Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Inw
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
Καλησπέρα παιδιά. Όλοι έχουμε το άγχος και το καταλαβαίνω. Μην γράφετε άδικα για τα μόρια και τις αιτήσεις είναι πολύ σχετικό αυτό και το έχω αναφέρει και πιο πίσω. Κάντε τα χαρτιά σας και ότι γίνει. Όσο για τις περιοχές λένε ότι θα επιλέξουμε βάση μορίων που θα μπούμε αλλά μην σας αγχώνει αυτό όπου και να πάμε. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν 150 άτομα που ψάχνουν για αμοιβαία.
-
Επισκέπτης
κάτσε ρε φίλε έχουμε τόσο καιρό ακούμε ότι δεν γίναν πολλές αιτήσεις στους 150 επειδή ήταν για Αθήνα και τώρα αυτή που δεν κάναν χαρτιά στους 150 ψάχνουν να κάνουν αμοιβαία να πάνε στην Αθήνα δηλαδή τι άλλο να πει κανείς δεν βγαίνει άκρηInw έγραψε: Δευ Ιούλ 06, 2026 12:26 pm Καλησπέρα παιδιά. Όλοι έχουμε το άγχος και το καταλαβαίνω. Μην γράφετε άδικα για τα μόρια και τις αιτήσεις είναι πολύ σχετικό αυτό και το έχω αναφέρει και πιο πίσω. Κάντε τα χαρτιά σας και ότι γίνει. Όσο για τις περιοχές λένε ότι θα επιλέξουμε βάση μορίων που θα μπούμε αλλά μην σας αγχώνει αυτό όπου και να πάμε. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν 150 άτομα που ψάχνουν για αμοιβαία.
-
Επισκέπτης
Φίλε από τα 150 άτομα που μπήκαν, τα 130 είναι από επαρχία
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα μάγκες μου και καλή επιτυχία. Το ΠΕΙ φαίνεται και πίσω στο δίπλωμα. Εκτός από το δίπλωμα όμως θέλει και κάποιο άλλο χαρτί για αυτό; Έχει καταλάβει κάποιος ;
-
Inw
Μάλλον δεν κατάλαβες καλά τι έγραψα. Αρχικά υπήρξαν 600 αιτήσεις για τους 150 ούτε πολλές αλλά ούτε και λίγες. Ψάχνουν αμοιβαία για να φύγουν από την Αθήνα και να πάνε στο τόπο τους. Το έγραψα αυτό για να υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού κάποιου ότι θα παιχτούνε αμοιβαίες όπως και στην εμοδε. Π.χ. Ένας που υπηρετεί αυτή την στιγμή Αθήνα και είναι από ένα νησί, αν μπει κάποιος από Αθήνα ή κάπου κοντά και περάσει σε νησί φαντάζομαι θα θελήσουν να κάνουν αμοιβαία. Επίσης δεν γνώριζαν ή δεν είχαν προλάβει να έχουν στην κατοχή τους Γ’ κατηγορία. Δεν ήταν έτοιμοι για αθλήματα νομίζω πως υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που κάποιος δεν έκανε τα χαρτιά του.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 06, 2026 12:57 pmκάτσε ρε φίλε έχουμε τόσο καιρό ακούμε ότι δεν γίναν πολλές αιτήσεις στους 150 επειδή ήταν για Αθήνα και τώρα αυτή που δεν κάναν χαρτιά στους 150 ψάχνουν να κάνουν αμοιβαία να πάνε στην Αθήνα δηλαδή τι άλλο να πει κανείς δεν βγαίνει άκρηInw έγραψε: Δευ Ιούλ 06, 2026 12:26 pm Καλησπέρα παιδιά. Όλοι έχουμε το άγχος και το καταλαβαίνω. Μην γράφετε άδικα για τα μόρια και τις αιτήσεις είναι πολύ σχετικό αυτό και το έχω αναφέρει και πιο πίσω. Κάντε τα χαρτιά σας και ότι γίνει. Όσο για τις περιοχές λένε ότι θα επιλέξουμε βάση μορίων που θα μπούμε αλλά μην σας αγχώνει αυτό όπου και να πάμε. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν 150 άτομα που ψάχνουν για αμοιβαία.
-
Επισκέπτης
παιδιά επειδή βλέπω ότι το αναλύουμε πολύ το θέμα για της τοποθέτησης ότι και να λέμε οι θέσεις που είναι να καλυφθούν στα νησιά θα καλυφθούν είτε μας αρέσει είτε όχι και λέω για τα νησιά γιατί η περισσότερη εκεί δεν θέλουν να πάνε στης υπόλοιπες περιοχές κάπως βρίσκεται η άκρη το ξέραμε όλοι ότι θα έχει θέσεις στα νησιά δεν είναι κάτι που δεν περιμέναμε
-
Επισκέπτης
Αλάνια μου κοιτάξτε να μπείτε μέσα και να πάτε όπου σας στείλουν. Ολα για καλό είναι και η άκρη θα βρεθεί. Εχει ο θεός για όλους
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα,το αντίγραφο ασφάλισης όταν είναι σε δύο σελίδες,το ανεβάζουμε σε ένα αρχείο έτσι; Το απολυτήριο Λυκείου πρέπει να είναι έγχρωμο;
-
Alexakoss
Παιδιά ο προηγούμενος εργοδότης μου μου έβαζε ένσημα βαρέων οχημάτων παραλάβω τα εγώ στην εργασία ήμουνα με βανάκι θεωρείται ότι πρέπει να τα δηλώσω
-
Lagos
Οκ. Σενάριο δικό Μ είναι λίγα άτομα έχουν Γ ΛΑΤΗΓΟΡΙΑ...ΕΠΙΣΗς ΔΕ ΦΕΤΓΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Ο καλός πχ Πο Θεσσαλονίκη η την πόλη του και να βρεθεί όπου να είναι
-
Επισκέπτης
Το έχετε κάνει θέμα άλλο με το δίπλωμα λες και είναι κανενα πτυχίο νομικής να βγάλει ο άλλος Γ και πλέον όποιον ενδιαφέρεται και θέλει να μπει σώματα ασφαλείας οι πιο πολλοί έχουν βγάλει διπλώματα ξεκολλάτε λίγο μην κοιτάτε την προηγούμενη προκήρυξη που ήταν μόνο για Αθήνα
-
Επισκέπτης
ναι ρε φίλε δεν είναι πτυχίο νομικής αλλά δεν είναι και κάτι που το έχει ο καθένας αυτό λέμε και επίσης και στα άλλα σώματα ασφαλείας δεν γίνεται χαμός από αιτήσεις πλέονΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 06, 2026 8:44 pm Το έχετε κάνει θέμα άλλο με το δίπλωμα λες και είναι κανενα πτυχίο νομικής να βγάλει ο άλλος Γ και πλέον όποιον ενδιαφέρεται και θέλει να μπει σώματα ασφαλείας οι πιο πολλοί έχουν βγάλει διπλώματα ξεκολλάτε λίγο μην κοιτάτε την προηγούμενη προκήρυξη που ήταν μόνο για Αθήνα
-
Επισκέπτης
7 χρόνια τοποθέτηση χωρίς μόρια, μετα τη μονιμοποίηση υπαγωγή στα άρθρα του 4662 για μεταθέσεις κλπ κλπ.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 07, 2026 12:27 am https://www.facebook.com/share/p/1JNwgFDWY7/
Παιδιά το διαβασατε αυτο;
Αυτά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες