Προβλήματα στο forum
Προβλήματα στο forum
Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά το λογισμικό για το φόρουμ το φτιάχνει η αντίστοιχη εταιρεία και όχι εμείς. Εμένα μου αρέσουν αυτά που λες και θα τους τα προωθήσω.
Ωστόσο εγώ αναλαμβάνω να κάνω μόνο μικροαλλαγές στο φόρουμ, γιατί αν κάνω σημαντικές αλλαγές στην επόμενη έκδοση που θα βγάλει η εταιρεία θα ακυρωθούν.
Ωστόσο εγώ αναλαμβάνω να κάνω μόνο μικροαλλαγές στο φόρουμ, γιατί αν κάνω σημαντικές αλλαγές στην επόμενη έκδοση που θα βγάλει η εταιρεία θα ακυρωθούν.
Προβλήματα στο forum
Ο πελατης εχει παντα δικιο. Οποτε πιεσε την εταιρεια. Να ειστε απαιτητικοι.yandr έγραψε:Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά το λογισμικό για το φόρουμ το φτιάχνει η αντίστοιχη εταιρεία και όχι εμείς. Εμένα μου αρέσουν αυτά που λες και θα τους τα προωθήσω.

Προβλήματα στο forum
Παιδια εχω ενα προβλημα οσον αφορα τις συνδρομες του απο τα θεματα που εχω γραψει... Δεν ξερω αν ειναι εδω το σωστο μερος να το γραψω αλλα εχω τρελαθει ! δεν μπορω να κανω διαγραφη θεματος με ΤΙΠΟΤΑ οσο και να το κανω διαγραφη επανερχετε, με συνεπεια να γινεται ενας πανικος στο μαιλ μου, καμια ιδεα για το τι φταει;
Προβλήματα στο forum
Θα σε διαγράψω το βράδυ, οπότε αύριο πες μου αν έφτιαξε
Προβλήματα στο forum
yandr μηπως με ξεχασες γιατι συνεχιζω να περνω μαιλ απο ολα τα θεματα που εχω συνδρομη...yandr έγραψε:Θα σε διαγράψω το βράδυ, οπότε αύριο πες μου αν έφτιαξε
Προβλήματα στο forum
Μου κάνει εντύπωση αυτό, γιατί σε έχω διαγράψει.
Μήπως είχες φτιάξει 2 λογαριασμούς και λαμβάνεις εμαιλ στον παλιό;
Στείλε μου με ΠΜ του email που λαμβάνει τα εμαιλ.
Προβλήματα στο forum
yandr problem solved Τι να πω ισως υπηρχε χρονοκαθυστερηση καμιας μερας ευχαριστω για την βοηθειαyandr έγραψε:Μου κάνει εντύπωση αυτό, γιατί σε έχω διαγράψει.
Προβλήματα στο forum
Χθες το βράδυ η εταιρεία hosting (ο Θεός να την κάνει εταιρεία) έριξε πάλι το site γιατί ένας χρήστης γράφτηκε σε πολλά θέματα και στάλθηκαν μερικές εκατοντάδες εμαιλ ειδοποίησης.
Για το λόγο αυτό, μέχρι να αλλάξουμε και πάλι εταιρεία hosting αποφάσισα να απενεργοποιήσω την δυνατότητα παρακολούθησης θεμάτων με εμαιλ.
Για το λόγο αυτό, μέχρι να αλλάξουμε και πάλι εταιρεία hosting αποφάσισα να απενεργοποιήσω την δυνατότητα παρακολούθησης θεμάτων με εμαιλ.
Προβλήματα στο forum
Γεια σας! Και γω εχω ενα προβληματακι με το φορουμ. Ενω ειμαι μελος οταν παω να γραψω μια απαντηση σε καποιο θεμα δεν μου το εμφανιζει γτ; Χωρις να συνδεθω εμφανιζεται. Τι γινεται;:/
Προβλήματα στο forum
Ποτε θα "πιεσετε" την εταιρεια;Λεων έγραψε:Ο πελατης εχει παντα δικιο. Οποτε πιεσε την εταιρεια. Να ειστε απαιτητικοι.yandr έγραψε:Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά το λογισμικό για το φόρουμ το φτιάχνει η αντίστοιχη εταιρεία και όχι εμείς. Εμένα μου αρέσουν αυτά που λες και θα τους τα προωθήσω.

Προβλήματα στο forum
Τους έχω στείλει ήδη αρκετές παρατηρήσεις, αλλά αν έχεις να προσθέσεις κάτι ρίξ'το...
Προβλήματα στο forum
Λίγο δύσκολο αυτό. Τι μήνυμα σου βγάζει δηλαδή;Ιωάννα έγραψε:Γεια σας! Και γω εχω ενα προβληματακι με το φορουμ. Ενω ειμαι μελος οταν παω να γραψω μια απαντηση σε καποιο θεμα δεν μου το εμφανιζει γτ; Χωρις να συνδεθω εμφανιζεται. Τι γινεται;:/
Προβλήματα στο forum
Τπτ απλα γραφω κατι και δεν μενει μεσα στο θεμα. Ειναι σαν να μην εγραψα...
- ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
Προβλήματα στο forum
Εχω ενα προβλημα, παταω αποσυνδεση και ειμαι ακομα ενεργος. Αυτο μου συμβαινει σχεδον καθε φορα. Εδω και μιση ωρα παταω αποσυνδεση και δεν γινεται τιποτα. Για ποιο λογο συμβαινει αυτο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης