Εγω πολυ χαρηκα κ για τα εκτος εδρας. Το ενοικιο μου ειναι 200? οποτε μια χαρα. Απο αυτα περιμμενουμε κ εμεις που υπηρετουμε σε ξενα για εμας μερη (κ δεν ειμαστε ντοπιοι εννοω) να πληρωσουμε τα "σπασμενα"/υποχρεωσεις.(στο μεταξυ παλι λιγοτερα στη μισθοδοσια μου μπηκαν ενω το περασμενο μηνα ειχα παρει κ αυξηση μεσω των επιστροφων φορου) ελεος με αυτο το ασανσερ της μισθοδοσιας.
Παιδια ξερει κανεις για το ενιαιο μισθολογιο; Λενε οτι θα μπουν και οι στρατιωτικοι. Καταλαβε κανεις τι θα γινει με τους μισθους; Θα μειωθουν, θα αυξηθουν; Ή θα παραμεινουν ιδιοι;
yandr έγραψε: Το σίγουρο είναι ότι δεν θα αυξηθούν...
100% θα αυξηθεί, θα κοπούν όλα τα επιδόματα, και θα μείνει το οικογενειακής παροχής, του χρόνου υπηρεσίας και το ειδικών συνθηκών, στο βασικό μισθό θα ενσωματωθεί και το εξομάλυνσης. Επίσης ο βασικός μισθός θα έχει τέσσερις κατηγορίες ΥΕ, ΔΕ, ΤΕ και ΠΕ. Στην δεύτερη κατηγορία που είναι η πλειοψηφία δηλαδή απόφοιτοι λυκείου, ενδεικτικά να σας αναφέρω οτι εγώ τώρα με 11 χρόνια έπαιρνα βασικό μισθό 848, όταν στο υπόλοιπο δημόσιο ο απόφοιτος γυμνασίου είχε βασικό μισθό εισαγωγικό 967.
yandr έγραψε: Το σίγουρο είναι ότι δεν θα αυξηθούν...
100% θα αυξηθεί, θα κοπούν όλα τα επιδόματα, και θα μείνει το οικογενειακής παροχής, του χρόνου υπηρεσίας και το ειδικών συνθηκών, στο βασικό μισθό θα ενσωματωθεί και το εξομάλυνσης. Επίσης ο βασικός μισθός θα έχει τέσσερις κατηγορίες ΥΕ, ΔΕ, ΤΕ και ΠΕ. Στην δεύτερη κατηγορία που είναι η πλειοψηφία δηλαδή απόφοιτοι λυκείου, ενδεικτικά να σας αναφέρω οτι εγώ τώρα με 11 χρόνια έπαιρνα βασικό μισθό 848, όταν στο υπόλοιπο δημόσιο ο απόφοιτος γυμνασίου είχε βασικό μισθό εισαγωγικό 967.
Πλακα μαλλον κανεις; Θα αυξηθει ο μισθος μακαρι βεβαια αλλα δεν το νομιζω... Στο φυλλο μισθοδοσιας του μαρτιου ειχαμε κ αλλη μειωση λογω ΜΤΣ... Πλεον δεν περιμενω τιποτα και το παραπανω φυλλο εφημεριδας ειναι υπο8ετικο...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Ρε παλικάρια. Τι λέτε ; Αν δηλαδή ως ΕΠΟΠ απαιτείτε μισθούς άνω των 1000+ ευρώ ο απόφοιτος παραγωγικής σχολής που έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να μπει στο στράτευμα πόσο πρέπει να πάρει... ; Ο καθένας μας θέλει να παίρνει τόσα κ άλλα τόσα απ τη δουλειά του αλλά λίγη αυτογνωσία δε βλάπτει... Μην ακούω παράλογα πράγματα...
Αλέξης έγραψε:Ρε παλικάρια. Τι λέτε ; Αν δηλαδή ως ΕΠΟΠ απαιτείτε μισθούς άνω των 1000+ ευρώ ο απόφοιτος παραγωγικής σχολής που έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να μπει στο στράτευμα πόσο πρέπει να πάρει... ; Ο καθένας μας θέλει να παίρνει τόσα κ άλλα τόσα απ τη δουλειά του αλλά λίγη αυτογνωσία δε βλάπτει... Μην ακούω παράλογα πράγματα...
το οτι θελουμε μισθο πανω απο τα 1000 ευρω δεν σημαινει οτι θελουμε να μειωθει ο δικος σας φιλε μου αν αυξηθει ο δικος μου μισθος θα αυξηθει και ο δικος σου αφου εισαι απο σχολη φτανει πια με αυτην την καραμελα γιατι να παιρνουν οι επ. Οπ 1000 ευρω δεν τα δινετε απο την τσεπη σας καταλαβατε; Καλο βραδυ υγ: Εννοειται οτι εχουμε αυτογνωσια και δεν νομιζω οτι ειπε καποιος οτι πρεπει να παιρνουμε παραπανω λεφτα απο τους αξκους...
Ξέρεις πως καταβάλεται η μισθοδοσία; Και πως πάνε τα κλιμάκια ανάλογα με τα έτη; Δηλάδη ο ΕΠΟΠ με 12 έτη πληρώνεται 2/3 Ανθυπασπιστή, και ο Λχίας απο ΣΜΥ με 2 έτη πληρώνεται ως Λχίας, γιατί πολύ απλά ο ΕΠ. ΟΠ έχει φάει 10 χρόνια παραπάνω στον στρατό απο. Ουδεμία σχέση έχει ο οργανικός βαθμός που φέρει ο καθένας μας στην μισθοδοσία αλλά μετράνε τα έτη μισθολογικά.
Πολίτης οκ τότε παρεξήγηση... Δεν έχω κάτι με τους ΕΠΟΠ απλά με εκνευρίζει κάτι που διάβασα για 1300 ευρώ απ τη στιγμή που απόφοιτος της ΣΜΥ παίρνει με το ζόρι 900-το πολύ 1000 ευρώ...
Αλέξης έγραψε:Πολίτης οκ τότε παρεξήγηση... Δεν έχω κάτι με τους ΕΠΟΠ απλά με εκνευρίζει κάτι που διάβασα για 1300 ευρώ απ τη στιγμή που απόφοιτος της ΣΜΥ παίρνει με το ζόρι 900-το πολύ 1000 ευρώ...
φιλε μου ολοι ξερουμε οτι οι μισθοι μας βγαινουν με βαση το βασικο του ανθυπολοχαγου και τα ετη υπηρεσιας απο εκει και περα οπου ανηκει ο καθενας παιρνει και αυτα που του αναλογουν εαν εγω παρω 1300 εσυ θα παρεις 1400 και Αξκος 1500 αυτο ειναι το δικαιο οποιος λεει το αντιθετο απλα δεν εχει ιδεα το συμπερασμα ειναι οτι ειμαστε οι πιο κακοπληρωμενοι δημοσιοι λειτουργοι με βαση της ωρες που αφιερωνουμε στην υπηρεσια καθως επισης υπαρχουν και ανισοτητες απο Μεταξυ μας Δηλαδη δεν μπορει ο πεζικαριος επ. Οπ ο τθ επ. Οπ Που ειναι ολη μερα εξω με ασκησεις νυχτερινες και σχοινακια να παιρνει ιδια λεφτα με τον επ. Οπ του τεχνικου που ειναι τεχνητης αρβυλων κοκ δυστυχως αυτη ειναι κατασταση θα επρεπε η μισθοδοσια να βγαινει και αναλογα εκτος των αλλων Και με το που υπηρετει ο καθενας Κατα την γνωμη μου.
Έχεις δίκιο φιλαράκι... Κ εγώ έτσι πιστεύω... Και συγγνώμη για την ''επίθεση'΄ αλλά μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι όταν διάβασα κάποιους (ίσως να μην ισχύει) ότι παίρνουν 1000+ πρώτο μισθό και ο λοχίας απο ΣΜΥ παίρνει με το ζόρι τα ίδια λευτά...
Αλέξης έγραψε:Έχεις δίκιο φιλαράκι... Κ εγώ έτσι πιστεύω... Και συγγνώμη για την ''επίθεση'΄ αλλά μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι όταν διάβασα κάποιους (ίσως να μην ισχύει) ότι παίρνουν 1000+ πρώτο μισθό και ο λοχίας απο ΣΜΥ παίρνει με το ζόρι τα ίδια λευτά...
συζητηση κανουμε και Ο καθενας γραφει αυτα που νοιωθει και γνωριζει παντως Δεν νομιζω Επ. Οπ πρωτο μισθο να ειχε 1000 ευρω εγω οταν μπηκα ο πρωτος μου μισθος ηταν 764 ευρω και επαιρνα 26 ευρω εκτος εδρας τωρα σειρες μου που ηταν παραμεθωριο εκτος απο αυτα θα επαιρναν και τα παραμεθωριου οποτε κοντα στα 900 ευρω