Μεταθέσεις στο στρατό (2018)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
aris_rom
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από aris_rom »

Σας βγήκε λόγω του οτι πληρουσατε για κατ εξαιρεση, οικονομικά κλπ, η λόγω βύσματος; Για να ξερω αν ειναι να μου έχει έρθει κι εμενα. 😂 ειμαι σε φυλάκιο και δεν ξερω τι γίνεται πίσω στη μονάδα. Αυριο θα μάθω αν ειναι.
Στρατιωτης 1994

Δημοσίευση από Στρατιωτης 1994 »

λογω βυσματος. λενε απο 2-10αυγουστου θα βγουνε...
SLTD

Δημοσίευση από SLTD »

Καλησπέρα παιδιά αν θέλετε πείτε περιοχές που υπηρετείτε και αν σας ήρθε κατ εξαίρεση ή όχι για να ξέρουμε τι γίνεται ευχαριστώ.
Nikolakic13

Δημοσίευση από Nikolakic13 »

Όχι φίλε μου δεν έχω ιδέα ποτέ θα τις στείλουν στην κάθε μονάδα. Εγώ φίλε μου είμαι κατ'εξαιρεση. Μου ήρθε κανονικά. Δεν ήθελα γες να σου πω την αλήθεια αλλά εντάξει τι να κάνουμε τώρα!
aris_rom
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Εμένα έχει βγει η μετάθεση κανονικά. Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ποτε θα έρθει. Ελπίζω να ήρθε με τις κατ εξαιρεση. Ειμαι σε φυλάκιο και δεν ξερω τι γίνεται στο στρατόπεδο. Τωρα ειμαι καλυμνο κανονικά ειμαι στην κω.
355λ

Δημοσίευση από 355λ »

Μάγκες και εμένα μου είπαν ότι εγκρίθηκε μέσα στην βδομάδα θα φύγω λογικά βγαίνουν και άλλες μέσα στην βδομάδα
Nikolakic13

Στην κω δεν θα έρθει σε όλα τα στρατόπεδα την ίδια ημερομινια. Αλλάζει από μονάδα σε μονάδα. Εσυ φίλε Άρη είσαι από το 295;
aris_rom
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Ναι φιλε. Εσυ; Έμαθα οτι έως τέλος εβδομάδας θα έρχονται οποτε το βλέπουμε παιδες.
Nikolakic13

Χαχαχα το κατάλαβα. Κάναμε μαζί κέντρο και κάναμε μαζί και catherine ;)
Άβαταρ μέλους
Aden
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Aden »

Εχει ακουσει κανεις τιποτα για μεταθεσεις για Καστελόριζο... περιπου ποτε θα ερθουν.. εδω λενε για 13 αλλα δεν βγαζεις άκρη
Θωμας355

Δημοσίευση από Θωμας355 »

Καλημερα στους συναδελφους! μια ερωτηση μονο. υπηρετει η υπηρετησε καποιος προσφατα στο 625 ταγμα στο περαμα εξω απο τα γιαννενα;
Μαρία

Δημοσίευση από Μαρία »

Θωμας355 έγραψε:Καλημερα στους συναδελφους! μια ερωτηση μονο. υπηρετει η υπηρετησε καποιος προσφατα στο 625 ταγμα στο περαμα εξω απο τα γιαννενα;

ήταν ο φίλος μου εκεί

Lol

Δημοσίευση από Lol »

Με τις μεταθέσεις της 355 ξέρουμε κάτι; Γιατι και εδω ακούω κάτι για γύρω στον 15 Αυγούστου και κάποιοι πάλι λένε ότι εφόσον πήρε τον Ιούλιο η 354 μετάθεση εμείς θα τους χαρισουμε αναγκαστικά έναν μήνα παραπάνω δηλαδη ένας μήνας ΣΥΠΟ(παραμεθωριο) και 5 μήνες παραμεθωριο οπότε για εμάς στο 6μηνο. Ξέρει κανείς κάτι άλλο να μας πει
Θωμας355

Δημοσίευση από Θωμας355 »

Θωμας355 έγραψε:Καλημερα στους συναδελφους! μια ερωτηση μονο. υπηρετει η υπηρετησε καποιος προσφατα στο 625 ταγμα στο περαμα εξω απο τα γιαννενα;

ήταν ο φίλος μου εκεί

[/QUOTE ] μπορουμε να μαθουμε καποιες γενικες πληροφοριες μαρια?
Arthur188

Δημοσίευση από Arthur188 »

Μας ενημέρωσε η μονάδα μου χθες πως τους ηρθε φαξ για τις μσταξεσεις μεταξυ 12 και 15 Αυγούστου. Πυροβολικό Έβρου
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες