Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 56
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Εμένα μια χαρά ανοίγει, τέλος πάντων, είναι η τελευταία προκήρυξη της ΕΚΑΜ, που αναφέρει ότι για να μπορεί να δηλώσει ένας Ε. Φ συμμετοχή θα πρέπει Να έχει υπηρεσία (εκτός σχολής) τουλάχιστον 2 έτη, αυτό που αναφέρεις εσύ γινότανε πριν το 2010.
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Μια χαρα γίνεται να πας και ΕΚΑΜ. Όπως τα λέει ο Greek είναι. Υπάρχει και τουλάχιστον ένας επιτυχόν φρουρός που στελεχώνει την ΕΚΑΜ απο το τελευταίο σχολείο επιλογής.
Θελω και μπορώ !
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια υπηρεσία που επιτρέπει τους ειδικούς φρουρούς να φορουν πολιτικα αντί της στολής. Όπως οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην ασφάλεια!
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Γενικά στην αστυνομία επιτρέπονται στην ασφάλεια &Το εσωτερικών υποθέσεων. Τώρα το κατά πόσο και με υπό ποιες προυποθέσεις μπορούν να υπηρετήσουν εκεί Ε. Φ. Είναι άλλο καπέλο.georgemouh έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια υπηρεσία που επιτρέπει τους ειδικούς φρουρούς να φορουν πολιτικα αντί της στολής. Όπως οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην ασφάλεια!
-
- Στρατιώτης
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Τυπικά όμως μπορεί ένας Ειδικός Φρουρός να υπηρετήσει στην ασφάλεια ή στο εσωτερικών υποθέσεων;
Π. Χ έχω έναν γνωστό αστυφύλακα μου που υπηρετεί στην ασφάλεια ανηλικων.
Ένας ειδικός φρουρός θα μπορούσε;
Και αν όχι σε ποιους κλάδους της ασφάλειας θα μπορούσε να εργάζεται;(φορώντας πολιτικά πάντα)
Π. Χ έχω έναν γνωστό αστυφύλακα μου που υπηρετεί στην ασφάλεια ανηλικων.
Ένας ειδικός φρουρός θα μπορούσε;
Και αν όχι σε ποιους κλάδους της ασφάλειας θα μπορούσε να εργάζεται;(φορώντας πολιτικά πάντα)
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Πρωτα μπες στο σωμα και μετα να αρχιζουν να κυκλοφορουν τετοιες σκεψεις στο κεφαλι σου
-
- Στρατιώτης
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Απλά αν καποιος γνωριζει σιγουρα ας με διαφωτίσει.
Απλά αν καποιος γνωριζει σιγουρα ας με διαφωτίσει.
-
- Στρατηγός
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Δεν υπάρχουν διακρίσεις σε αστυφύλακες ή ειδικούς φρουρούς και αφού έχεις γνωστό (βύσμα γαρ) σε τέτοια υπηρεσία ρώτησε τον τι υπηρεσίες υπάρχουν, δεν γίνεται να σου αναφέρουμε δημόσια κάτι τέτοιο, οι λόγοι ευνόητοι, σκέψου το λίγο.
-
- Στρατιώτης
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Σ ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου Greek_Army απλά ρωτάω αν οι ε. Φ εχουν δικαίωμα να πάνε σε τετοιες υπηρεσίες. Μη έχοντας την ιδιότητα του ανακριτικού υπαλλήλου.
-
- Στρατηγός
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Η ασφάλεια έχει και τομείς που δεν χρειάζεται να έχεις ανακριτικά καθήκοντα.
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Ανθρωποι με απωλεια ακοης μπορουν να ενταχθουν ως ειδικοι φρουροι; Αν ναι, σε ποιο επιπεδο απώλειας ακοης πρεπει να ειναι;
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να μου λύσει όποιος ξέρει μία απορία. Αν κάποιος Ε. Φ. Βγει ελευθερος υπηρεσιας, όταν είναι ρεπό, το ρεπο το χρεωνεται σαν να το πηρε κανονικα;
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
VickyP έγραψε:Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να μου λύσει όποιος ξέρει μία απορία. Αν κάποιος Ε. Φ. Βγει ελευθερος υπηρεσιας, όταν είναι ρεπό, το ρεπο το χρεωνεται σαν να το πηρε κανονικα;
Βικυ απ'οσο ξερω χρεωνεται κανονικα το ρεπο και ας ειναι ελευθερος υπηρεσιας!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω επειδη εγω ποτε δεν τα πηγαινα καλα με το διαβασμα αν υπαρχει αλλος τροπος να μπω σε σχολη αστυφυλακων αν οχι μηπως θα μπορουσατε να με ενοιμερωσετε για τις βασεις ; Ευχαριστω εκ των προταιρων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες