Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
Φίλε μου από ότι φαίνεται πάμε για σεπτέβριο ποιός σου είπε εσένα ότι μπαίνουμε τώρα. Λόγο ανασχηματισμού έχουν παγωσει οι προσλήψεις... Μας έχουν βγάλει το λάδι.
Παίδες Έχει κάποιος τους πίνακες με τους επιτυχόντες στα αθλήματα ; Δεν τους βρίσκω, είμαι για λίγες θέσεις και θέλω να δω πόσοι πέρασαν τα αθλήματα από αυτούς που είναι μπροστά μου.
Φίλτατοι καλησπέρα και καλή υπομονή να έχετε. Μες στην αντιπυρική περίοδο ΔΕΝ γίνονται σχολεία και εκπαιδεύσεις δοκίμων γιατί το σώμα είναι μικρό και δεν μπορεί να εξασφαλίσει εκπαιδευτές και λοιπό δυναμικό! Εκεί τελειώνει κάθε παραφιλολογία ή άλλη πληροφορία. Η όλη διαδικασία, εφόσον συνεχιστεί, μετατίθεται από φθινόπωρο. Καλό είναι να μην ακούτε δεξιά αριστερά όσα μεταφέρονται γιατί κακό κάνετε μόνο στον ψυχισμό σας.
εσυ ποιος και τι είσαι;dmtrs έγραψε:Φίλτατοι καλησπέρα και καλή υπομονή να έχετε. Μες στην αντιπυρική περίοδο ΔΕΝ γίνονται σχολεία και εκπαιδεύσεις δοκίμων γιατί το σώμα είναι μικρό και δεν μπορεί να εξασφαλίσει εκπαιδευτές και λοιπό δυναμικό! Εκεί τελειώνει κάθε παραφιλολογία ή άλλη πληροφορία. Η όλη διαδικασία, εφόσον συνεχιστεί, μετατίθεται από φθινόπωρο. Καλό είναι να μην ακούτε δεξιά αριστερά όσα μεταφέρονται γιατί κακό κάνετε μόνο στον ψυχισμό σας.
Και σχολες γινονται καλοκαιρι και αδειες δινονται και ολα οσα υποτιθεται πως δεν γινονται μπορουν να γινουν. Υπομονη και σε λιγες μερες θα ειμαστε ολοι μεσα. Υπαρχει πολυ καπνος για να μην υπαρχει φωτια...
στην επόμενη! Εσυ;ΠΟΛΙΤΗΣ έγραψε:Σε ποια σειρά είσαι φίλε επιλαχών;
Είμαι αξιωματικός του σώματος, και επειδή έχω περάσει από τη θέση σας Να περιμένω μήνες για να δω μια ανακοίνωση ακούγοντας τον καθένα, για αυτό θέλησα να σας κατατοπίσω σχετικά με το γίνεται στο σώμα. Ειδικά τώρα που με την αναδιάρθρωση έχουμε ψιλοχάσει τη μπάλα στο ΑΠς, θεωρώ πολύ δύσκολο να προχωρήσει κάτι άμεσα. Όποιος θέλει ακούει όποιος δεν θέλει ας κάνει πως δεν με άκουσε.
Να σε ρωτησω φιλε εσυ που λες για αντιπυρικη περιοδο. τωρα μηπως εισαι μεσα στην αντιπυρικη; Αρα το να στερησουν πες 50 ατομα απο τη δυναμη του π. ς. για να βρισκονται στην σχολη σαν εκπαιδευτες δεν ειναι και κατι. σκεψου οτι σε 4 μηνεσ θα εχεις 500 ατομα ετοιμα και μαχιμα. ουτε ο ανασχηματισμος παιζει ρολο γιατι σε 2 βδομαδες απλα ο υπουργος ο καινουργιος θα ερθει και θα υπογραψει. ναι η αναδιαρθρωση παιζει ρολο.
Εγώ πάντος περιμένω να υπογράψει ο ίδιος ο τωρινός υπουργος φεύγοντας την άλλη βδομάδα... Δε έχει να χάσει τπτ μόνο να κερδίσει υπογράφοντας... Θα δείξει,
Οποιός ξέρει κάτι έγκυρο ας το γράψει! αν αρχίσει ο καθένας την θεωρεία του δεν θα βγει άκρη ας την κρατήσει για τον εαυτό του καλύτερα.
Κανενα νεο εχει καποιος να μας πει.
Για τον οκτωβριο ακουγονται εκλογες. Αν δεν μας παρουν αμεσα κλαφτε τα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες