει κ τυπικά να ενταχθεί στο σώμα της ΕΛ ΑΣ.
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Gekas55 έγραψε:Καλησπέρα για τήν ερώτηση του mellas92 ! Εάν αγαπάς το επάγγελμα πού κανεις δεν κοιτάς το Μήσθο ! Και για παράδειγμα ένα πιλότος στήν πολεμική αεροπορία Περνάει 900 εύρω καί παίζει τήν ζωή του κορώνα γράμματα αλλά το κάνει γιατί το αγαπάει! Τώρα αν ο Μελλας βλέπει μόνο αριθμούς και δεν τον ενδιαφέρει η δουλειά! Θα τα βρει πολύ σκούρα σε αυτόν το τομέα γτ δεν είναι απλή δουλειά έχεις να κάνεις με κρατούμενους με επικινδυνότητα ! Αυτά από μένα!
Ένας πιλότος πέρα από τον μισθό παίρνει και το πτητικό επίδομα. Σίγουρα γουστάρει το επάγγελμα του αλλά δεν παίρνει μόνο 900?.

Άβαταρ μέλους
Gekas55
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Gekas55 »

Charlie Harper 13 έγραψε:
Gekas55 έγραψε:Καλησπέρα για τήν ερώτηση του mellas92 ! Εάν αγαπάς το επάγγελμα πού κανεις δεν κοιτάς το Μήσθο ! Και για παράδειγμα ένα πιλότος στήν πολεμική αεροπορία Περνάει 900 εύρω καί παίζει τήν ζωή του κορώνα γράμματα αλλά το κάνει γιατί το αγαπάει! Τώρα αν ο Μελλας βλέπει μόνο αριθμούς και δεν τον ενδιαφέρει η δουλειά! Θα τα βρει πολύ σκούρα σε αυτόν το τομέα γτ δεν είναι απλή δουλειά έχεις να κάνεις με κρατούμενους με επικινδυνότητα ! Αυτά από μένα!
Ένας πιλότος πέρα από τον μισθό παίρνει και το πτητικό επίδομα. Σίγουρα γουστάρει το επάγγελμα του αλλά δεν παίρνει μόνο 900?.

Θες να σου πω 1150 1200 ; Και πάλι λίγα δεν είναι; Γ αυτήν την δουλειά;

Άβαταρ μέλους
loupinogr
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από loupinogr »

Καλησπερα! Κατοχος ιεκ υπηρεσιες ασφαλειας Πιστοποιημενος με βαθμο 15 +18 μηνες προυπηρεσια + proficiencyπιστευετε για εξωτερικος στον κορυδαλλο ειναι πιθανο;

επισης πιστευετε οτι η προυπηρεσια μου ειναι αρκετη για να την δηλωσω;

Factoryxl
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Factoryxl »

Ενδιαφέρομαι για όλα τα καταστήματα κράτησης για εσωτερικος πρώτη επιλογή με 1127 μόρια β επικουρία με εμπειρία... Γίνεται τίποτα;
Άβαταρ μέλους
Anavatis
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Anavatis »

Νέμεσις έγραψε: Παιδιά αστυνομικά καθήκοντα έχει η θέση αυτή μη γελιεστε, ειδικά η εξωτερική φρουρά είναι ουσιαστικά το ίδιο με την αστυνομία με τη διαφορά ότι εκτελεί μια συγκεκριμένη υπηρεσία. Συνάδελφοι θεωρούνται μεταξύ τους να το ξέρετε και πλέον είναι στο ίδιο υπουργείο κιόλας τα τελευταία χρόνια. Η αστυνομία εκτελούσε αυτά τα καθήκοντα έτσι κ αλλιώς μέχρι το 1999 που συστάθηκε η υπηρεσία εξωτερικής φρουρησης. Για μένα πρέπει κ τυπικά να ενταχθεί στο σώμα της ΕΛ ΑΣ.
Συμφωνώ με τον "Νέμεσις". Μη λέτε ότι δεν ήταν όνειρο ζωής για κάποιον να ασχοληθεί με το αντικείμενο. Δεν ήθελαν όλοι την αστυνομία και την επικινδυνότητα που έχει ειδικά η Αθήνα που αναγκαστικά θα υπηρετήσει όποιος και να μπει στο σώμα 10 χρόνια το λιγότερο. Για τους σωφρονιστικούς ίσως έχετε δίκιο ότι δεν ξύπνησε κάποιος ένα πρωί και είπε θέλω να φυλάω κρατούμενους. Αλλά για την εξωτερική φρουρά είναι εντελώς διαφορετικα τα πράγματα. Αρκετά άτομα όπως εγώ ήθελα την εξωτερική φρουρά περισσότερο από την αστυνομία. Άλλωστε η ΥΕΦΚΚ αντικατέστησε την Ελληνική Αστυνομία. Οι εξωτερικοί φρουροί έχουν αστυνομικά καθήκοντα και ουσιαστικά κάνουν τα ίδια πράγματα που κάνει και το μεταγωγών της αστυνομίας. Απλά δεν είναι τόσο μεγάλο το εύρος των αρμοδιοτήτων. Η ΥΕΦΚΚ έχει 4-5 συγκεκριμένα πράγματα που κάνει. Θεωρώ ότι μέσα στα επόμενα χρόνια θα γίνει ανεξάρτητο σώμα ασφαλείας ή θα απορροφηθεί από την Ελληνική αστυνομία αν δεν γίνουν προσλήψεις όταν συνταξιοδοτηθεί η 1η σειρά.
Fanis679
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Fanis679 »

Καλησπέρα. Μια ερώτηση. Με την εντοπιότητα τι ισχύει; Πόσο καιρό πρέπει ν μένεις στην περιφερειακή ενότητα της περιοχής σου;
Stauros44
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Stauros44 »

Για μένα είναι όνειρο ζωής περισσότερο από αστυνομία μην ξεχνάτε ότι άμα είσαι απο επαρχία θα φας όπως και να έχει αρκετά χρόνια Αθήνα που δεν αρέσει σε αυτούς από επαρχία και πιστεύω όνειρο ζωής είναι πολλών και ακόμα περισσότερο σε αυτούς που έχει φυλακές στις πόλεις τους για εμένα προσωπικά τελευταίο όνειρο ζωής Και για πολλούς οι γεννημένοι του 1990 γτ δεν μας πιάνει άλλη προκήρυξη όσο αφορά τα σώματα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες