Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
theo12345
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από theo12345 »

bill0s έγραψε:Καλήμερα μετα απο τηλεφωνική επικοινωνια (κ ηταν αρκετές προσπάθειες λογο κατειλημμένου) για οσους δεν αποδεχτούν την θεση

Χρειάζεται υπεύθυνη δηλωση για μη αποδοχής θεσης για την σοχ μεχρι να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα με γνήσιο Υπογραφής κ το αποστέλλουμε στην διεύθυνση που αναγράφεται.

Ουτε δικαιολογητικα ουτε κατι αλλο

ωραιότατα
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

bill0s έγραψε:Καλήμερα μετα απο τηλεφωνική επικοινωνια (κ ηταν αρκετές προσπάθειες λογο κατειλημμένου) για οσους δεν αποδεχτούν την θεση

Χρειάζεται υπεύθυνη δηλωση για μη αποδοχής θεσης για την σοχ μεχρι να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα με γνήσιο Υπογραφής κ το αποστέλλουμε στην διεύθυνση που αναγράφεται.

Ουτε δικαιολογητικα ουτε κατι αλλο

Τι ακριβώς πρέπει να γράψουμε στη δήλωση περί μη αποδοχής, υπάρχει συγκεκριμένο κειμενάκι ;

Kwstas23
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Kwstas23 »

Καλημέρα κάποιος που έχει περασει Κορυδαλλό και μα θέλει να παει Χανια; Στείλτε μου μνμ προσωπικό.
Θοδωρής

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Εσωτερικός η εξωτερικός;
thomas29
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από thomas29 »

Καλημέρα, μίλησα μόλις με το Υπουργείο, για όσους αποδεχθουν δεν χρειάζονται βεβαίωση ύψους και παράβολο. Αποστελονται η αποδοχή με τα λοιπά δικαιολογητικά μαζι και άμεσα οι εξετάσεις να γίνουν και να ενημερωθει το υπουργείο τηλεφωνικά. Καλη αρχή εύχομαι!
Άβαταρ μέλους
panos80
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από panos80 »

thomas29 έγραψε:Καλημέρα, μίλησα μόλις με το Υπουργείο, για όσους αποδεχθουν δεν χρειάζονται βεβαίωση ύψους και παράβολο. Αποστελονται η αποδοχή με τα λοιπά δικαιολογητικά μαζι και άμεσα οι εξετάσεις να γίνουν και να ενημερωθει το υπουργείο τηλεφωνικά. Καλη αρχή εύχομαι!
Καλημέρα. Ευχαριστουμε! Καλη αρχή!
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Μίλησα κι εγώ, οσοι δεν αποδεχτούν στέλνουν σκαναρισμενη τη δήλωση μη αποδοχής της σοχ στο μειλ που μας ήρθε και εντελώς προαιρετικα αν νομίζει κάποιος οτι ειναι στα οριστικα σίγουρα , τα υπολοιπα δικαιολογητικά για να κερδίσει χρόνο. Αλλιώς μόνο τη δήλωση.
S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

thomas29 έγραψε:Καλημέρα, μίλησα μόλις με το Υπουργείο, για όσους αποδεχθουν δεν χρειάζονται βεβαίωση ύψους και παράβολο. Αποστελονται η αποδοχή με τα λοιπά δικαιολογητικά μαζι και άμεσα οι εξετάσεις να γίνουν και να ενημερωθει το υπουργείο τηλεφωνικά. Καλη αρχή εύχομαι!

Φίλε δεν έχω την βεβαίωση μόνιμης κατοικίας και την βεβαίωση ΙΚΑ σε αντίγραφα ειχα στειλει τα γνησια να ξαναβγαλω και να τα στείλω; Στο τηλέφωνο μου είπε ο άνθρωπος να τα στείλω έτσι

t.bak

Δημοσίευση από t.bak »

Εγώ τις εξετάσεις θα τις έχω Παρασκευή απόγευμα δλδ 4 μέρες τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση;
Άβαταρ μέλους
bill0s
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από bill0s »

Το κειμενο στο περιπου
Δεν αποδέχομαι την θεση να αναλάβω τα καθήκοντα μου για την ΣΟΧ μεχρι την δημοσίευση του οριστικού πινακα Με σχεση εργασιας ιδιωτικου δικαιου ορισμενου χρονου συμφωνα με τις διαταξεις του αρθρου 18 όπως του Ν 2190/1994 όπως τροποποιήθηκε Με την παρ.3 τοτου άρθρου 8 του Ν.4210/2013 (Α 254) (... συνεχίζεται ...)
Άβαταρ μέλους
bill0s
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από bill0s »

Θανο σου ειπαν να τα στειλουμε στο μαιλ; Τοσο απλα;

Γτ εμενα μου ειπε ταχυδρομικα

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

bill0s έγραψε:Θανο σου ειπαν να τα στειλουμε στο μαιλ; Τοσο απλα;

Γτ εμενα μου ειπε ταχυδρομικα

Ναι τον ρώτησα χαρακτηριστικα θέλετε στο μειλ σκαναρισμενη ή με φαξ, με άλλο τρόπο; Μου ειπε σκαναρισμενη με μειλ ειναι μια χαρα. Δε το βρισκω παράλογο άλλωστε το μειλ θεωρείται επίσημος τρόπος επικοινωνίας αντίστοιχος με φαξ κτλ

Γιάννης!!!!

Δημοσίευση από Γιάννης!!!! »

Καλημέρα εσωτερικός στα Χανιά λέω να μην αποδεχθώ την Ίδοχ για οικονομικούς κυρίως λόγους πάτε να έχω κάποια επίπτωση στα οριστικα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Αναφέρομαι τι είπε σε μένα για την απλή δήλωση μη αποδοχής. Λογικά σε όσους δεχτούν κ έχουν δικαιολογητικά ισχύει η ταχυδρομική αποστολή.
Άβαταρ μέλους
panos80
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από panos80 »

S10_2019 έγραψε:

Φίλε δεν έχω την βεβαίωση μόνιμης κατοικίας και την βεβαίωση ΙΚΑ σε αντίγραφα ειχα στειλει τα γνησια να ξαναβγαλω και να τα στείλω; Στο τηλέφωνο μου είπε ο άνθρωπος να τα στείλω έτσι

Οταν λες σου ειπε να τα στειλεις έτσι τι εννοείς; Να τα ξαναβγαλουμε η όχι, λες; Εμένα με ενδιαφέρει για τα πιστοποιητικά οικογ. κατάστασης για τριτεκνια.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες