Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Limenofylakas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Limenofylakas »

Η αλήθεια είναι ότι έκαναν ένσταση και άτομα γυμνασμέναΕικόνα που κόπηκαν στο 1ο αγώνισμα της πισίνας.Αν υπάρξει επανεξέταση, τότε όλοι επιτυχόντες - επιλαχόντες επιβάλλεται να προσφύγετε. Όποιοι είναι τελευταίοι στην λίστα των προσωρινών επιτυχόντων θα σας φάνε τη θέση.

Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 200

Δημοσίευση από marine575 »

Φίλε με όλο το σεβασμό. Για να γίνει αυτό που λες πρέπει να μην είχαν υπογράψει πράγμα που δεν νομίζω να έγινε διότι είχα γνωστούς υποψήφιους σε όλες τις μέρες και δεν ακούστηκε τέτοιο φαινόμενο. Εκτός αν μου διαφεύγει άπαξ και υπέγραψε κάποιος ενώπιον της επιτροπής τελείωσε το θέμα. Επίσης πριν τα υγειονομικά και την ανυε αν δεν με απατά η μνήμη μου μας έλεγες ότι θα κοπεί αρκετός κόσμος στο δμσ κάτι που δεν έγινε και ότι τον ΤΕΝΕΦ χωρίς να έχω κάτι με τον συγκεκριμένο υποψήφιο, το ψωμί δεν μου το τρώει, δεν τον αγγίζει τίποτα. Άρα μένει να δούμε αν και σε αυτή τη πρόβλεψη πέσεις έξω. Καλό είναι να μην παίζουμε ο ένας με το άγχος του άλλου είτε ειναι επιτυχών είτε επιλαχών είτε εκτός.
Άβαταρ μέλους
Limenofylakas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

marine575 έγραψε:Φίλε με όλο το σεβασμό. Για να γίνει αυτό που λες πρέπει να μην είχαν υπογράψει πράγμα που δεν νομίζω να έγινε διότι είχα γνωστούς υποψήφιους σε όλες τις μέρες και δεν ακούστηκε τέτοιο φαινόμενο. Εκτός αν μου διαφεύγει άπαξ και υπέγραψε κάποιος ενώπιον της επιτροπής τελείωσε το θέμα. Επίσης πριν τα υγειονομικά και την ανυε αν δεν με απατά η μνήμη μου μας έλεγες ότι θα κοπεί αρκετός κόσμος στο δμς κάτι που δεν έγινε και ότι τον ΤΕΝΕΦ χωρίς να έχω κάτι με τον συγκεκριμένο υποψήφιο, το ψωμί δεν μου το τρώει, δεν τον αγγίζει τίποτα. Άρα μένει να δούμε αν και σε αυτή τη πρόβλεψη πέσεις έξω. Καλό είναι να μην παίζουμε ο ένας με το άγχος του άλλου είτε ειναι επιτυχών είτε επιλαχών είτε εκτός.
Οι συγκεκριμένοι δεν υπέγραψαν και έφυγαν. Αυτό δηλώνει ότι είναι αποτυχόντες ή δεν προσήλθαν. Ναι, το έλεγα αλλά τελικά επικράτησε η λογική της μεζούρας. Η προκήρυξη αναφέρει δμς μόνο, οπότε θεωρώ ότι είναι αδικία για τους επιλαχόντες που κανονικά θα ήταν στους επιτυχόντες. Πολλοί υποψήφιοι στέγνωσαν για να βρίσκονται εντός δείκτη 27, ενώ άλλοι πήγαν χαλαροί με 27,5 έως 29.

Την 1η μέρα η επιτροπή πήγε να κόψει υποψήφιο και μετά από τηλέφωνο έβγαλε μεζούρα για όλους τους 27+. Ο τενεφ δεν κουνιέται. Αυτό να δω και τίποτα άλλο:

Ότι έπεσα έξω στο θέμα του κοψίματος, δεν το καθορίζω ο ίδιος. Το μόνο αξιοκρατικό ήταν στα αθλήματα. Εκεί έλαμψε η αλήθεια.

Επειδή έχω δει πολλά στο Σώμα, να ξέρετε ότι όποιος κυνηγά την τάχα αδικία του με πονηρούς τρόπους (προσφυγή Στε), παράλληλα ο φορέας κυνηγά και τον υποψήφιο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καταταχθεί ο υποψήφιος και μετά από χρόνια να ξηλωθεί.

Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από papadopoulos1988 »

Ηρεμήστε παίδες και περιμένετε τα αποτελέσματα. Δεν νομίζω να είναι πολλοί αυτοί που κέρδισαν τις ενστάσεις. Από Δευτέρα θα μάθουμε για τις ενστάσεις, αν υπάρχουν. Ξεφτίλα μεγάλη που κόπηκαν γυμνασμένοι και αλεξιπτωτιστές στα αθλήματα και κάνουν ένστασηΕικόνα.
Άβαταρ μέλους
Frouros97
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Frouros97 »

Καλα το οτι υπηρετησαν ως αλεξιπτωτιστες δε λεει κατι,δε σημαινει οτι παραμενουν κομμαντα και στην υπολοιπη ζωη τους μετα την απολυση! Το ευκολο ειναι να υπηρετησεις για 9 μηνες στις ειδικες δυναμεις,το δυσκολο ειναι να παραμεινεις για την υπολοιπη ζωη σου ειδικοδυναμιτης με οτι αυτο συνεπαγεται!

Gakhs2580
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από Gakhs2580 »

Άιντε να τελειώσουν με τα παιδιά απονυια ενστάσεις να βγει καμία ανακοίνωση γτ έχει κουράσει το θεμα Έκανα τα χαρτιά μου ελεύθερος και τώρα έχω 2 παιδιά + παντρεμένος

Άβαταρ μέλους
Paradiddle
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 45
Επάγγελμα: ΛΣ/ΕΛ.ΑΚΤ

Δημοσίευση από Paradiddle »

papadopoulos1988 έγραψε:Ηρεμήστε παίδες και περιμένετε τα αποτελέσματα. Δεν νομίζω να είναι πολλοί αυτοί που κέρδισαν τις ενστάσεις. Από Δευτέρα θα μάθουμε για τις ενστάσεις, αν υπάρχουν. Ξεφτίλα μεγάλη που κόπηκαν γυμνασμένοι και αλεξιπτωτιστές στα αθλήματα και κάνουν ένστασηΕικόνα.
Από Δευτέρα γιατί θα μάθουμε κάτι?

Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από papadopoulos1988 »

Paradiddle έγραψε:
papadopoulos1988 έγραψε:Ηρεμήστε παίδες και περιμένετε τα αποτελέσματα. Δεν νομίζω να είναι πολλοί αυτοί που κέρδισαν τις ενστάσεις. Από Δευτέρα θα μάθουμε για τις ενστάσεις, αν υπάρχουν. Ξεφτίλα μεγάλη που κόπηκαν γυμνασμένοι και αλεξιπτωτιστές στα αθλήματα και κάνουν ένστασηΕικόνα.
Από Δευτέρα γιατί θα μάθουμε κάτι;

Αφού λέμε ότι τα τελικά θα ανακοινωθούν έως τις 17 του μηνός, τότε από Δευτέρα θα βγουν οι ενστάσεις ώστε να δώσουν Πκε.

Άβαταρ μέλους
Paradiddle
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Αυτά τα λέμε μεταξύ μας .. δεν νομίζω να είναι σίγουρο
Άβαταρ μέλους
Paradiddle
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Άσε που πκε δίνουν χωρίς να το ξέρουμε εμείς.. αφού βγαίνουν όλα στο τέλος
Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Limenofylakas έγραψε:Οι συγκεκριμένοι δεν υπέγραψαν και έφυγαν. Αυτό δηλώνει ότι είναι αποτυχόντες ή δεν προσήλθαν. Ναι, το έλεγα αλλά τελικά επικράτησε η λογική της μεζούρας. Η προκήρυξη αναφέρει δμς μόνο, οπότε θεωρώ ότι είναι αδικία για τους επιλαχόντες που κανονικά θα ήταν στους επιτυχόντες. Πολλοί υποψήφιοι στέγνωσαν για να βρίσκονται εντός δείκτη 27, ενώ άλλοι πήγαν χαλαροί με 27,5 έως 29.

Την 1η μέρα η επιτροπή πήγε να κόψει υποψήφιο και μετά από τηλέφωνο έβγαλε μεζούρα για όλους τους 27+. Ο τενεφ δεν κουνιέται.Αυτό να δω και τίποτα άλλο:

Ότι έπεσα έξω στο θέμα του κοψίματος, δεν το καθορίζω ο ίδιος. Το μόνο αξιοκρατικό ήταν στα αθλήματα. Εκεί έλαμψε η αλήθεια.

Επειδή έχω δει πολλά στο Σώμα, να ξέρετε ότι όποιος κυνηγά την τάχα αδικία του με πονηρούς τρόπους (προσφυγή Στε), παράλληλα ο φορέας κυνηγά και τον υποψήφιο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καταταχθεί ο υποψήφιος και μετά από χρόνια να ξηλωθεί.

Σε ευχαριστούμε πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες. Εφόσον γνωρίζεις περί της προκήρυξης μιας και είσαι μέσα μπορείς να μας πεις πότε περίπου ακούγονται για τελικούς πίνακες και κατάταξη; Ισχύει όντως αυτό μέχρι 15 με 17; Τουλάχιστον να ξέρουμε αν αργεί ακόμα που να βαδίζουμε όσοι περιμένουμε να μπούμε.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Σεπ 04, 2020 10:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Limenofylakas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Έως 17 Σεπτ θα έχει ανακοινωθεί ο τελικός πίνακας. Η κατάταξη μέσω mail θα ειδοποιηθείς.
Άβαταρ μέλους
Paradiddle
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Limenofylakas έγραψε:Έως 17 Σεπτ θα έχει ανακοινωθεί ο τελικός πίνακας. Η κατάταξη μέσω mail θα ειδοποιηθείς.
Ξέρουμε αν έχει κάνει κάποιος μουσικός ένσταση, και ειδικότερα κάποιος από τα κρουστά;

Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Καλημέρα σε όλους. Επειδή κάποιοι σε προηγούμενες σελίδες χλευασαν αν το ΑΣΕΠ είναι μαγαζάκι, ή αν θα μιλήσουμε και πολλά άλλα... Επειδή ο επιμένων νικά σήμερα πρωί πρωί μίλησα με σύμβουλο της προκήρυξης. Σίγουρα δεν μπορούσε να μου πει πολλά άλλα επιβεβαίωσε και αυτός αυτά που λέμε εδώ μέσα. Είμαστε σε καλό δρόμο έχουν μείνει λίγες μέρες.15 μέχρι 20 του μήνα θα έχουμε τελικούς πίνακες. Άρα λίγο αναμονή ακόμα
Gakhs2580
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από Gakhs2580 »

ευχαριστούμε μαρινε Καλή επιτυχία σε όλους

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες