Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
aria21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από aria21 »

Γνωριζω πολυ καλα την προκυρηξη. Ξαναλεω απο την συνεντευξη παιρνεις καποια μορια. Νομιζω πως το ιδιο ισχυει και για τα αθληματα εκτος απο το περνας-δεν περνας, αλλα μπορει να κανω και λαθος. Αν γνωριζει ξαναλεω κανεις, μου απανταει.
aria21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από aria21 »

Και δεν μου λες εξυπνοπουλι μου. Εαν σε μια ειδικοτητα ζητανε 10 ατομα. Και ο 10ος και ο 11ος εχουν τα ιδια μορια. Και περασουν και οι 2 τα αθληματα. Ποιος περναει;
Str vpv
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Str vpv »

Εγώ ακούω οτι έχει πει ο 33ΜΚ.Μέχρι στιγμής εχει βγει σωστός σε όλα

Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από GreekGod »

aria21 έγραψε:Και δεν μου λες εξυπνοπουλι μου. Εαν σε μια ειδικοτητα ζητανε 10 ατομα. Και ο 10ος και ο 11ος εχουν τα ιδια μορια. Και περασουν και οι 2 τα αθληματα. Ποιος περναει;

Αν δεν κανω λαθος σε περιπτωση ισοβαθμιας μετραει ο μεγαλυτερος βαθμος στο απολυτηριο λυκειου.

The only easy day was yesterday.
Str vpv
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Str vpv »

aria21 έγραψε:Και δεν μου λες εξυπνοπουλι μου. Εαν σε μια ειδικοτητα ζητανε 10 ατομα. Και ο 10ος και ο 11ος εχουν τα ιδια μορια. Και περασουν και οι 2 τα αθληματα. Ποιος περναει;

ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ... ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΦΑΑ... ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙ ΕΣΥ...

Οσο για την ισοβαθμία γράφει η προκήρυξη τι γίνεται αλλά δεν ξέρω ακριβως τι... Οποίος γνωρίζει ας βοηθησει

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

aria21 έγραψε:Γνωριζω πολυ καλα την προκυρηξη. Ξαναλεω απο την συνεντευξη παιρνεις καποια μορια. Νομιζω πως το ιδιο ισχυει και για τα αθληματα εκτος απο το περνας-δεν περνας, αλλα μπορει να κανω και λαθος. Αν γνωριζει ξαναλεω κανεις, μου απανταει.
Ωχ σταματάω να σου απαντάω γιατί και δεν έχεις διαβάσει τη προκήρυξη και κουράστηκες καταντάς ενώ δε καταλαβαίνεις καν τι σου λέω! Καλή επιτυχία σου εύχομαι
Toniav99
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από Toniav99 »

Aria από συνέντευξη δεν παίρνεις μόρια επιπλέον αυτό αν θυμάμαι καλά ήταν σε παλιά προκήρυξη των εποπ που έπαιρνες μόρια πλέον αυτό δεν ισχύει! Και σε περίπτωση ισοβαθμιας αν κάνω λάθος διορθώστε με μετράει ο βαθμός απολυτηρίου
Mar96
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Mar96 »

aria21 έγραψε:Γνωριζω πολυ καλα την προκυρηξη. Ξαναλεω απο την συνεντευξη παιρνεις καποια μορια. Νομιζω πως το ιδιο ισχυει και για τα αθληματα εκτος απο το περνας-δεν περνας, αλλα μπορει να κανω και λαθος. Αν γνωριζει ξαναλεω κανεις, μου απανταει.

Ξανά ντου απο την αρχη λοιπόν.

Και λέει η προκήρυξη:

« β. Η βαθμολογία εξάγεται μέχρι εκατοστού της μονάδας. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, προηγείται ο υποψήφιος με το μεγαλύτερο βαθμό στα κριτήρια με τη σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με το άρθρο 3 παράγραφος 2 του (β) σχετικού, όπως αναγράφονται στο Παράρτημα «Γ» της παρούσας.

γ. Μετά τη βαθμολόγηση των υποψηφίων, συντάσσει και εκδίδει Πίνακες βαθμολογίας κατά ειδικότητα- εξειδίκευση, οι οποίοι κυρώνονται από τον Διευθυντή Β ́ Κλάδου του ΓΕΝ. Οι Πίνακες βαθμολογίας υποβάλλονται στο Συμβούλιο Επιλογής, στη ΔΝΕ και στο ΓΕΝ/Β».

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Mar96 έγραψε:

Ξανά ντου απο την αρχη λοιπόν.

Και λέει η προκήρυξη:

« β. Η βαθμολογία εξάγεται μέχρι εκατοστού της μονάδας. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, προηγείται ο υποψήφιος με το μεγαλύτερο βαθμό στα κριτήρια με τη σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με το άρθρο 3 παράγραφος 2 του (β) σχετικού, όπως αναγράφονται στο Παράρτημα «Γ» της παρούσας.

γ. Μετά τη βαθμολόγηση των υποψηφίων, συντάσσει και εκδίδει Πίνακες βαθμολογίας κατά ειδικότητα- εξειδίκευση, οι οποίοι κυρώνονται από τον Διευθυντή Β ́ Κλάδου του ΓΕΝ. Οι Πίνακες βαθμολογίας υποβάλλονται στο Συμβούλιο Επιλογής, στη ΔΝΕ και στο ΓΕΝ/Β».

γιατι μπαίνεις στη διαδικασία να της απαντήσεις ήθελα να ξερά την εξυπνουλα που τα ξέρει όλα
aria21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από aria21 »

2 φορες εχω γραψει σε αυτο το φορουμ και πεσατε να με φατε ολοι οι μαγκες και οι εξυπνοι. Υποτιθεται εδω βοηθαμε ο ενας τον αλλον. Αν ειστε ανικανοι, μην απαντατε. Δεν χρειαζεται να γινεστε αγενεις
Loxiaskd51
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Loxiaskd51 »

Δεν παίρνεις μορια απο τα αθλήματα ουτε απο την συνέντευξη αμα θες χώνεψε το αν δεν θες θα το δεις στην πραξη αν περάσεις! Σε περίπτωση ισοβαθμίας μετα παει ποιος εχει το μεγαλύτερο απολυτήριο οπως απάντησε ενας ποιο πάνω! ΜΟΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ 10000000000%
Mar96
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Mar96 »

Διότι το θεώρησα ηθικά σωστό.Εν πάση περιπτώσει, τώρα το ξανά θυμηθήκαμε, το είδαμε όλοι και λύθηκε η απορία. Όχι άλλη ένταση, όλοι έχουμε τα δικιά μας και το άγχος απο διαφορετική οπτική ο καθένας.

Καλά αποτελέσματα παιδιά! 😊

2α Μαλ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από 2α Μαλ »

Χωρίς να είσαι σίγουρη για αυτά που λες Ξεκίνησες και έλεγες εξυπνουλιδες και εξυπνουλιδες πως ήθελες να σου συμπεριφερθούν ; Διάβασε την προκήρυξη και σου ξαναλέω ότι δεν παίρνεις αλλά μόρια ούτε από συνέντευξη ούτε από αθλήματα. Τα μόρια τα παίρνεις ανάλογα με τα κριτήρια όπου ήδη έχεις κατάθεσει τα οποία έχουν ήδη αναρτηθεί και τα ξέρεις. Τώρα περιμένουμε τον πίνακα όπου μας δείχνει με την σειρά ποιοι πέρασαν στο επόμενο βήμα
Loxiaskd51
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Loxiaskd51 »

Οσο για το πέσαμε να σε φάμε! Φιλικά και για να σε βοηθήσουμε σε λέμε οτι δεν παίρνεις μορια και εσυ συνεχίζεις το δικο σου! Ημαστε μερικα ατομα που δωσαμε και πέρυσι σαν επιλαχόν και γνωριζουμε καποια πραγματα! Αν θες ακουσε τα αν δεν θες περιμενε τα μορια απο τα αθληματα και την συνέντευξη!(Παντα φιλικά)
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

Στην ΠΑ τις ενστάσεις τις απαντάνε κανονικά στέλνουν e-mail με συνημμένη Την απάντηση.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης