Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Π

Δημοσίευση από Π »

Από το 14 έχουν αλλαξει πολλά... Επί ΣΥΡΙΖΑ το όριο είναι να μην υπερβαίνουν το27 Έτος της ηλικίας τους... Όπως σας το ξαναλέω και Τ ύψος... Καλημέρα και μόλις βγει θα δείτε 😉😉
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Liontarina »

Εγώ παλι λέω οτι δεν έχει νόημα ο, τι και να λέμε για το ηλικιακό όριο και να γεμίζουμε σελίδες που δεν δίνουν ουσιαστικές πληροφορίες πάνω στο θέμα... Οταν βγει η προκήρυξη θα δουμε τι ορίζει σχετικα με την ηλικία κτλ... Το να αναζητούμε παλιές προκηρύξεις, μάλλον δεν έχει αποτέλεσμα γιατί τα όρια κυμαίνονται ανάλογα και με τις ειδικότητες και τις ειδικές κατηγορίες που ορίζονται στην εκάστοτε προκήρυξη... Οποτε αναμένουμε.
Stelios7

Δημοσίευση από Stelios7 »

Καλημέρα.. μήπως ξέρουμε ποτέ περίπου την περιμένουμε; ;Dyk?; Κάποιος που να ξέρεις
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από mysterio »

Π έγραψε:Σύμφωνο με αυτό που ανέβασες ότιλέει Έτσι. Απλά ο Δριτσας το άλλαξε με Π. Δ και το έκανε να μην υπερβαίνουν το 27 Έτος ηλικίας τους, και όπως και το ύψος στις γυναίκες το έκανε 1.60. Ενώ ήτανε 1,65 για το λιμενικό... Και με βάση αυτά που μου είπανε μέσα από την σχολή αυτό θα ισχύει... Φιλικά μιλάω πάντα παιδιά
Για το όριο ηλικίας δε νομίζω ότι έχει αλλάξει απλα εκτός κι αν έγινε κάποια εξαίρεση στην τελευταία προκήρυξη των ΛΦ από ΕΔ γιατί όταν ήταν να βγει πριν παγώσει, οι 88ρηδες θα ηταν 26 και μέσα στο όριο ηλικίας, ενώ βγήκε και ολοκληρώθηκε 1 χρόνο μετα που δεν τους έπιανε και γιαυτην την καθυστερηση για να μη γινει αδικία.

Οσο για το ύψος των γυναικών ήταν 1.60 ανέκαθεν (έδωσα το 2014 και ξέρω 100%) οπότε δεν άλλαξε τίποτα ο Δρίτσας σε σχέση με αυτό. Ξαναείπα όποιος έχει όρεξη ας διαβάσει κάποια προηγούμενη προκήρυξη έτσι για να δει τι παίζει κιόλας βρε αδερφέ για να μην λέμε πράγματα που δεν στέκουν.

Δικό σας είναι το νήμα και εσάς αφορά εγω δεν ξαναγράφω, όταν βγει με το καλό και μπορω να βοηθησω με κάποια πληροφορία επί του διαγωνισμού ευχαρίστως.
Απλά να το ψάχνετε και να είστε βέβαιοι για ότι λέτε και γράφετε για να μην παραπληροφορείτε και τους άλλους ενδιαφερόμενους.(και δεν αναφέρομαι μόνο στον "Π").

Πάντα φιλικά και την καλημέρα μου.

Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
guest e.f

Δημοσίευση από guest e.f »

Καλημερα φιλε 'Π' επειδη ειδα πιο πριν οτι ανεφερες για φρουρους οτι θα παρει μονο η Ν. Δ εσυ π απο οτι κτλβα εισαι μεσα στα πραγματα πιστευεις θα παρει οταν βγει κυβερνηση; Εστω και 200 ατομα ευχαριστω εκ των προτερων :)
Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Other Side »

Μια χαρά. Με το ίδιο σκεπτικό, η δεύτερη προκήρυξη που ήταν να βγει πέρυσι και λογικά θα βγει φέτος θα έχει όριο ηλικίας τα 27 για να μην αδικηθούν οι του '89..Παράνοια έχει καταλήξει το όλο θέμα :/

Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε από τότε που βάλανε γραπτά 30%άλλαξαν και το όριο ηλικίας... Μπες στο ΦΕΚ του 15 και δες τι λέει για την ηλικία... Όταν βγήκε η προκήρυξη επί Ν. Δ ήτανε 2014.. Ο ΣΥΡΙΖΑ την έβγαλε 2016 οπότε με την λογική που λέτε θα μπορούσαν να κάνουν τα χαρτιά τους και 28αριδες... Ενώ έλεγε ο Δριτσας να μην υπερβαίνουν το 27 Έτος ηλικίας τους.. Ένας φίλος που το 14 ήτανε 26 χρόνων, το 16 που βγήκε ήτανε 28 και Δεν τον δέχτηκαν.. Τέλος πάντων Όταν με το καλό βγει θα δούμε πως θα είναι... Υπομονή παιδιά και όλα θα γίνουν!
Π

Δημοσίευση από Π »

Για Ν μην γίνομαι κουραστικός παιδιά ορίστε... Διαβάστε για το όριο ηλικίας και τα μαθήματα...http://gym-myrin.les.sch.gr/grasep/diadikasia%20eisagwghs.htm

mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

Other Side έγραψε:Μια χαρά. Με το ίδιο σκεπτικό, η δεύτερη προκήρυξη που ήταν να βγει πέρυσι και λογικά θα βγει φέτος θα έχει όριο ηλικίας τα 27 για να μην αδικηθούν οι του '89.Παράνοια έχει καταλήξει το όλο θέμα :/

Το ξέρω φίλε μου αλλά έχει βασική διαφορά το "ήταν να βγεί πέρσυ" απο την άλλη που είχε βγεί κανονικά το Δεκεμβριο του 14 αν θυμαμαι σωστα και δεν ολοκληρώθηκε λόγω εκλογών του Γεναρη του 15 και της αλλαγής κυβέρνησης...

mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

Π έγραψε:Για Ν μην γίνομαι κουραστικός παιδιά ορίστε... Διαβάστε για το όριο ηλικίας και τα μαθήματα... http://gym-myrin.les.sch.gr/grasep/diadikasia%20eisagwghs.htm

Φιλε μου αυτα που γραφει το λινκ που εβαλες είναι πολύ παλιά του 2008!

Δεν ισχύουν πλέον ούτε τα όρια ηλικίας, ούτε το ύψος στις γυναίκες, ούτε καν κάποια αθλήματα είναι έτσι σχεδόν όλα είναι λάθος και διαφορετικά τα περισσοτερα πλέον (ούτε για την τουλάχιστον καλή γνώση μιας ξένης γλώσσας, ούτε για χειρισμό Η/Υ, απο πού να το πιάσω αυτό το άρθρο δηλαδή) ...

Διαβάστε τουλάχιστον την τελευταία προκήρυξη Λιμενοφυλάκων που βγήκε πέρσυ εδώ http://www.hcg.gr/sites/default/files/article/attach/prok.pdf να έχετε περίπου μια ιδέα τι ζητάνε.

Οπως και όσον αφορά την ηλικία για την εισαγωγή των Λιμενοφύλάκων άλλαξε στα 27 χαριστικά ΜΟΝΟ για τους 88ρηδες και ΜΟΝΟ για τη συγκεκριμένη τελευταία προκήρυξη των 49 ατόμων που αναφέρεται στο Άρθρο 52 του Ν.4331/2015 http://www.taxheaven.gr/laws/law/index/law/694

μην παραπληροφορείτε τον κόσμο το έχω ξαναπεί.

Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από swat_521tpn »

Παιδιά σταματήστε με το όριο ηλικίας. το ξέρω ότι είναι σημαντικό για κάποιους, αλλά δεν έχει νόημα απ την στιγμή που δεν έχει βγει η προκήρυξη.Γίνεται κουραστικό για τα νέα μέλη που θέλουν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις.(και δεν το λέω για εμένα)

Αυτό που προέχει είναι να βγει.

Φιλικά πάντα και χωρίς καμία παρεξήγηση!

Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε mysterio η προκήρυξη που βγήκε το 14 και πάγωσε, και την έβγαλαν το 16 οι 88 δεν ήτανε 27 αλλά 28 βάλτα κάτω και δες τα... Ξεπερνούσαν και τα 27... Αλλά το ΦΕΚ έλεγε 26 πατημένα... Τέλος πάντων επειδή έχουμε κάνει πόσες σελίδες με αυτό το θεμα ας βγει πρώτα Θεός και θα δούμε πως θα είναι... φιλικα
Π

Δημοσίευση από Π »

Και το λινκ αυτό που ανεβασα φιλε mysterio είναι για τους τελευταίους 49.. διάβασε καλύτερα και μην προτρεχεις... Δεν είναι του 2008 αλλα του 2015... Φιλικά
...

Δημοσίευση από ... »

Φίλε Mysterio αυτό που ανέβασε ο Π είναι του 2015 και όχι όπως λες του 2008... Το δικο σου είναι παλιό επί Ν. Δ... Νομίζω ότι έχει δίκιο ο Π... Το 2014 που βγήκε και πάγωσε, και την έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ το 16 οι 88ριδες ήτανε 27-28 χρόνων.. Και στην προκήρυξη έλεγε 27 πατημένα... Άσχετος ότι κάνανε τα χαρτιά τους και 28αριδες λόγο παγώματος... Το στάνταρ ήτανε να μην υπερβαίνουν το 27 Έτος της ηλικίας τούς... Φιλικά μάγκες
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ας εστιάσουμε στις όποιες πληροφορίες μπορεί να υπάρχουν για την επικείμενη προκήρυξη. Αυτό είναι που "καίει" στην παρούσα φάση. Αλλιώς πείτε μου να δημιουργήσω νέο θέμα που να αφορά τα όρια ηλικίας για να συνεχίσετε την κουβέντα σας εκεί.

ΥΓ:Επίσης ... και Π είναι το ίδιο πρόσωπο καθώς γράφει από την ίδια IP. Φαίνονται τα πάντα. Φιλικά και από εμένα.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης