Αθλήματα για κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Razorakos15
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Razorakos15 »

Γιωργος 35μκ έγραψε: Ημουν στο κεεδ πριν ενα μηνα. Αθληματα δινεις ακομα κι αν παρουσιαστεις στο κεεδ. Για καταδρομεις / πεζοναυτες ειναι 1 χιλομετρο μεσα σε 5 λεπτα,25 καμψεις κ 25 κοιλιακους. Τα αθληματα για ΥΕΑ και αλεξιπτωτα διαφερουν. Επισης διαφερουν και τα αθληματα μεταξυ των λοχων μιας και τα στελεχη (λοχιες-επιλοχιες συνηθως μπορει και εκπαιδευτες) δε ζητουν ακριβως τα ιδια αθληματα.

Αλλοι ζητησαν 4 γυρους στο γηπεδο ποδοσφαιρου μεσα σε 4,30 λεπτα ετσι μου ειπαν δεν ξερω αν αληθευει και αλλοι 3 γυρους μεσα σε 5 λεπτα. Και 5,30 λεπτα να κανεις δεν σε κοβουν κ παραπανω μην σου πω. Εγω μπηκα 10 νοεμβρη, ορκιστηκα στις 28 νοεμβρη, χωρις παρελαση, με μια φορα βολη. Πολυ καψωνι στον τριτο και πεμπτο λοχο και φουλ παραγγελματα. Τις 2-3 πρωτες μερες σε μας τουλαχιστον, ειχε φουλ σταξιμο, αυτο ειναι αναλογα τους εκπαιδευτες και τα στελεχη και τον λοχο που εισαι.

Οταν παρεις την μεταθεση η οποια ανακοινωνεται στο κεεδ κ πας κυπρο ή δεν ξερω που αλλου, θα καταλαβεις πως στο κεεδ ηταν χαλαρα και οντως ειναι χαλαρα. Οι υπνοσακοι σε μας τουλαχιστον επιτρεπονται, θα σας κανουν ελεγχο στην αρχη για κινητα με καμερα, το νερο στο ντους ειναι παγος, το φαγητο αρκετα καλο. Να περασεις απαρατηρητος κ να μην ξερουν το ονομα σου τα στελεχη ειναι ευκολο. Απο υπηρεσεις εχει στα μαγειρια, κουβαλημα κ θαλαμοφυλικι. Καλη θητεια. Τιμητικη για Κυπρο για οσους πανε, δεν εδωσαν σε μας.

Επειδη τα ορια στο τρεξιμο που ανεφερες είναι τρελα (4 γυροι= 1600 μετρα) ποσα ατομα ξες που κοπηκαν και ξες μηπως με τι διαφορα κοπηκαν; Οσο αφορα την κυπρο, ποσο σας κρατησαν στο κεεδ μεχρι να φυγετε και γιατι δεν πειρατε τιμητικη?
Γιωργος 35μκ

Δημοσίευση από Γιωργος 35μκ »

Αναλογα το στελεχος-εκπαιδευτη που θα σας βαλει τα αθληματα. Οι περισσοτεροι κοβονται στις ιατρικες εξετασεις παρα στα αθληματα. Ναι τοσοι ηταν οι γυροι σε γηπεδο ποδοσφαιρου, αντε να κοπηκαν 2-3 παιδια. Για οσους εχουν μυωπια κ πιστευουν πως δεν θα εχουν θεμα αργοτερα στην μοναδα με την μυωπια τους, ας μην το γραψουν στο τριπτυχο που θα σας βαλουν να συμπληρωσετε διαφορετικα πιστευω πως περνατε απο οφθαλμολογικες εξετασεις στο 401. Πατε βολτα βεβαια. Δεν κανετε τις προβλεπομενες αγγαρειες :D Τιμητικη δεν πηραμε και δεν ξερουμε. Απορρητο λενε, δε θα μαθουμε ποτε κ μαλλον τις χασαμε :D Με το που γυρισαμε απο τις 4 μερες αδεια της ορκομωσιας, μειναμε 2 μερες πευκο, μετα 2 αυλωνα κ μετα σταυροβουνι ή οπου αλλου πας.
Άβαταρ μέλους
Cptmcdonald
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Cptmcdonald »

Παιδιά είπε 4 γύρους σε γήπεδο ποδοσφαίρου και οχι στίβου. Του ποδοσφαίρου ο γύρος ειναι καπου στα 200-250 μετρα. Οχι 400
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Ενδιαφέροντα: Πολεμικες Τεχνες

Δημοσίευση από aris 1943 »

Γιωργος 35μκ έγραψε:Αναλογα το στελεχος-εκπαιδευτη που θα σας βαλει τα αθληματα. Οι περισσοτεροι κοβονται στις ιατρικες εξετασεις παρα στα αθληματα. Ναι τοσοι ηταν οι γυροι σε γηπεδο ποδοσφαιρου, αντε να κοπηκαν 2-3 παιδια. Για οσους εχουν μυωπια κ πιστευουν πως δεν θα εχουν θεμα αργοτερα στην μοναδα με την μυωπια τους, ας μην το γραψουν στο τριπτυχο που θα σας βαλουν να συμπληρωσετε διαφορετικα πιστευω πως περνατε απο οφθαλμολογικες εξετασεις στο 401. Πατε βολτα βεβαια. Δεν κανετε τις προβλεπομενες αγγαρειες :D Τιμητικη δεν πηραμε και δεν ξερουμε. Απορρητο λενε, δε θα μαθουμε ποτε κ μαλλον τις χασαμε :D Με το που γυρισαμε απο τις 4 μερες αδεια της ορκομωσιας, μειναμε 2 μερες πευκο, μετα 2 αυλωνα κ μετα σταυροβουνι ή οπου αλλου πας.
πςρναν απο οφθαλμαλογικες εξετασεις ενας φιλος μου ετσι κοπηκε ενω ειχε μυωπια αλλα λιγο
δε με σέβεσαι τότε θα με φοβάσαι
Άβαταρ μέλους
giannislok
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από giannislok »

Καλησπερα παιδια. Μια ερωτηση εχω και εγω: Τα αθληματα στο πευκο ποτε τα περνας; Μια βδομαδα μετα απ την μερα καταταξης?
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

giannislok έγραψε:Καλησπερα παιδια. Μια ερωτηση εχω και εγω: Τα αθληματα στο πευκο ποτε τα περνας; Μια βδομαδα μετα απ την μερα καταταξης?
. Αν πας κατευθείαν πευκο δλδ ειδικες δυναμεις δεν περνας εξετασεις σε αθλήματα!
Άβαταρ μέλους
giannislok
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ευχαριστω φιλε για την γρηγορη απαντηση αλλα απ οτι διαβασα σε προηγουμενα μηνυματα τωρα περνανε αθληματα και οσοι μπαινουν κατευθειαν κεεδ. Εγω παρουσιαζομαι 29/1 Μ. Πευκο παντως.
Άβαταρ μέλους
lephleg
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από lephleg »

aris 1943 έγραψε:
giannislok έγραψε:Καλησπερα παιδια. Μια ερωτηση εχω και εγω: Τα αθληματα στο πευκο ποτε τα περνας; Μια βδομαδα μετα απ την μερα καταταξης;
. Αν πας κατευθείαν πευκο δλδ ειδικες δυναμεις δεν περνας εξετασεις σε αθλήματα!

Απο τη σειρα του Σεπτεμβριου περασαν αθληματα και οσοι καταταχτηκαν στον Μ. Πευκο (2014Ε ΕΣΣΟ).

Άβαταρ μέλους
giannislok
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Γι αυτο ρωταω και εγω γιατι οι μισοι λενε ναι και οι μισοι οχι.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από D.Y.K »

Θα δώσετε πάλι αθλήματα όλοι όπου και να παρουσιαστείτε.
Άβαταρ μέλους
giannislok
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Μια βδομαδα μετα την ημερα καταταξης τα δινουμε τα αθληματα?
Άβαταρ μέλους
lephleg
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από lephleg »

giannislok έγραψε:Μια βδομαδα μετα την ημερα καταταξης τα δινουμε τα αθληματα;

Τη πρωτη Δευτερα μετα την καταταξη σας. Εικόνα

Άβαταρ μέλους
giannislok
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Εγινε φιλε ευχαριστω για την απαντηση. Θα μπω και θα δω γιατι οι αποψεις Διίστανται. Κατι τελευταιο: Ξερετε αν για λοκ ζητανε ελξεις σε μονοζυγο?
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Εννοειτε οτι θελει και ελξεις!
Άβαταρ μέλους
giannislok
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ξερεις ποσες φιλε; Γιατι ξερω οτι μονο για λυβ και αλεξιπτωτιστες ζητανε.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης