Μονιμοποίηση Συνοριοφυλάκων
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 134
Ναι ρε φιλε συμφωνούμε... Το θέμα είναι ότι θα ξανα περάσουμε 1200 ατομα δλδ εκπαίδευση παλι ; Θα ξανα περάσουμε προκαταρκτικες εξετάσεις;Δεν μου κολλάει κατι τέτοιο...
Και οι πρώην σφ τα ιδια μας λένε ... Θα φανει...
Και οι πρώην σφ τα ιδια μας λένε ... Θα φανει...
Και οι εποχικοί ξανά εκπαίδευση θα κάνουν.Και οι οβα που μπήκαν εποπ, ξανά εκπαίδευση έκαναν παρότι ήταν 6 χρόνια οβα.
Γιατί να μη ξανακάνεις εκπαίδευση που είναι το περίεργο; Εκεί είναι το κόλλημα; !
Γιατί να μη ξανακάνεις εκπαίδευση που είναι το περίεργο; Εκεί είναι το κόλλημα; !
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Παιδιά δεν θα βγει νέα προκήρυξη για τους ΣΦΟΧ θα μας ενσωματώσουν είτε υπογράψουμε τριετία με το καθεστώς των φρουρών είτε απευθείας. Εδώ θα είμαστε και θα το δείτε. Εκατό φορές το είπαμε. Εσείς λέτε αυτό εγώ έχω άλλες πληροφορίες. Εδώ θα είμαστε να φανεί ποιος είχε δίκιο. Συγκρίνεται πάλι πυροσβεστική εποχικους που η σύμβαση τους είναι εξάμηνη με εμάς που είναι συνεχώς ανανεουμενη χωρίς διακοπή. Αν ήμασταν και εμείς εποχικοι στην αστυνομία εξάμηνο τότε το συζητούσαμε... Έχουμε ρωτήσει από δικηγόρους μέχρι βουλευτές και δεν ξέρω εγώ ποιους άλλους και εσείς συνεχίζετε να λέτε για προκήρυξη. Ε συνεχίστε αφού δεν καταλαβαίνετε.
Εμένα προσωπικά εν ενέργεια Ταξίαρχος της ΕΛΑΣ μου τι έχει πει αυτό για προκήρυξη.Επίσης και οι οβα είναι με συνεχόμενη σύμβαση και μάλιστα 3+3 όχι ετήσια όπως οι ΣΦΟΧ, παρολαυτα δεν υπάρχει αυτόματη μονιμοποίηση για τους οβα.
Σώμα Ασφαλειας είναι και ο στρατός.
Τεσπα ας γίνει ότι θέλει.
Σώμα Ασφαλειας είναι και ο στρατός.
Τεσπα ας γίνει ότι θέλει.
-
- Ανθυπασπιστής
Κάνεις λάθος φίλε μου. Σώματα ασφαλείας είναι η αστυνομία το λιμενικό και η πυροσβεστική. Ο στρατός είναι ένοπλες δυνάμεις. Ψάξε το και θα δεις. Τέλος πάντων όντως θα φανεί τι θα γίνει δεν αργεί. Απλά καλό θα είναι σε αυτό το νήμα να γράφουμε αν έχουμε κάτι νεότερο γιατί αυτό για τη προκήρυξη για να μας ενσωματώσουν το έχουμε αναλύσει και ο καθένας έχει διαφορετικές πληροφορίες.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Μόλις ηρθα σε επικοινωνία με τον μποζιαρη.Με ειπε οτι απαγορεύεται βαση Συντάγματος συμβάσεις ορισμένου χρόνου να γινουν μονιμες με ενα πδ οπως έγινε σε εκείνους το 2002... Είπε οτι θα υπάρξει ΕΙΚΟΝΙΚΉ προκήρυξη για να απορροφήσει οσους εργάζονται ήδη. Αρα τα παιδια σωστά τα λενε εδω. Επισης μου ειπε οτι αν βγει καποιος αλλος τροπος θα είναι θέμα των κυβερνώντων...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Τωρα τι εννοει εικονική φαντάζομαι οτι θα μας περασουν και θα μας πάρουν ολους οσους ειμαστε ήδη συνοριοφύλακες... Οποτε δεν θα χασει κανεις μας την θεση του... ;
Είδες ανεμελε ότι δε γίνεται αυτόματη απορρόφηση; Δε τα βγαζουμε από το μυαλό μας αυτά που λέμε!
Εικονική προκήρυξη εννοεί όπως αυτη των δασοκομμαντο.Δηλαδη οι σφοχ θα παίρνουν πολλά μόρια για κάθε έτος υπηρεσίας, οπότε κανένας πολίτης δε θα μπορεί να τους φτάσει.
-
- Ανθυπασπιστής
Τι εννοεί θα είναι θέμα των κυβερνώντων; Άρα μπορεί να κάνει η κυβέρνηση ο, τι θέλει. Και το εικονική πως το ορίζει; Επίσης ο μποζιαρης τη μία λέει αυτό και μετά από ένα δευτερόλεπτο λέει το αντίθετο. Δηλαδή ξέρει καλύτερα από βουλευτές. Οκ τότε πάω πάσο.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ναι έχεις δίκιο. Οπως είδες το παραδέχομαι όταν είμαι λαθος.
-
- Ανθυπασπιστής
Εκπαίδευση και πκε δεν ξαναπερναμε να το ξέρετε. Το πολύ πολύ να βγάλουν καμία προκήρυξη θεωρητική που θα απορροφηθούν όλοι κατευθείαν...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Φιλε border το ξερω ότι ειναι παπατζες οι συνδικαλιστές. Σου απάντησα τι μου ειπε μόλις τωρα στο Facebook. Αλλα να σου πω κατι αφου σου λεει κιολας οτι και νεα προκήρυξη να βγαλει θα σε πάρει και δεν θα εχεις κανενα προβλημα να σε κοψει κάποιος και αυτο κατι ειναι
Εντάξει άμα το λες εσύ δε θα ξαναπεράσεις πκε και εκπαίδευση.Δηλαδη θες να μας πεις ότι αν αυτή η προκηρυξη βγει σε 3 χρόνια και ένας σφοχ είναι 120κιλα ή έχει τρελαθεί Και δε πληρεί κάποιες προϋποθέσεις θα τον κρατήσουν χωρίς αθληματα και ψυχοτεχνικα και εκπαίδευση;
Ότι να ναι λες συγνώμη κιολας.
Ότι να ναι λες συγνώμη κιολας.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ουτε εγώ πιστεύω οτι θα ξανα περάσουμε πκε και σχολή... Θα φανει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες