Μεταθέσεις στο στρατό - γενικές πληροφορίες

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Mixalis4
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Mixalis4 »

KΑλημερα. Μια ερωτηση θελω να κανω και παρακαλω αν μπορειτε να μου απαντησετε σχετικα συντομα γιατι τη Δευτερα μπαινω. Μπορω να παρω μεταθεση στον τοπο η κοντα στο τοπο διαμονης μου με βαση την οικονομικη κατασταση του σπιτιου μου; Κι αν ναι, τι χαρτιά πρέπει να κρατάω μόλις πάω στο ΚΕΝ;
Tasos

Δημοσίευση από Tasos »

Πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο θα ελεγα, ειδα πολλα τετοια παιδια στon Eβρο με μεγαλο οικονομικο προβλημα και οπως μου ελεγαν ειχαν κανει αιτηση για μεταθεση αλλα ΔΕΝ. Μην σε παρω στον λαιμο μου, προσπαθησε ποτε δεν ξερεις.αλλα μην μου πεις οτι το σπιτι σου ειναι Αθηνα :)

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από D.Y.K »

Mixalis4 έγραψε:KΑλημερα. Μια ερωτηση θελω να κανω και παρακαλω αν μπορειτε να μου απαντησετε σχετικα συντομα γιατι τη Δευτερα μπαινω. Μπορω να παρω μεταθεση στον τοπο η κοντα στο τοπο διαμονης μου με βαση την οικονομικη κατασταση του σπιτιου μου; Κι αν ναι, τι χαρτιά πρέπει να κρατάω μόλις πάω στο ΚΕΝ;

Δεν γίνεται όχι δυστυχώς.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Greek_Army »

Mixalis4 έγραψε:KΑλημερα. Μια ερωτηση θελω να κανω και παρακαλω αν μπορειτε να μου απαντησετε σχετικα συντομα γιατι τη Δευτερα μπαινω. Μπορω να παρω μεταθεση στον τοπο η κοντα στο τοπο διαμονης μου με βαση την οικονομικη κατασταση του σπιτιου μου; Κι αν ναι, τι χαρτιά πρέπει να κρατάω μόλις πάω στο ΚΕΝ;

Ίσως δικαιούσαι κατ'εξαίρεση μετάθεση, περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο αντίστοιχο θέμα.
Γαβριήλ

Δημοσίευση από Γαβριήλ »

Χαίρετε !Είμαι απο τη Θεσσαλονίκη, ορφανός απο μητέρα και μεγαλύτερος απο δυο αδερφούς. Προφανώς θα υπηρετήσω 8 μήνες λόγω του ότι είμαι ορφανός. Μπορώ να πάρω μετάθεση κοντά στον τόπο κατοικίας μου κάποια στιγμή, άσχετως με το αν κριθώ Ι3 ή Ι4 λόγω παθήσεων ;

Γαβριήλ

Δημοσίευση από Γαβριήλ »

Επίσης ήθελα να ρωτήσω, όντας Θεσσαλονικιός, αν με τοποθετήσουν παραμεθόριο, σε ποιές παραμεθόριες περιοχές μπορούν να με βάλουν, Έβρο και Λήμνο μόνο ; Η μπορεί να βρεθώ και Καστελλόριζο ας πούμε ;
Χρηστος23

Δημοσίευση από Χρηστος23 »

Καλησπέρα.

Εαν μετά το κέντρο βγει η μετάθεση σου σε μονάδα βυσματική υπάρχει περίπτωση να πας εκεί και μετά από κανα μηνα να σου πουν φεύγεις από εδώ πχ και πας Εβρο ;

Μιλάω πάντα για αυτούς που κάνουνε πληρη θητεια 9μηνο... Γιατί έχω ακούσει ότι κατά 99% όπου και να πας μετά το κεντρό (με η χωρίς βύσμα) αυτό δεν αλλάζει...

Eυχαριστώ.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Χρηστος23 έγραψε:Καλησπέρα.

Εαν μετά το κέντρο βγει η μετάθεση σου σε μονάδα βυσματική υπάρχει περίπτωση να πας εκεί και μετά από κανα μηνα να σου πουν φεύγεις από εδώ πχ και πας Εβρο ;

Μιλάω πάντα για αυτούς που κάνουνε πληρη θητεια 9μηνο... Γιατί έχω ακούσει ότι κατά 99% όπου και να πας μετά το κεντρό (με η χωρίς βύσμα) αυτό δεν αλλάζει...

Eυχαριστώ.

Εξαρτάται την "βυσματική" μονάδα, αλλά ναι δύσκολα.

Xρηστος23

Δημοσίευση από Xρηστος23 »

Η μοναδα ειναι το εργοστασιο Βασεως 700 στη Δραπετσωνα...
Παντελης12

Δημοσίευση από Παντελης12 »

Παιδια αν μπορει καποιος να μου λυσει αυτη την απορια θα τον ευχαριστουσα. ειμαι 6 μηνες φανταρος σε δυσμενη μεταθεση και πηρα μεταθεση. στο φυλλο πορειας εγραφε δσε αθηνα... μου ειπα οτι ειναι στο γουδι στην ασδυς... την αλλη μερα μολις φτανω αθηνα με περνουν απο την ταναγρα το 114 πτερυγα μαχης δορυφορικος σταθμος εδαφους (δσε) ((που αποτι εχω καταλαβει ειναι (πα))) kai μου λενε τι παρουσιαζεσαι ταδε του μηνος εδω και πως να ερθω κτλ... πως γινεται να με στειλουν αντι για αθηνα, θηβα... και πως γινεται να με στειλουν στην πολεμικη αεροπορια αφου ειμαι ΠΖ !
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Ειναι μικτος λοχος παιρνει φανταρους και απο τα τρια σωματα.
sakizz
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από sakizz »

Θα ήθελα να κάνω άλλη μια, ίσως χαζή, ερώτηση σχετικά με τις μεταθέσεις. Για τις μεταθέσεις αρμόδια ειναι τα κεντρικά στρατολογικά γραφεία;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Τις μεταθέσεις τις βγάζει το Γενικό Επιτελείο Στρατού.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όπως πολύ σωστά αναφέρει ο Nassos τις βγάζει το Γενικό Επιτελείο Στρατού και πιο συγκεκριμένα ασχολείται η Διεύθυνση Οπλιτών Θητείας του Β' κλάδου του ΓΕΣ.

Τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις μπορείς να τα διαβάσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣ.

Mat_20

Δημοσίευση από Mat_20 »

Καλησπερα στο forum. Ειμαι φανταρος εδω κ 3 μηνες 2014 Ε ΕΣΣΟ παρουσιαστηκα Αυλωνα διαβιβασεις κ μεταθεση πηγα Λημνο στο 88ΛΔΒ αφου εκανα 6 εβδομαδες εκπαιδευση Πυργο. Εχω παθει 2 φορες επιληψια και παιρνω φαρμακευτικη αγωγη. Το χαρτι της σωματικης μου καταστασης με εχει στην περιπτωση 279 του ΦΕΚ https://www.stratologia.gr/pdf/pd_11-2014_1.pdf. Θα ηθελα να ρωτησω τι παιζει με μεταθεση γιατι μου ειπε γιατρος στο 401 που πηγα χτες και φιλοι μου που υπηρετησαν παλαιοτερα οτι με το προβλημα που εχω δεν επρεπε καν να ειμαι Λημνο αλλα κοντα στον τοπο κατοικιας μου. Ξερεις καποιος τι ισχυει σε αυτο?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης