Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Καλησπερα ξερω οτι η προκηρυξη για εποπ δεν εχει βγει ακομα οποτε με βαση την τελευταια του 2009 που δεν νομιζω να αλλαξει κιολας θα ηθελα να ρωτησω απο μια απλη θητεια 9μηνη στο πεζικο παιρνεις 45 μορια και αλλα 150-200 απο προυπηρεσια στην ειδικοτητα που ησουν στον στρατο Πχ αντιαρματιστης ή παιρνεις τα μορια σε οποιαδηποτε ειδικοτητα?
Συμφωνα με το 2009 μπορουσες εως 2. Διαβαστε λιγο πιο πισω παιδια αναφερονται ολα
Στην ειδικοτητα σου αλλα απο οτι γραφουν παιδια στο φορουμ η προυπηρεσια θα δινει 100 μορια πλεον
George_Trls έγραψε:Νικολα, ο δυκ ειπε οτι θα παίρνουν, οχι οτι θα παίρνουν γενικά. Κατα πασα πιθανότητα θα παίρνουν σε συγκεκριμένες ειδικότητες και οχι οπως το 08-09 που ειχε παντου το ''τουλάχιστον απολυτήριο''
Δηλαδη ενα παιδι που σπουδαζει χημικος μηχανικος που θα εχει τα εξτρα μορια;
Εκει που θα ζητανε χημικους μηχανικους.
Μα εκει θα ζητανε πτυχιο χημικου μηχανικου βρε παιδια
Υπαρχει τεραστια διαφορα μεταξυ χημικου μηχανικου και σπουδαστη μηχανικου... Κατι αλλο εννοει ο Δ. Υ. Κ Απλα δεν καταλαβαμε καλα.
Ναι ακριβως.
Δ. Υ. Κ σε ποιες κατηγοριες Πιστευεις θα παιρνουν μορια οι σπουδαστες ΑΕΙ;
Ο Dyk ήταν ξεκάθαρος. Πιστεύει ότι θα μοριοδοτουνται συγκεκριμένα πτυχία και όλοι οι άλλοι θα πάνε με το απολυτηριο λυκείου λογικά. Μοριοδοτειται και το απολυτήριο γυμνασίου αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχει κάποιος πιθανότητες να μπει με αυτο.
Σχετικά με τους φοιτητές, αν δεν κάνω λάθος στην προκήρυξη του 2009 όλο αποφοίτους έλεγε, δεν ζητούσε πουθενά σπουδαστές. Οπότε αν ζητήσουν μόνο συγκεκριμένα πτυχία, τρεις πιθανότητες πιστεύω υπάρχουν.
-Ή που θα ζητάει αποφοίτους &Φοιτητές συγκεκριμένης σχολής πχ μηχανικους και θα μπορούν να κάνουν αίτηση και οι 2 (που δεν νομίζω)
-Ή δεν θα μοριοδοτουνται φοιτητές (αν και τότε πως μοριοδοτουνται φοιτητές ιεκ; )
-Ή μοριοδοτουνται όπως το 2009.
Δεν υπάρχουν άλλες πιθανότητες νομίζω.
-Ή που θα ζητάει αποφοίτους &Φοιτητές συγκεκριμένης σχολής πχ μηχανικους και θα μπορούν να κάνουν αίτηση και οι 2 (που δεν νομίζω)
-Ή δεν θα μοριοδοτουνται φοιτητές (αν και τότε πως μοριοδοτουνται φοιτητές ιεκ; )
-Ή μοριοδοτουνται όπως το 2009.
Δεν υπάρχουν άλλες πιθανότητες νομίζω.
Ο Δ. Υ. Κ ειπε οτι θα παρουν μορια σπουδαστες, αλλο τα πτυχια αλλο η σπουδαση
Ναι αλλά όπως είπες και πιο πάνω, αλλο φοιτητής άλλο απόφοιτος. Δεν θα πρέπει να υπάρχει συνάφεια με την θέση όπως οι απόφοιτοι εάν τελικά ζητήσουν συγκεκριμένα πτυχία;
Πχ ενας σπουδάζει πληροφορική, και σίγουρα μπορεί να δηλώσει στην αντίστοιχη θέση αν ζητήσουν το πτυχίο του. Ωστόσο πως θα πάρει πχ τα μόρια φοιτητή εάν τελικά αυτός θέλει να δηλώσει πχ ελαφρύ οπλισμου; Καμία σχέση αυτή η ειδικότητα με το πτυχίο.
Να πω την αλήθεια τώρα προβληματιστηκα και εγώ με την απορία σου Νικόλα😆
Πχ ενας σπουδάζει πληροφορική, και σίγουρα μπορεί να δηλώσει στην αντίστοιχη θέση αν ζητήσουν το πτυχίο του. Ωστόσο πως θα πάρει πχ τα μόρια φοιτητή εάν τελικά αυτός θέλει να δηλώσει πχ ελαφρύ οπλισμου; Καμία σχέση αυτή η ειδικότητα με το πτυχίο.
Να πω την αλήθεια τώρα προβληματιστηκα και εγώ με την απορία σου Νικόλα😆
Οπως πολλοι εδω μεσα ετσι και εγω εχω ψαχτει παρα πολυ, το 2009 στο Π. Ν ζητουσε και φοιτητες και αποφοιτους της ιδιας ακριβως ειδκοτητας πχ ζητουσε τοπογραφους η φοιτητες τοπογραφιας, ισως γινει κατι αντιστοιχο...
Φίλε Νικόλα, για ναυτικό δεν ξέρω γιατί δεν θα πήγαινα με τίποτα και δεν θα δηλώσω καν ναυτικό. Μισό να δω για τον στρατό γιατί δεν θυμάμαι που ζητούσε αποφοιτους, μάλλον μου διαφευγει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης