Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Ολοι σας εχετε προσπαθησει και περιμενετε αυτη τη προκηρυξη.. και αναφερομαι σε αυτους που το θελουν πραγματικα να μπουν στο σωμα... οι κοποι ολων θα ανταμοιφθουν... οπως βλεπετε η ωρα αυτη φτανει... το μονο που θελει ειναι λιγο ακομα υπομονη.. ειστε ολοι μεσα στο ανγχος.. εχουν ασπρισει τα μαλλια σας το καταλαβαινω
... μην ανγχωνεστε ουτε για τις βασεις ουτε για τα αθληματα, ψυχοτεχνικα κτλ... μολις ερθει εκεινη η στιγμη ο καθενας θα δειξει τι αξιζει γιατι ξερει ο καθενας διαφορετικα που περιπου κυμαινεται... παμε γερα και ολοι θα μπειτε.

Ρε σταματήστε τις αερολογίες και τις αμπελοφιλοσοφίες. Βαράνε ειδοποιήσεις για το θέμα, ανοίγω και περιμένω να δώ αν κάποιος γνωρίζει για κάποια εξέλιξη και βλέπω αλλα ντ αλλων.
Θελω και μπορώ !
kailas έγραψε:Ολοι σας εχετε προσπαθησει και περιμενετε αυτη τη προκηρυξη. Και αναφερομαι σε αυτους που το θελουν πραγματικα να μπουν στο σωμα... Οι κοποι ολων θα ανταμοιφθουν... Οπως βλεπετε η ωρα αυτη φτανει... Το μονο που θελει ειναι λιγο ακομα υπομονη. Ειστε ολοι μεσα στο ανγχος. Εχουν ασπρισει τα μαλλια σας το καταλαβαινω... Μην ανγχωνεστε ουτε για τις βασεις ουτε για τα αθληματα, ψυχοτεχνικα κτλ... Μολις ερθει εκεινη η στιγμη ο καθενας θα δειξει τι αξιζει γιατι ξερει ο καθενας διαφορετικα που περιπου κυμαινεται... παμε γερα και ολοι θα μπειτε.
πολυ αισιοδοξο σε βρισκω...
Παιδια ταπεινη μου αποψη, μακαρι να μην βγω αληθινος. Ειναι οτι αν παμε για εκλογες μαρτιο. Εαν... Λεμε τωρα... Η προκ θα βγει δεκεμβριο-ιανουαριο... Προσωπικη μου αποψη!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
Το πιό πιθανό αυτό είναι.johnchav έγραψε:Παιδια ταπεινη μου αποψη, μακαρι να μην βγω αληθινος. Ειναι οτι αν παμε για εκλογες μαρτιο. Εαν... Λεμε τωρα... Η προκ θα βγει δεκεμβριο-ιανουαριο... Προσωπικη μου αποψη!
(◣_◢)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿̿ (╥﹏╥)
pame_pali έγραψε:salonika έγραψε:Καθήστε να βγει ρε παιδια... Γιατι μας βλέπω να μας λένε μετά τα Χριστούγεννα
αλλο αυτο. Εγω το βλεπω για Μαι αλλα μην γινομαι κακος.
Εσενα καλα σε ειπε ο Δεα2μαλ, τρολλακος πρεπει να εισαι.
Θελω και μπορώ !
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 38
Η προκηρυξη θα βγει μεχρι τελους του μηνα αντε το πολυ αρχες του αλλου. Μιλαω με βαση τα οσα εχουν υποθει απο αρμοδια προσωπα. Τωρα θα βγει για να μπουν τα ατομα μετα τα χριστουγεννα.
Dea_Lok έγραψε:pame_pali έγραψε:salonika έγραψε:Καθήστε να βγει ρε παιδια... Γιατι μας βλέπω να μας λένε μετά τα Χριστούγεννα
λεγε οτι νομιζεις.
pame_pali έγραψε:Dea_Lok έγραψε:pame_pali έγραψε:salonika έγραψε:Καθήστε να βγει ρε παιδια... Γιατι μας βλέπω να μας λένε μετά τα Χριστούγεννα
λεγε οτι νομιζεις.
Να πας στο Σαμαρά και να του πεις να μην ασχολούνται με τίποτα αλλο ο κυβερνητικός σχηματισμός. Να ασχολούνται μόνο με τη προκήρυξη των φρουρών γιατι είσαι και λίγο βιαστικός.
Θελω και μπορώ !
καλωςDea_Lok έγραψε:Να πας στο Σαμαρά και να του πεις να μην ασχολούνται με τίποτα αλλο ο κυβερνητικός σχηματισμός. Να ασχολούνται μόνο με τη προκήρυξη των φρουρών γιατι είσαι και λίγο βιαστικός.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 88
Dea_Lok έγραψε:Ρε σταματήστε τις αερολογίες και τις αμπελοφιλοσοφίες. Βαράνε ειδοποιήσεις για το θέμα, ανοίγω και περιμένω να δώ αν κάποιος γνωρίζει για κάποια εξέλιξη και βλέπω αλλα ντ αλλων.
Δεν βάζουν μυαλό ΔΕΑ και μετά κάνουν παράπονα επειδή τους διαγράφω τα μηνύματα.
- katadromeas307
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 17
dimitris mak έγραψε:Η προκηρυξη θα βγει μεχρι τελους του μηνα αντε το πολυ αρχες του αλλου. Μιλαω με βαση τα οσα εχουν υποθει απο αρμοδια προσωπα. Τωρα θα βγει για να μπουν τα ατομα μετα τα χριστουγεννα.
Και εγω τις ιδιες πληροφοριες εχω... Μακαρι να βγουν αληθινές!
katadromeas307 έγραψε:dimitris mak έγραψε:Η προκηρυξη θα βγει μεχρι τελους του μηνα αντε το πολυ αρχες του αλλου. Μιλαω με βαση τα οσα εχουν υποθει απο αρμοδια προσωπα. Τωρα θα βγει για να μπουν τα ατομα μετα τα χριστουγεννα.
Και εγω τις ιδιες πληροφοριες εχω... Μακαρι να βγουν αληθινές!
το ιδιο καποιος ειπε στον αδερφο μου χθες βραδυ και με επαιρνε τηλ στις 4 τα χαραματα να μου το πει... Πωπω του λεω ασε θα δω αυριο στο skopia@gr χιχιχι

Μακαρι ρε παιδια να βγει να τελιωνουμε... Υπομονη τοτε λιγες μερες μεινανε για να δουμε αν ειναι αληθεια ολα αυτα που ακουγοντε... Υπομονη!!!
Καλησπέρα παιδιά... Πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, μετά από τις δηλώσεις του Χρυσοχοΐδη το έγγραφο του Κικιλια, και τελευταία την δηλώσω του Αξ. της σχολής Κομοτηνής, δεν γίνεται να μην βγει... Ευελπιστώ πλέον να μην αργή η ώρα της... !!! Απλά αν μπορεί κάποιος να μας ενημέρωση εμπεριστατομενα για κάτι νεοτερο θα ήταν καλό... Ευχαριστώ και κουράγιο παιδιά... !!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες