Τι να πάρω μαζί μου στην κατάταξη (2011)
1. Πρεπει να αγορασω σεντονια η μας δινουν;
2. Τα ρουχα πως τα πλενω υπαρχουν πλυντηρια;(κετθ παρουσιαζομαι)
3. Επιτρεπεται ο σουγιας που εχει μαχαιρι κουταλι πιρουνι;
1) Σας δίνουν εκείνοι. Αν θές να έχεις ένα σεντόνι για να το στρώνεις πάνω από τη κουβέρτα και να βάζεις τον υπνόσακο, δεν υπάρχει πρόβλημα (στους Πεζοναύτες δεν επιτρέπουν υπνοσάκους, αν παρουσιάζεσαι εκεί)
2) Υπάρχουν πληντύρια στο ΚΕΤΘ αλλά έχουν κουλό ωράριο. Μη σου φανεί περίεργο να τα πλύνεις στο χέρι...
3) Καλύτερα έχε τον όταν θα πάς στη Μονάδα.
2) Υπάρχουν πληντύρια στο ΚΕΤΘ αλλά έχουν κουλό ωράριο. Μη σου φανεί περίεργο να τα πλύνεις στο χέρι...
3) Καλύτερα έχε τον όταν θα πάς στη Μονάδα.
1. Θα βρεις Την απαντηση... Ακομα και στην ιδια σελιδα...κωστας έγραψε:1. Πρεπει να αγορασω σεντονια η μας δινουν;
2. Δεν υπαρχουν πλυντηρια μεσα στα στρατοπεδα. Οταν παρεις την αδεια ορκομωσιας θα μπορεσεις να πλυνεις τα πραματα σου, και μετα σε εξοδους μπορεις να δινεις τα ρουχα σου σε πλυντηρια, ολες οι πολεις με στρατοπεδα εχουν Πλυντηρια.
3. Οχι δεν επιτρεπετε
Καλημέρα! Με πήρανε χθες τηλέφωνο Από Το στρατολογικό γραφείο και μου είπαν πως δέχτηκαν την ένταξη μου στην Δ. ΕΣΣΟ Νοεμβρίου παρά την μικρή καθυστέρηση που είχα σχετικά με το σπάσιμο της αναβολής. Να κάνω μια ερώτηση, σχετικά με τις βαλίτσες, έχω πάρει μια σχετικά μεσαίου μεγέθους βαλίτσα Συρόμενη Μπεζ για το πολιτικά ρούχα και για να βάζω σημαντικά πράγματα όπως Βιβλιάρια Υγείας, έγγραφα, φορτιστές κλπ και έχω πάρει και ένα σακίδιο πλάτης επίσης μεσαίου μεγέθους σκούρο χρώμα για να βάζω τα σαμπουάν, το σλίπινγκ μπάγκ, τις πετσέτες μπάνιου κλπ κυρίως για λόγους ευκολίας αλλά και τάξης. Λέτε να έχω πρόβλημα στην κατάταξη και να θέλουν Οπωσδήποτε Στρατιωτικούς σάκους ή δεν υπάρχει πρόβλημα;
Βασικά είχα μια συζήτηση με τον αδερφό μου και μου είπε πως αυτός όταν παρουσιάστηκε το 2002 τους δίνανε ένα στρατιωτικό σάκο και το λουκάνικο και πως τους λέγανε τα είδη πρώτης ανάγκης να τα έχουν μέσα στο στρατιωτικό σάκο ενώ τον πολιτικό τον φυλάγανε (αυτό μου είπε γινόταν για λόγους ομοιογένειας μιας και δίπλα Από Κάθε κρεβάτι θέλανε να είναι ομοιόμορφα η στρατιωτική βαλίτσα) τώρα τι ακριβώς γίνεται; Δεν τους νοιάζει πια;
Μπορεί να μου πει κάποιος πως λειτουργεί τώρα ο στρατός περίπου σε αυτά τα θέματα; Επίσης θα ήθελα να σας ρωτήσω πότε περίπου θα παρουσιαστούμε τον Νοέμβριο. Έχετε ακούσει τίποτα; Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
Βασικά είχα μια συζήτηση με τον αδερφό μου και μου είπε πως αυτός όταν παρουσιάστηκε το 2002 τους δίνανε ένα στρατιωτικό σάκο και το λουκάνικο και πως τους λέγανε τα είδη πρώτης ανάγκης να τα έχουν μέσα στο στρατιωτικό σάκο ενώ τον πολιτικό τον φυλάγανε (αυτό μου είπε γινόταν για λόγους ομοιογένειας μιας και δίπλα Από Κάθε κρεβάτι θέλανε να είναι ομοιόμορφα η στρατιωτική βαλίτσα) τώρα τι ακριβώς γίνεται; Δεν τους νοιάζει πια;
Μπορεί να μου πει κάποιος πως λειτουργεί τώρα ο στρατός περίπου σε αυτά τα θέματα; Επίσης θα ήθελα να σας ρωτήσω πότε περίπου θα παρουσιαστούμε τον Νοέμβριο. Έχετε ακούσει τίποτα; Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Καλημέρα! Με πήρανε χθες τηλέφωνο Από Το στρατολογικό γραφείο και μου είπαν πως δέχτηκαν την ένταξη μου στην Δ. ΕΣΣΟ Νοεμβρίου παρά την μικρή καθυστέρηση που είχα σχετικά με το σπάσιμο της αναβολής.
Όπα! Τι εννοείς σε πήρανε τηλέφωνο; Έτσι απλά ή είχες πάρει εσύ πρώτος; Γιατί και εγώ περιμένω να μάθω αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο οργανωμένοι οι στρατολόγοι που παίρνουν και τηλέφωνα!
Όταν είχα πάει να σπάσω την αναβολή μου είχα καθυστερήσει 4 μέρες σχετικά με την διορία που υπάρχει (μέχρι 31 Ιουλίου) για να καταταγείς Δ. ΕΣΣΟ (τον Νοέμβριο δηλαδή), επειδή ήθελα να πάω Οπωσδήποτε Το Νοέμβριο, ρώτησα τον Διευθυντή του στρατολογικού τι μπορώ να κάνω και μου είπε πως μπορεί απλά πάνω στην αίτηση που έκανα για να σπάσω την αναβολή να συμπληρώσει Αίτημα για ένταξη στην Δ. ΕΣΣΟ ενώ αν δεν το συμπλήρωνε έφευγα Φεβρουάριο κανονικά. Μου είπε πως επειδή συμπλήρωσα ένταξη αλλά καθυστέρησα 3-4 μέρες να σπάσω την αναβολή οι πιθανότητες να με δεχτούν είναι μοιρασμένες. Χθες λοιπόν με πήραν τηλέφωνο Από Το Στρατολογικό γραφείο και μου είπαν πως το αίτημα μου για ένταξη τον Νοέμβριο έγινε δεκτό και πως τον Οκτώβρη Θα ειδοποιηθώ Από Την αστυνομία για να Πάω Να πάρω το χαρτί. Αυτό ξέρω αυτό σου λέω, και εγώ δεν το περίμενα μιας και είχα σκοπό εγώ να πάρω τηλέφωνο τέλος του μήνα να τουσ Ρωτήσω Φίλε firebat.
Παιδιά μη ξεφεύγουμε από το θέμα. Ας απαντηθούν τα ερωτήματα που έθεσε ο Γιώργος.

φιλε γιωργο.ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Καλημέρα! Με πήρανε χθες τηλέφωνο Από Το στρατολογικό γραφείο και μου είπαν πως δέχτηκαν την ένταξη μου στην Δ. ΕΣΣΟ Νοεμβρίου παρά την μικρή καθυστέρηση που είχα σχετικά με το σπάσιμο της αναβολής. Να κάνω μια ερώτηση, σχετικά με τις βαλίτσες, έχω πάρει μια σχετικά μεσαίου μεγέθους βαλίτσα Συρόμενη Μπεζ για το πολιτικά ρούχα και για να βάζω σημαντικά πράγματα όπως Βιβλιάρια Υγείας, έγγραφα, φορτιστές κλπ και έχω πάρει και ένα σακίδιο πλάτης επίσης μεσαίου μεγέθους σκούρο χρώμα για να βάζω τα σαμπουάν, το σλίπινγκ μπάγκ, τις πετσέτες μπάνιου κλπ κυρίως για λόγους ευκολίας αλλά και τάξης. Λέτε να έχω πρόβλημα στην κατάταξη και να θέλουν Οπωσδήποτε Στρατιωτικούς σάκους ή δεν υπάρχει πρόβλημα;
εννοειται οτι μπορεις να παρεις πολιτικες βαλιτσες στην καταταξη. Οταν ημουν εγω 309 σειρα δινανε ενα σακ βουαγιαζ ψιλομικρο και το λουκανικο τα ειδη πρωτης αναγκης οντως θα τα εχεις στον στρατιωτικο σακο γτ δε μπορεις να περιφερεσε με πολιτικους σακους. Στο κεντρο που ημουν εγω επειδη δεν ειχαμε φοριαμους οπου μπορεις να βαζεις τις βαλιτσες σου, βαζαμε τους πολιτικους σακους κατω απο το κρεββατι. Πιστευω να σε καλυψα. Εγω ειχα παρουσιαστει 10 νοεμβριου.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση Γιώργο! Άρα το ότι δεν έχουν πάρει εμένα τηλέφωνο ενδεχομένως να σημαίνει ότι περιμένω να μπω Φλεβάρη!
Δηλαδή φίλε nikopaok4 πρέπει να πάρω ΚΑΙ στρατιωτική βαλίτσα; Μα ρε παιδιά, έδωσα περίπου 90 ευρώ για βαλίτσες, και άλλα 80 ευρώ για άλλα είδη υγιεινής, μπλουζάκια παραλλαγής, Λουκέτα και άλλα και θα πρέπει να πάρω και τον στρατιωτικό σάκο; Δηλαδή με λίγα λόγια, θα έχω την πολιτική μου βαλίτσα, ένα σάκο πλάτης, το λουκάνικο και τον στρατιωτικό σάκο!
πω, ενθουσιάστηκα απογευματιάτικα! Εσείς ρε παιδιά πόσα πράγματα πήρατε; Φίλε firebat μην είσαι σίγουρος ακόμη. Πότε έσπασες την αναβολή σου; Περίμενε μέχρι τέλος του μήνα και αν δεν σε ενημερώσει κανείς και δεν δεις τίποτα στο stratologia.gr τότε όντως φεύγεις Φλεβάρη.( Παρεμπιπτόντωσ Το stratologia.gr αργεί να ανανεώσει). Να σαι καλά φίλε μου. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Σιγα ρε φιλε δεν ειναι απαραιτητο να εχεις σακο παραλλαγης. εγω σε ολη μου την θητεια ειχα εναν μαυρο κ εναν ασπρομαυρο σακο και δεν με ειπε κανεις τιποτα!1 και πηγα και δοκιμος! χαλαρααααα! ζωαααααααρααααα ο στρατος!
ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Δηλαδή φίλε nikopaok4 πρέπει να πάρω ΚΑΙ στρατιωτική βαλίτσα; Μα ρε παιδιά, έδωσα περίπου 90 ευρώ για βαλίτσες, και άλλα 80 ευρώ για άλλα είδη υγιεινής, μπλουζάκια παραλλαγής, Λουκέτα και άλλα και θα πρέπει να πάρω και τον στρατιωτικό σάκο; Δηλαδή με λίγα λόγια, θα έχω την πολιτική μου βαλίτσα, ένα σάκο πλάτης, το λουκάνικο και τον στρατιωτικό σάκο!πω, ενθουσιάστηκα απογευματιάτικα! Εσείς ρε παιδιά πόσα πράγματα πήρατε; Φίλε firebat μην είσαι σίγουρος ακόμη. Πότε έσπασες την αναβολή σου; Περίμενε μέχρι τέλος του μήνα και αν δεν σε ενημερώσει κανείς και δεν δεις τίποτα στο stratologia.gr τότε όντως φεύγεις Φλεβάρη.(Παρεμπιπτόντως Το stratologia.gr αργεί να ανανεώσει). Να σαι καλά φίλε μου. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
στρατιοτικο σακο μην παρεις. Μονο εαν σε περισευουν τ φραγκα. Εαν δν σε χοριγιθει απο την υπιρεσια δν μπορει ν σε την πει κανεις. Κ αν πανε ν σε την πουνε απλα τους πετας δν με εχει χοριγιθει. Εκει τ βουλονουν ολοι. Κ φυσικα αν σε πουν ν αγορασεις τους λες για τ οικονομικα γιοκ.
οταν παρουσιαζεσε μην παρεις μαζι σ πολιτικα οτι φορας αντε μια μπλουζα μονο διοτι δν θ τ χρειασεις πανω απο 1-2 φορες 1 οταν θ ορκιστιτε κ θ φευγετε αντε κ αν πατε για τπτ εξετασεις. Αλοιος δν εχει εξοδο της πρωτες 2 εβδομαδες. Δν χρειαζετε ν παρεις κ παααρα πολα της πρωτες μερες μετα την αδεια σ ορκομοσιας βλεπεις κ κανεις. Καλτεσε μπουζακια μποξερακια μωρομοντιλα (ποπομαντιλα) σαμπουαν πετσετα για καλο κ για κακο παιζει ν μην σας δωσουν ΛΕΦΤΑ γιατι θ σας πουν ν παρετε πολες ***** μεσα. Μπλοκακια στιλο Βελονα κλοστι Πουδρα αποσμιτικα (μην εισαι σαν κατι μερικους π ειχα κουναβη) τσιγαρα διοτι σκεδον ποτε δν εχουν ΤΣΙΓΑΡΑ της προκοπις.
συνιθος την πρωτη κυριακη εχει επιστεπτιριο εαν εισαι κοντα κ μπορουν ν ερθει καποιος δικος βλεπεις τ θελεις κ τους λες ν στο φερουν μην ανχονεσε.
Καλησπερα παιδια να ρωτησω γυαλια ηλιου επιτρεπονται; Η θα ειναι αχρηστα?
Όχι, εκτός και αν έχεις πρόβλημα με τον ήλιο και έχεις σχετική γνωμάτευση οφθαλίατρου/οφθαλμολόγου.
- Αλεξανδρος_9007
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Για τα γυαλια ηλιου εχω διαβασει σε πολλα θεματα στο φορουμ, ομως τι γινεται αν παρουμε; Θα μας τα κρατησουν μεχρι την ορκομωσια?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης