Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΑΕΤΟΣ

Δημοσίευση από ΑΕΤΟΣ »

Φίλε μου από ότι φαίνεται πάμε για σεπτέβριο ποιός σου είπε εσένα ότι μπαίνουμε τώρα. Λόγο ανασχηματισμού έχουν παγωσει οι προσλήψεις... Μας έχουν βγάλει το λάδι.
ΕΠΙΛΑΧΩΝ

Δημοσίευση από ΕΠΙΛΑΧΩΝ »

Ουφφφφφφφφφφφφφφφφ!
ΕΠΙΜΕΝΩΝ

Δημοσίευση από ΕΠΙΜΕΝΩΝ »

Παίδες Έχει κάποιος τους πίνακες με τους επιτυχόντες στα αθλήματα ; Δεν τους βρίσκω, είμαι για λίγες θέσεις και θέλω να δω πόσοι πέρασαν τα αθλήματα από αυτούς που είναι μπροστά μου.

dmtrs

Δημοσίευση από dmtrs »

Φίλτατοι καλησπέρα και καλή υπομονή να έχετε. Μες στην αντιπυρική περίοδο ΔΕΝ γίνονται σχολεία και εκπαιδεύσεις δοκίμων γιατί το σώμα είναι μικρό και δεν μπορεί να εξασφαλίσει εκπαιδευτές και λοιπό δυναμικό! Εκεί τελειώνει κάθε παραφιλολογία ή άλλη πληροφορία. Η όλη διαδικασία, εφόσον συνεχιστεί, μετατίθεται από φθινόπωρο. Καλό είναι να μην ακούτε δεξιά αριστερά όσα μεταφέρονται γιατί κακό κάνετε μόνο στον ψυχισμό σας.
ΕΠΙΛΑΧΩΝ

dmtrs έγραψε:Φίλτατοι καλησπέρα και καλή υπομονή να έχετε. Μες στην αντιπυρική περίοδο ΔΕΝ γίνονται σχολεία και εκπαιδεύσεις δοκίμων γιατί το σώμα είναι μικρό και δεν μπορεί να εξασφαλίσει εκπαιδευτές και λοιπό δυναμικό! Εκεί τελειώνει κάθε παραφιλολογία ή άλλη πληροφορία. Η όλη διαδικασία, εφόσον συνεχιστεί, μετατίθεται από φθινόπωρο. Καλό είναι να μην ακούτε δεξιά αριστερά όσα μεταφέρονται γιατί κακό κάνετε μόνο στον ψυχισμό σας.
εσυ ποιος και τι είσαι;

Fireman

Δημοσίευση από Fireman »

Και σχολες γινονται καλοκαιρι και αδειες δινονται και ολα οσα υποτιθεται πως δεν γινονται μπορουν να γινουν. Υπομονη και σε λιγες μερες θα ειμαστε ολοι μεσα. Υπαρχει πολυ καπνος για να μην υπαρχει φωτια...
ΠΟΛΙΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Σε ποια σειρά είσαι φίλε επιλαχών;
ΕΠΙΛΑΧΩΝ

ΠΟΛΙΤΗΣ έγραψε:Σε ποια σειρά είσαι φίλε επιλαχών;
στην επόμενη! Εσυ;
dmtrs

Δημοσίευση από dmtrs »

Είμαι αξιωματικός του σώματος, και επειδή έχω περάσει από τη θέση σας Να περιμένω μήνες για να δω μια ανακοίνωση ακούγοντας τον καθένα, για αυτό θέλησα να σας κατατοπίσω σχετικά με το γίνεται στο σώμα. Ειδικά τώρα που με την αναδιάρθρωση έχουμε ψιλοχάσει τη μπάλα στο ΑΠς, θεωρώ πολύ δύσκολο να προχωρήσει κάτι άμεσα. Όποιος θέλει ακούει όποιος δεν θέλει ας κάνει πως δεν με άκουσε.
ΠΟΛΙΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Να σε ρωτησω φιλε εσυ που λες για αντιπυρικη περιοδο. τωρα μηπως εισαι μεσα στην αντιπυρικη; Αρα το να στερησουν πες 50 ατομα απο τη δυναμη του π. ς. για να βρισκονται στην σχολη σαν εκπαιδευτες δεν ειναι και κατι. σκεψου οτι σε 4 μηνεσ θα εχεις 500 ατομα ετοιμα και μαχιμα. ουτε ο ανασχηματισμος παιζει ρολο γιατι σε 2 βδομαδες απλα ο υπουργος ο καινουργιος θα ερθει και θα υπογραψει. ναι η αναδιαρθρωση παιζει ρολο.
επιτυχόν

Δημοσίευση από επιτυχόν »

Εγώ πάντος περιμένω να υπογράψει ο ίδιος ο τωρινός υπουργος φεύγοντας την άλλη βδομάδα... Δε έχει να χάσει τπτ μόνο να κερδίσει υπογράφοντας... Θα δείξει,
ΕΠΙΛΑΧΩΝ

Οποιός ξέρει κάτι έγκυρο ας το γράψει! αν αρχίσει ο καθένας την θεωρεία του δεν θα βγει άκρη ας την κρατήσει για τον εαυτό του καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
monomaxos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από monomaxos »

Κανενα νεο εχει καποιος να μας πει.
Άβαταρ μέλους
monomaxos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας