Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Δε νομίζω ότι γίνεται να καταργηθεί ο θεσμός των ΕΦ. Εδώ τώρα που έχει πάρει και άτομα έχουν τεράστιες ελλείψεις, από πανελλήνιες δε μπαίνουν άμεσα και 2000 άτομα να πάρει πάλι δε φτάνουν συν ότι κοστίζει πολλά λεφτά στο κράτος.. οι ΕΦ είναι άμεση και οικονομική λύση..Δυστυχώς υπάρχουν ελάχιστοι εκεί μέσα που αμαυρώνουν την γενική εικόνα... με λίγη εκπαίδευση παραπάνω θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα αλλά και πάλι είναι αποδοτικοί!! Γνώμη μου πάντα.
Νομίζω ότι δεν έχει να κάνει τόσο η εκπαίδευση το λέω με την έννοια ότι ο τελευταίος που έκανε ότι έκανε δεν έφταιγε η εκπαίδευση αλλά το τι είναι ο ίδιος ή πχ τον άλλον που είχαν πιάσει δίχως δίπλωμα πάλι δεν έχει να κάνει.στα ψυχολογικά είναι όλο το θέμα.σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώΣτέλιος44 έγραψε:Δε νομίζω ότι γίνεται να καταργηθεί ο θεσμός των ΕΦ. Εδώ τώρα που έχει πάρει και άτομα έχουν τεράστιες ελλείψεις, από πανελλήνιες δε μπαίνουν άμεσα και 2000 άτομα να πάρει πάλι δε φτάνουν συν ότι κοστίζει πολλά λεφτά στο κράτος.. οι ΕΦ είναι άμεση και οικονομική λύση..Δυστυχώς υπάρχουν ελάχιστοι εκεί μέσα που αμαυρώνουν την γενική εικόνα... με λίγη εκπαίδευση παραπάνω θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα αλλά και πάλι είναι αποδοτικοί!! Γνώμη μου πάντα.
Ναι αυτό με την εκπαίδευση το λέω και καλά επειδή στην περσινή μου είπαν ότι δεν έκανα σχεδόν τίποτα, τους έβγαλαν κακήν κακώς. Όχι ότι φταίει η εκπαίδευση που έγινε ότι έγινε..κατι τέτοιοι είναι μέσα στην αστυνομία και βγαίνει το όνομα σε όλους..
Συγκριτικά με άλλες σειρές ισχύει αυτό που λεςΣτέλιος44 έγραψε:Ναι αυτό με την εκπαίδευση το λέω και καλά επειδή στην περσινή μου είπαν ότι δεν έκανα σχεδόν τίποτα, τους έβγαλαν κακήν κακώς. Όχι ότι φταίει η εκπαίδευση που έγινε ότι έγινε..κατι τέτοιοι είναι μέσα στην αστυνομία και βγαίνει το όνομα σε όλους..
Επρεπε να ξεσκονιζουν το παρελθον των επιτυχοντων πριν υπογραψουν προσληψη!!
Τα είπες ολλα στα ψυχολογικά εκεί δλδ που πέρνει βύσμα. Απλά τα πράγματα μάγκες αυτή η σειρά είναι η χειρότερη που έχει μπει αν μιλήσετε με τους παλιούς θα σας το πειDrTEO έγραψε:[Νομίζω ότι δεν έχει να κάνει τόσο η εκπαίδευση το λέω με την έννοια ότι ο τελευταίος που έκανε ότι έκανε δεν έφταιγε η εκπαίδευση αλλά το τι είναι ο ίδιος ή πχ τον άλλον που είχαν πιάσει δίχως δίπλωμα πάλι δεν έχει να κάνει. Στα ψυχολογικά είναι όλο το θέμα. Σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Σεπ 08, 2020 7:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το θέμα είναι ότι αμα είσαι στους πίνακες επιτυχών από εκεί και πέρα με ένα βυσματακι έχεις μπει δεν υπάρχει κάτι που να σε κόψει εκτός αν είσαι ο ποτσεπης που θα σε κόψουν θες δεν θες...
Επομένως για αυτό βρίσκονται τόσα περιστατικά όπως της προηγούμενης σειράς..
Η μοριοδότηση όπως είχε πει ένα παιδι πριν κάποιες μέρες δεν θα αλλάξει τόσα χρόνια τα ίδια είναι
Αν αλλάξει θα βάλουν συν μόρια..όχι να αφαιρέσουν
Τι πιστεύεις θα μπορούσαν να προσθέσουν;George 25 έγραψε:Αν αλλάξει θα βάλουν συν μόρια..όχι να αφαιρέσουν
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 7
ισως θα μπορουσαν να δωσουν μορια στους οβα, μιας και μοριοδοτουνται μονο σε προκηρυξη εποπ ενω στις υπολοιπες προκηρυξεις κυριολεκτικα ειναι πεταμενοι χωρις μορια ενω στο σποτακι εγραφε οτι παιρνουν μορια σε προκηρυξεις.DrTEO έγραψε:Τι πιστεύεις θα μπορούσαν να προσθέσουν;George 25 έγραψε:Αν αλλάξει θα βάλουν συν μόρια. Όχι να αφαιρέσουν
You couldn't beat me even if you wanted to.
Ναι αυτό θα μπορούσε να γίνειlancecorporal έγραψε:ισως θα μπορουσαν να δωσουν μορια στους οβα, μιας και μοριοδοτουνται μονο σε προκηρυξη εποπ ενω στις υπολοιπες προκηρυξεις κυριολεκτικα ειναι πεταμενοι χωρις μορια ενω στο σποτακι εγραφε οτι παιρνουν μορια σε προκηρυξεις.DrTEO έγραψε:Τι πιστεύεις θα μπορούσαν να προσθέσουν;George 25 έγραψε:Αν αλλάξει θα βάλουν συν μόρια. Όχι να αφαιρέσουν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες