Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Παιδιά, είναι άτοπο να ρωτάτε συνέχεια αν έχετε ελπίδες να μπείτε... Δεν μπορεί κανείς να ξέρει ούτε την ζήτηση της ειδικότητας (ανεξαρτήτως από το πόσα άτομα παίρνει) ούτε τον αριθμό των επιτυχόντων που θα δηλώσουν παραίτηση... Μπορεί μια ειδικότητα να παίρνει 3 άτομα, αλλά λόγω χαμηλής ζήτησης ο τελευταίος επιτυχών να έχει και 200 μόρια πχ ... Εδώ ολόκληρη η προκήρυξη έχει τραγικά χαμηλή ζήτηση, ακόμα και σε σχέση με πέρσυ. Κοιτάξτε να περάσετε τα αθλήματα και να κάνετε σωστά τα χαρτιά σας, ακόμα και κάποιος με τα διπλάσια μόρια από σας αν κάνει λάθος στα χαρτιά του ή κοπεί στα αθλήματα, εσείς θα πάρετε την θέση του
Αδελφέ ΟΒΑ ΕΔ είμαι με την ίδια ειδικότητα με αυτόν και δήλωσα ΔΒ ειδικών δυνάμεων. Τα μόρια κανονικά τα παίρνει αν δηλώσει διαβιβαστης (δεν ξεκαθάρισε βέβαια το παλικάρι τι ειδικότητα ακριβώς θα δηλώσει που θα έχει σχέση με τις διαβιβασεις). Πάντως αν δηλώσει ΔΒ ειδικών τα μόρια θα τα πάρει κανονικά.
Έχει δηλώσει κάποιος τεχνίτης τηλεπικοινωνιων;
Καλησπέρα.
Ξέρεις κανένας το ecdl που ζητάνε, ως μόρια πως θα προσμετρηθεί ;
Γιατί δεν έχω δει κάτι σχετικό στην προκήρυξη.
Δεν παίρνεις μόρια από το ecdlAggel22 έγραψε: Παρ Αύγ 25, 2023 4:25 pm Καλησπέρα.
Καλησπέρα. Ξέρουμε πόσες αιτήσεις έχουν γίνει; Ευχαριστώ
Γεια σας σχετικα με τις υγειονομικες εξετασεις εχει νοημα να τις κανουμε απο τωρα η οταν βγουν τα αποτελεσματα τις προκυρηξης; Εκτος αν ειναι για δικη σας ενημερωση
Τι σας νοιαζει; Μονο εσεις νομιζετε κανατε χαρτια;
Αν σας κάνει να νιώσετε ότι έχετε ελπίδες να σας πω ότι οι αιτήσεις είναι για την ώρα οι μισές σε σχέση με πέρσι.
Επίσης να σας πω ότι μερικοί (μαζί και εγώ) που τρέχει η προϋπηρεσία της ειδικότητας περιμένω 28 του μήνα να κάνω την αίτηση (προφανώς τα χω έτοιμα), οπότε τελευταίες ημέρες θα γίνουν πολλές παραπάνω αιτήσεις και δεν αποκλείεται να φτάσουμε και τις 8.500-9.000.
Επίσης να σας πω ότι μερικοί (μαζί και εγώ) που τρέχει η προϋπηρεσία της ειδικότητας περιμένω 28 του μήνα να κάνω την αίτηση (προφανώς τα χω έτοιμα), οπότε τελευταίες ημέρες θα γίνουν πολλές παραπάνω αιτήσεις και δεν αποκλείεται να φτάσουμε και τις 8.500-9.000.
Αν καποιος εχει διπλωμα Βκαι εχει και διπλωμα Δ μετεαει μονο το 1 διπλωμα η και τα 2
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες