kyriakos155 έγραψε: Κουράστηκα ρε παιδιά... Άντε να τελειώνουμε να μάθουμε ότι δε περάσαμε και τέλος. Μου αρκεί να ξέρω ότι δε πέρασα.
Πες, αγαμηθειτε δεν πέρασα. Άραξε σπίτι, κάνε καμιά προπο για σένα, ρίξε κ κανέναν! Μπες Δευτέρα στο σαιτ δες τους πίνακες ότι πέρασες τελικα. Και είσαι άρχοντας! Τόσο απλό. Γυρνάμε στην πραγματικότητα τώρα. Έχουμε κανένα νέο;
Πολύ καλά τα λες αγαπητέ... Αλλά το μυαλό δε ξεκολλάει...
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Dea pz έγραψε:Θα καταρτιστούν δύο πίνακες με τις αναλυτικές και συνολικές βαθμολογίες του κάθε υποψηφίου. Ο ένας πίνακας θα περιλαμβάνει αυτούς που πληρούν τα προσόντα και ο άλλος τα ονόματα αυτών που δεν τα πληρούν... τι φάση με αυτό ;
Για αυτούς που δεν απολύθηκαν Ι1 δεν πληρούν για παράδειγμα.. επίσης κάποιοι πήγαν με πτυχία ΟΑΕΔ ούτε αυτοι.. έχει και άλλες περιπτώσεις που θα τις δείτε και θα πέσετε από τα σύννεφα...
και οι ι2 κανονικά. συμμετεχουν αν ο λόγος ηταν παραπανησια κιλά , όπως και οι ι3 αν οι λόγοι δεν. ειναι τέτοιοι ώστε να μην μπορείς να μπεις στην προκήρυξη!!!
kyriakos155 έγραψε: Κουράστηκα ρε παιδιά... Άντε να τελειώνουμε να μάθουμε ότι δε περάσαμε και τέλος. Μου αρκεί να ξέρω ότι δε πέρασα.
Πες, αγαμηθειτε δεν πέρασα. Άραξε σπίτι, κάνε καμιά προπο για σένα, ρίξε κ κανέναν! Μπες Δευτέρα στο σαιτ δες τους πίνακες ότι πέρασες τελικα. Και είσαι άρχοντας! Τόσο απλό. Γυρνάμε στην πραγματικότητα τώρα. Έχουμε κανένα νέο;
Πολύ καλά τα λες αγαπητέ... Αλλά το μυαλό δε ξεκολλάει...
Εντάξει ψυχραιμία κ υπομονή! Τα έχουμε ξαναπεί αν δεν περάσουμε δεν τελειώσαμε εδώ! Εγώ είμαι 27 δεν ξέρω κατά πόσο προλαβαίνω άλλες προκηρύξεις κ σίγουρα είναι αρκετοί εδώ μέσα 27 έως 29! οτι είναι όμως.. Αλλιώς λιμενικο η εποπ η ψαχνόμαστε!
Spyros D. έγραψε:Δεν υποτίθεται έπρεπε να είσαι I1 για τέτοιες προκηρύξεις; Βέβαια δε το έχω ψάξει και σε τόσο βάθος γιατί δε με αφορά αλλά οκ...
Ο αλλος μπορεί να ήταν 200 κιλά στον στρατό και να βγηκε ι2 ένοπλος λόγο κιλών , ο άνθρωπος έχει χάσει 150 κιλά !!! Άνετα συμμετέχει !!! Όσοι ήταν άοπλοι δεν μπορούν να συμμετέχουν !!!
Δ. ΕΔ έγραψε:Εντάξει ψυχραιμία κ υπομονή! Τα έχουμε ξαναπεί αν δεν περάσουμε δεν τελειώσαμε εδώ! Εγώ είμαι 27 δεν ξέρω κατά πόσο προλαβαίνω άλλες προκηρύξεις κ σίγουρα είναι αρκετοί εδώ μέσα 27 έως 29! Οτι είναι όμως. Αλλιώς λιμενικο η εποπ η ψαχνόμαστε!