Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
Που το είδες αυτό ρε φίλε με την υπογραφή. Έχεις αποδείξεις;
εσύ γατουλη περίμενε στην ουρά του οαεδ και δεν πειράζει ας περιμένουμε μέχρι 2020αγγλοπακιστακινικο έγραψε:Μπορεί να εχουν πεσει οι υπογραφές. Αλλα ειναι δύσκολα τα πραγματα. Αυτή την φορά θα το παει ως το τέλος ο Σαμαράς για να γλιτώσει χρήμα. Μην κάνετε όνειρα πριν τις 30/12/2014.Γάτακια
Κανενα νεο?
''Εβουλωθηκαν'' οι κυριοι κινεζος, μονομαχος κ ακης. δεν θα απαντησετε κατι κυριοι που ειστε συμμαχοι της παραπληροφορησης! τελικα μηπως ειχαν δικιο τα παιδια που ελεγαν για οκτωβρη και μετα; εγω απλα προωθω το μηνυμα ''κανενα νεο;''. μιλατε σωστα βρε! μην παιζετε με τις τυχες των ανθρωπων μ...
Μάγκες, ο Κινέζος μου είπε να σας πω ότι 12 δεν είναι καθόλου πολλές!

Ρε κινεζε. δεν εχω κατι μαζι σου απλα μην απαντας σαν μικρο παιδακι ''ουτε σε 1000 φεκ μαμαααα... ''ελεος. εγω απλα και κατανοητα σας ειπα να μην λετε κατι που δεν ειναι σιγουρο.''16 και σημερα'' και κατι τετοια. αυτα τα τακης-μακης να τα πεις στα παιδακια που κανεις παρεα.
Τακη και κινεζακι για πηγαινετε να δειτε αν ερχομαι γατακια! Πηγαινετε στα αφεντικα σας τωρα για καρπαζια και αφηστε τα παιδια που κοροιδευετε να πανε πθροσβεστικη. Κομπλεξικοι ελληναρες http://www.et.gr/idocs-nph/pdfimageSummaryviewer.html?args=sppFfdN7IQP5_cc--m0e10Wj7tJOjyWVuifNk3Uxg3e8rzSZFxgk-VB8R6Mtn1LDkAYi3ORfmaqE-6i6XIV_NTzs_q3uNA1f75h8iB-tM3_vKMSuwFT8g8jMbcMCublFfxlNP8qam0YRGJ3yb9YvnjR1P93ldp3_73pQUjT3vaf4Xvi3uTnamQ.
Το link αυτο τι ειναι; Παλευω να μπω και δειχνει οτι εχει πεσει.
Μην τα πονάς έτσι τα παιδιά ρε συνάδερφε! Ας τους να χαίρονται και να νομίζουν ότι δεν θα μας πάρουν! Με τι καρδιά θα πάνε στην δουλειά αν έχουν και πως θα ξαναγράψουν τώρα εδώ!ΚΙΝΕΖΟς, ΜΟΝΟΜΑΧΟ ΑΚΗ έγραψε:Τακη και κινεζακι για πηγαινετε να δειτε αν ερχομαι γατακια! Πηγαινετε στα αφεντικα σας τωρα για καρπαζια και αφηστε τα παιδια που κοροιδευετε να πανε πθροσβεστικη. Κομπλεξικοι ελληναρες http://www.et.gr/idocs-nph/pdfimageSummaryviewer.html?args=sppFfdN7IQP5_cc--m0e10Wj7tJOjyWVuifNk3Uxg3e8rzSZFxgk-VB8R6Mtn1LDkAYi3ORfmaqE-6i6XIV_NTzs_q3uNA1f75h8iB-tM3_vKMSuwFT8g8jMbcMCublFfxlNP8qam0YRGJ3yb9YvnjR1P93ldp3_73pQUjT3vaf4Xvi3uTnamQ.
Ερορ λεει
Τους χαλασαμε τη μερα σήμερα... Αντε τρολλάκια πάρτε τα κουβαδάκια σας την ουρα κάτω απ τα σκέλια και δρόμο να κρυφτήτε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες