Διαδικασίες κατάταξης ΟΒΑ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
prokopis23
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από prokopis23 »

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής. Γνωρίζει κάποιος πότε θα πρέπει να παρουσιαστούμε μετά το πέρας της προκήρυξης; Στην προηγούμενη προκήρυξη πότε παρουσιάστηκαν τα παιδιά; Ισχύει οτι πάμε για σεπτέμβριο;
Lok347
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από Lok347 »

Κανεις λάθος αδερφέ ! Δεν σε αφήνουν να περάσεις σβεα σαν οβα ! Στο λέω γιατί έχω φίλους μέσα
Άβαταρ μέλους
JimA
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από JimA »

Καταρχας προκοπαρε καλοκαιρι εγω το κοβω να ξες, επισης μπελ αν ησουν πεζικο ναι ελπιζεις για εκει μετα συμφωνα με τη λογικη, τριτον αγαπητε λοκ347 εχεις δικιο σαυτοωπου λες αλλα και οι φιλοι σου λογικα δεν βρισκονται σε μοναδες αλεξιπτωτιστων αν δηλωναν εκει θα περνουσαν σβεα. Και μαλ δηλωνει οποιος θελει κι ας μην ηταν αλεξιπτωτιστης στο λεω μετα βεβαιοτητας αδερφε μου αυτο!
LOKOS
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από LOKOS »

Εχω φιλο μεσα οβα κατι τετιο μου ειπαν και σε εμενα
Άβαταρ μέλους
Nontas
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Nontas »

Δηλαδή Τζιμ ακόμα και να μην ήσουν αλεξιπτωτιστής μπορείς να δηλώσεις μαλ αλλά δεν μπορείς να περάσεις σβεα;
Άβαταρ μέλους
Mpell13
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από Mpell13 »

lancecorporal έγραψε: Ας απαντησει καποιος που ξερει για τις εδ. Οι σξ ολη την 6ετια παραμεθοριο τη κανουν επειδη εκει μας χρειαζονται.
Όπου έχουν ανάγκη θα σε στείλουν φιλτατε αλλά σαφέστατα και μπορείς να πάρεις μετάθεση και σχετικά πιο εύκολα από τα υπόλοιπα στελέχη!
Άβαταρ μέλους
JimA

Δημοσίευση από JimA »

Νοντα αφου φιλε δηλωνεις μαλ = περνας σβεα γιατι εισαι στελεχος σε μοιρα αλεξιπτωτιστων. Το λεγανε και ηδη υπηρετουντες οβα σε παλαιοτερο νημα
Άβαταρ μέλους
Nontas
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Nontas »

Ευχαριστώ Τζιμ μπορείς να μου πεις και αν οι ΟΒΑ μπορούν να περάσουν και σχολείο ελεύθερης πτώσης πέρα από στατικού ιμάντα;
Eldykarios
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Eldykarios »

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις που έλαβα παιδιά... καλυφθηκα πληρως... εγώ σκέφτομαι για Ε. Δ γτι άκουσα πως οι υπηρεσίες είναι πιο λογικές 3-4 το μήνα και στο Πεζικο είναι 5-7.. όσον αφορά τα έξτρα π. χ ασκήσεις και τέτοια στις Ε. Δ τις πληρωνεσαι σαν Οβα Ε. Δ ενω στο Πεζικο η σε οποιοδήποτε άλλο σώμα ο Μισθός είναι μισθός δεν υπάρχει έξτρα.. τώρα αλήθεια η ψέματα ακούω πολλές διαφορετικές γνώμες και έχω μπερδευτεί.. πάντως εγώ κατέληξα σε ένα συμπέρασμα.. αν είναι οι ΟΒΑ των Ε. Δ να έχουν καλυτερα οφεληματα από τους άλλους ΟΒΑ των σωμάτων καλύτερα να πάει κάποιος εκεί ειδικά αν ειναι σε μια Καλη φυσική κατάσταση και είναι λίγο πορωμενος με Στρατό θα είναι μια χαρά κατά τη γνώμη μου..
Άβαταρ μέλους
Mpell13
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από Mpell13 »

Αυτό με τα χρήματα που λέει το παλικάρι ισχύει;
Lok347
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Lok347 »

Τι ειδικότητα είστε εσείς που δηλώσατε εδ παιδιά ;
Eldykarios
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Eldykarios »

Δε ξέρω φίλε μου έτσι άκουσα... ότι οι Εποπ στις ασκήσεις πληρώνονται κάτι τις παραπάνω και έχουν το δικαίωμα να περάσουν σχολεία που τους δίνει επίδομα επικυνδυνοτητας και αν περάσουν Σχ. αλ περνουν επίδομα αλεξιπτωτιστών κάνοντας βέβαια εναν αριθμό πτώσεων.. Για τους ΟΒΑ ειδικών δυνάμεων ισχύουν όλα αυτά ενώ του πεζικού η οποιουδήποτε άλλου σώματος δεν υπάρχουν αυτά.. άρα αν πας ΟΒΑ Ε. Δ σε σέβονται περισσότερο εφόσον είσαι πρώτη γραμμή θεωρητικά... αυτη είναι η γνωμη μου προσωπικα..
Lok347
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Lok347 »

Αν δεν είστε είδη αλεξιπτωτιστές μην ονειρεύεστε μονάδες αλεξιπτωτιστών !! Επίσης είχα φίλο αλεξιπτωτιστή μπήκε οβα και δεν τον άφηναν να κάνει συντήρηση για προφανείς λόγους !! Μην νομίζεται ότι των εδ βγάζουν ποιο πολλά δεν ισχύει !!
Lok347
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Lok347 »

Όσο για τον. Σεβασμό όλοι οι οβα παραιτήθηκαν λόγο του ότι ήταν σαν φαντάροι ειδικά σε μονάδες καταδρομών τα εποπ βγάζαν εκεί τα κομπλεξ και τις υπηρεσίες !! Τώρα τι σας λένε εσάς και ποιος δεν το ξέρω
Άβαταρ μέλους
JimA

Δημοσίευση από JimA »

Μην αποθαρρυνεις κανεναν εδω μεσα απο το να δηλωσει ειδικες δυναμεις. Να στηριζεσαι στις δικες σου δυνατοτητες και αν το αξιζεις θα μπεις. Το οτι ο οβα ειναι στελεχος και του φαιρονται ετσι το εχουν πει παιδια εδω μεσα που ειναι οβα ειδικων δυναμεων και οχι μονο και ελπιζω να ξαναγραψουν για να αποφευγεται η παραπληροφορηση. Με ολη την ψυχραιμια στο λεω.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Nikolaosk και 5 επισκέπτες