Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Νικ1992
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Νικ1992 »

Αρα με τα λεγομενα αυτα η βαση 2450 εκει θα παει
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Player7 »

Slade αμα οντως με 2340 μορια ειναι 1627 σειρα... σημαινει οτι σε παει τοσο ψηλα η βαση. Πιο κατω παει αμα τα υπολογισεις!
Diasdea
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Diasdea »

Ποτε θα βγουν ξέρουμε;
Άβαταρ μέλους
Asdorf
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Asdorf »

Ελπίζω φίλε να μας τα λες ορθά όλα αυτά γιατί γαμμηθ η ψυχολογία μου παντελως... κρίμα και πάλι.. όνειρο ήτανε!
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Player7 »

*δεν παει
lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από lamdar92 »

Λέτε να είμαι εκεί στην συνολική βαθμολογία; Μάγκες θα προσπαθήσω να μιλήσω πάλι. Αν είμαι στην συνολική τότε η βάση θα πάει κάτω από 2300.. θα μάθω σύντομα και θα σας πω πάλι.. σορυ γιατί δεν το διευκρινίσε ο πατέρας μου τώρα τον πήρα και είπε θα μάθει
E'MK
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από E'MK »

Αυτό που κάποιοι που λέγανε με σιγουριά οτι τα αποτελέσματα θα έβγαιναν χτες τα μεσάνυχτα ή σήμερα κ συνεχίζουν ακάθεκτοι το ''ποντάρισμα'', με εξοργίζει. Να βρεθεί κάποιος να κλείσει το νήμα γιατι έχει ξεφτιλιστεί το θέμα. Ο άλλος τώρα το άλλαξε σε Δευτέρα κ Τρίτη. Ρε φίλε οι πιθανότητες να έχουν βγεί μεχρι τότε είναι πάρα πολλές, δεν χρειαζόμασταν την ''άκρη σου'' για να μας πληροφορήσει.
Περί Τατουάζ ΕΦ

Δημοσίευση από Περί Τατουάζ ΕΦ »

Παρακαλώ θερμά τον διαχειριστή να ανεβάσει τον μήνυμά μου προς ενημέρωση των υποψήφιων.

Παιδιά όσοι είστε επιτυχόντες και έχετε τατουάζ το οποίο δεν προκαλεί η απεικόνισή του διεκδηκείστε τη θέση σας! Είναι άδικο να σας φάει τη θέση κάποιος με λιγότερα μόρια από εσάς (ενώ εσείς τηρείτε όλα τα προσόντα). Το ΣτΕ έχει ορίσει περί τατουάζ και λόγου αποκλεισμού. Σας υπενθυμίζω λοιπόν:

η δερματοστιξία (τατουάζ) «συνιστά λόγο αποκλεισμού τού υποψηφίου από τον διαγωνισμό για την πρόσληψη ειδικών φρουρών, εφόσον, όμως, αυτό είναι και με την ενδυμασία εξωτερικά εμφανής και επί πλέον Οι σχετικές απεικονίσεις, ως εκ του περιεχομένου τους, είτε αναιρούν την επιβαλλόμενη από το Σύνταγμα ουδετερότητα των υπαλλήλων του Δημοσίου, είτε προκαλούν κατά τρόπο ο οποίος δεν συνάδει προς την ιδιότητα και τα καθήκοντά τους». Ακόμη, το ΣτΕ αναφέρει ότι «μόνη η ύπαρξη δερματοστιξίας δεν αποτελεί λόγο αποκλεισμού από την σχετική διαδικασία επιλογής»

Το παραπάνω σημαίνει ότι αθροιστικά Οι δύο λόγοι συντρέχουν λόγο αποκλεισμού! Αυτό που λένε κάποιοι δεν πρέπει αν φαίνεται το τατουάζ είναι απλά ένα ψέμα Όπως και επίσης αν τηρήσουν κάτι τέτοιο στα ΠΚΕ τότε σημαίνει ότι παραβιάζουν τις αποφάσεις το ΣτΕ!

Σε περίπτωση που σας κόψουν για το τατουάζ το όποιο όμως δεν προκαλεί σύμφωνα με την απόφαση μπορείτε να βρείτε το δίκιο σας εντός 60 ημερών κάνοντας ένσταση με την απόφαση που αναφέρει ότι σας έκοψαν για το τατουάζ, πηγαίνοντας απλά σε έναν δικηγόρο (για παράδειγμα όπως ο Πέτρος Αγγελάκης που ασχολείται με θέματα των σωμάτων ασφαλείας). Φέτος δεν τους παίρνει να κόβουν έτσι άδικα τον κόσμο καθώς θα πάνε οι ενστάσεις σύννεφο και με βάση την απόφαση του ΣτΕ υποψήφιος με τατουάζ πχ στον αγκώνα, στον καρπό, στο λαιμό, θα βρίσκει το δίκιο του πολύ πιο εύκολα απ' ότι στις προκυρήξεις του 2009,2010,2011 αν κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες καθώς η απόφαση για τα τατουάζ έχει ήδη παρθεί και δεν συμφέρει το δημόσιο να αποζημειώνει 80 - 90 χιλιάρικα αυτούς που το πάνε το θέμα δικαστικώς και θα καθηστερήσουν να προσληφθούν. Να θυμήσω επίσης ότι άτομα με τατουάζ στα χέρια είχαν προσληφθεί σε προηγούμενες προκυρήξεις και αν ψάξετε να νήματα του φόρουμ κάποιοι το έχουν αναφέρει επίσης σε μήνυμα τους. Μην πετάγεται λοιπόν ο κάθε πικραμένος που δεν έχει τα μόρια και λέει ''αμα δω κάποιον με τατουάζ θα το αναφέρω'' η ''πέρασε αυτός με τατουαζ και δεν πέρασα εγώ'' και άλλες τέτοιες ανοησίες, πρώτα να ξέρετε τι σας γίνεται και μετά να μιλάτε. Αυτοί που έβγαλαν την προκύρηξη ήδη έχουν παραβιάσει την απόφαση του ΣτΕ παριστάνοντας ότι την τηρούν αλλά κοιτάξτε τη γράφει η προκύρηξη:

Να μη φέρουν δερματοστιξία (τατουάζ) στο σώμα τους, η οποία: Α) είναι και με την ενδυμασία (θερινή και χειμερινή στολή) εξωτερικά εμφανής και β) οι σχετικές απεικονίσεις, ως εκ του περιεχομένου τους, είτε αναιρούν την επιβαλλόμενη από το Σύνταγμα ουδετερότητα των υπαλλήλων του Δημοσίου είτε προκαλούν κατά τρόπο, ο οποίος δεν συνάδει προς την ιδιότητα και τα καθήκοντά τους.

Χώρισαν τον λόγο του ΣτΕ στα δυο έτσι ώστε να προσλάβουν άτομα χωρίς τατουάζ σε εμφανή σημείο κάτι που πάλι θα δημιουργήσει προβλήματα με δικαστήρια καθώς η απόφαση έχει ήδη βγει και πολλά άτομα θα πατήσουν πάνω σε αυτήν!

Και μεταξύ μας τωρα, δεν έχετε δει αστυνομικό με τατουάζ ε; Δεν υπάρχουν στο σώμα αστυνομικοί με τατουάζ στα χέρια, λαιμό, σβέρκο κλπ; Ειδικά αυτοί που είναι στο σώμα μπορούν να απαντήσουν και δεν νομίζω να το αρνηθούν.

Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Μην παίζεις ρε φίλε με την ψυχολογία μας, ελπίζω ότι μας τρολάρεις και δεν είναι αλήθεια
Άβαταρ μέλους
Aris444
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Aris444 »

5η σειρά Ε. Φ. έγραψε:Θεωρω πως εισαι μεσα στους 1200 Κυριακο. Καλη τυχη και σε σενα!
για εμένα τί πιστεύεις 2450 β σειρα
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Slade7 »

Δ. ΕΔ έγραψε:Παιδιά αυτό με τις κληρώσεις δεν είναι λίγο κουλό; έχουν ισοβαθμία οκ κοιτάνε απολυτήριο λυκείου.. Μετά θα υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία!! Καλά για τον άλλον π είπε ότι τον πήραν προχθές τηλ να πάει την άλλη Δευτέρα για να κάνει κλήρωση επειδή ισοβαθμη, τρολια μεγάλη!! Θα με καλέσουν εμένα από Κρήτη να ανέβω Αθήνα με άλλα 5 άτομα να τραβήξω ένα κληρω λες κ είναι το Τζόκερ.. Ίσως αλλά κριτήρια είναι μετά το αν κάποιος ήταν δοκιμως η οχι, αν είναι πολύτεκνος η τριτεκνος.. Γράφει στην προκήρυξη για κλήροςυ;

Η κλήρωση πραγματοποιείται ανεξαρτήτως της παρουσίας των ενδιαφερομένων ή του εκπροσώπου τους. Για το αποτέλεσμα της κλήρωσης συντάσσεται σχετικό πρακτικό.

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Player7 έγραψε:Slade αμα οντως με 2340 μορια ειναι 1627 σειρα... σημαινει οτι σε παει τοσο ψηλα η βαση. Πιο κατω παει αμα τα υπολογισεις!

Δύσκολο να το υπολογίσεις αυτό μπορεί ο 1500 να είναι 2400 μπορεί να είναι 2450 μπορεί και 2500 αλλά λογικα δύσκολο το 2600 πάντως σίγουρα υψηλότερη βάση από το 2011

Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Spyros D. »

Το θέμα περί τατουάζ δεν είναι θέμα λογικής και τι έχεις δει αλλά τι ορίζει η προκήρυξη.

Επίσης αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι πως το "τι προκαλεί" είναι παντελώς υποκειμενικό θέμα και στην κρίση της επιτροπής. Για κάποιον και μια ντομάτα μπορεί να είναι προκλητική ξέρω γω, πως κρίνεται αυτό αντικειμενικά;

Για να μη φεύγουμε και εκτός τοπικ το θέμα προσωπικά μου δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα. Απ'τη μια είναι όντως ***** να κοπεί κάποιος για κάτι τέτοιο, απ'την άλλη αρκετά άτομα όπως κι εγώ, επίτηδες δεν κάναμε τατουαζ και γι'αυτό το λόγο...
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Spyros D. »

Slade7 έγραψε:
Player7 έγραψε:Slade αμα οντως με 2340 μορια ειναι 1627 σειρα... Σημαινει οτι σε παει τοσο ψηλα η βαση. Πιο κατω παει αμα τα υπολογισεις!

Δύσκολο να το υπολογίσεις αυτό μπορεί ο 1500 να είναι 2400 μπορεί να είναι 2450 μπορεί και 2500 αλλά λογικα δύσκολο το 2600 πάντως σίγουρα υψηλότερη βάση από το 2011

Λογικά 2400-2500 θα είναι όλο το παιχνίδι για την Α. Τώρα αν πάει παραπάνω νομίζω θα είναι μεγάλη η έκπληξη.
Για πιο κάτω το βλέπω χλωμό μιας και σε αυτά τα μόρια θα είναι που θα γίνεται της κακομοίρας από ισοβαθμίες και αυτοί με μεγάλα απολυτήρια θα είναι οι νικητές... Αλλά Αν λάβουμε υπόψη και τη βάση με τους επιλαχόντες, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράματα.
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Περί Τατουάζ ΕΦ έγραψε:Σε περίπτωση που σας κόψουν για το τατουάζ το όποιο όμως δεν προκαλεί σύμφωνα με την απόφαση μπορείτε να βρείτε το δίκιο σας εντός 60 ημερών κάνοντας ένσταση με την απόφαση που αναφέρει ότι σας έκοψαν για το τατουάζ, πηγαίνοντας απλά σε έναν δικηγόρο (για παράδειγμα όπως ο Πέτρος Αγγελάκης που ασχολείται με θέματα των σωμάτων ασφαλείας). .

Χαχαχαχαχαχαχα έχετε πολύ πλάκα ο άλλος μπήκε εδώ μέσα προφανώς είναι ο ίδιος που τα γράφει για να πάρει απελπισμένους πελάτες Ναι Πέτρο μου έχεις δίκιο κάποιος με τατουάζ στο λαιμό μέχρι τα μάτια θα περάσει Ναι Πέτρο μου κάποιος με τατουάζ μέχρι τα νύχια των χεριών θα περάσει Ναι Πέτρο μου κάποιον με τατουάζ ACAB ΘΑ περάσει τρέξτε όλοι στον ΑΓΓΕΛΑΚΗ να σας σώσει τρέξτε μάγκες 500 ευρώ έχει μόνο η μια παράσταση του δικηγόρου στο δικαστήριο

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες