Επιλαχόντες ΕΠΟΠ (προκήρυξη 2009)
Τουλαχιστων δεν ειμαι ο μονος @@@@ Της ιποθεσης
την αλλη φωρα ισως ειμαστε πιο τυχερη

Γεια σου μαχημε και δεν ξερουμε τι γινεται σε κανενα κεντρο σημερα! τι γινεται αραγε...
Γεια σας! Να ρωτησω κατι; Εχει βγει καποιος πινακας με επιλαχοντες; Το εγραφε σε μια εφημεριδα και ελεγε οτι τα αποτελεσματα ειναι στο site του στρατου. Αλλα δεν βλεπω κατι... Μηπως ξερεις κανεις τπτ?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Βάζεις τα στοιχεία σου. Όπως έκανες και στα αρχικά αποτελέσματα. Άμα σου γράφει επιτυχόν σημαίνει ότι θα πρέπει να ετοιμάζεις τα πραγματά σου για να μπεις
Παιδια γεια σας κανενα νεο για ορκομωσια εποπ ναυτικου?
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 82
Κανένα νέο απο τα ΚΕΝ Θήβας Μεσολογγίου Αυλώνας;Thanks in advance 

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει τους κυρωμένους πίνακες τελικών αποτελεσμάτων ¨ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ - ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ¨ υποψηφίων, ανά ειδικότητα και με απόλυτη σειρά βαθμολογίας που προέκυψαν μετά την ολοκλήρωση όλων των φάσεων του διαγωνισμού κατάταξης υποψηφίων ΕΠ. ΟΠ για την Π. Α.
Οι υποψήφιοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα από τα Γραφεία Σχέσεων Κοινού ΥΕΘΑ, Αθηνών (Σόλωνος 34, τηλ:.2103630360 - 2103630076) και Β. Ελλάδος (Θεσ/νίκη, Βασ. Γεωργίου 1, τηλ.:2310850060 - 2310893237), καθώς και από την επίσημη ιστοσελίδα της Π. Α.Www.haf.gr.
Όσοι υποψήφιοι κρίθηκαν ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ καλούνται να παρουσιαστούν στην 124 ΠΒΕ (Τρίπολη) την 10 Μαΐου 2010.
Σμήναρχος (Ι) Δημ. Τσιρογιαννίδης
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ
ΓΕΑ
Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, μετά την ολοκλήρωση όλων των φάσεων του διαγωνισμού κατάταξης υποψηφίων ΕΠ. ΟΠ για την Π. Α και λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα αποφάσεις των επιμέρους αρμοδίων Επιτροπών του Συμβουλίου Επιλογής, ανακοινώνει τους κυρωμένους πίνακες τελικών αποτελεσμάτων ''ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ - ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ'' υποψηφίων, ανά ειδικότητα και με απόλυτη σειρά βαθμολογίας.
Κάντε κλικ εδώ για τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
-
- Ανθυπασπιστής
Καλό μήνα παιδιά. Πέρασε μια εβδομάδα χωρίς να έχουμε κάποιο νέο απο τα ΚΕΝ ΠΖ. Μάθαμε κάτι;
Τι θές να μάθεις ρε αγόρι;
Άν ετοιμάζεσαι για Μεσολόγγι θα τα δείς / βρείς όλα μέσα !
Γενικά όλα καλά πάντως!
Ενδιαφέροντα τα περισσότερα αντικείμενα!
Τα Στελέχη όπως έχω ξαναπεί είναι μια χαρά και τα παιδιά τουλάχιστον οι δικοί μου είναι ένας και ένας κυριολεκτικά!
Άν ετοιμάζεσαι για Μεσολόγγι θα τα δείς / βρείς όλα μέσα !
Γενικά όλα καλά πάντως!
Ενδιαφέροντα τα περισσότερα αντικείμενα!
Τα Στελέχη όπως έχω ξαναπεί είναι μια χαρά και τα παιδιά τουλάχιστον οι δικοί μου είναι ένας και ένας κυριολεκτικά!
-
- Ανθυπασπιστής
Ρωτάω ξανά και ξανά σχετικά με τις αποχωρήσεις... Διστιχος δεν είμαι στο μεθαυριανό group αλλά ελπίζω στο επόμενο και τελευταίο...
- diavivastis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Καλημερα και καλο μηνα σας περιμενουμε στο μεσολλογι με ανοιχτες αγκαλες! Ενημερωτικα δευτερα πορεια τριτη μαλλον βολη και εχει ο θεος!
ΟΙ ΓΕΝΝΑIΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΙ...
Σημερα εφυγα απο μεσολογγι παιδες ο επομενος εχει σειρα και θελει μεγαλη υπομονη στην αρχη
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Λέει ότι έφυγε απο ΕΠΟΠ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες