Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από athis »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Δεν το παιζω εξυπνος παιδια αλλα τα βλέπω Όλα λογικα. Ως τώρα εχουν γίνει λίγες αιτήσεις και θα τρέχουν σε λίγο 2 προκηρύξεις (λιμενικο, πυροσβεστικής). Βέβαι λι΄γες αιτησεις μπορείνα έχουν πολλά μόρια Άλλα είμαι αισιοδοξος. Στις άρχες όλοι λέγαν για 500 ατομα και 300 και εγω έλεγα για 1000 +. Δεν είμαι παντογνώστης αλλα ρεαλιστης

σωστος εχει δικαιο σε αυτα που λες!
MAXIMOS12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από MAXIMOS12 »

Ειναι σωστα τα επιχυρηματα σου ρε σημεων δεν λεω ! Αλλα εχουμε ανχωθει ολοι και σκεφτομαστε πολυ αρνιτικα μην γινει καμια στραβη
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Αδερφε απο το αγχος θα πέσουν τα μαλλιά στο τέλος. Θετική σκεψη φιλε δεν χρειαζετε να αγχόνουμε τα παιδιά που έχουν πιο λίγα μόρια απο μας, εγω πιστευω απο 2300 και πάνω μέσα.
Άβαταρ μέλους
Ιουλιος
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Ιουλιος »

Νικος Κρητη έγραψε:Καλησπερα... Εχω 2180 στην α κατ. Εχω ελπιδες σαν επιλαχων και αν ναι πως θα Το μαθουμε ; Στον πινακα των αποτελεσματων οταν βγουν;

αν εισαι επιλαχών θα σε παρουν σιγουρα τηλέφωνο

Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
KOURSAROS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από KOURSAROS »

Εχω 2210 στην Α. Κ επειδη ειμαι στα ορια πιστευω κ παλι μια χαρα κοιμαμαι τα βραδια. Σε περιπτωση που καποιος εχει 2300+ για την Α, ειναι 90% μεσα. Μη σου πω 99%.(αποψη μου) οι υπολοιποι τωρα που ειμαστε στην ιδια μοιρα ειμαστε ψηλο-χοντρο-αγχωμενοι. Εσεις που ειστε ψηλα στα μορια χαλαρωστε. Απλα κοπελια ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΛΙΖ με αγαπη παντα
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Κοπελια ποιά λες;
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Κοπέλια ρεεεεεε οχι κοπελία. Απο την κρητη ειναι το παιδι!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Οκ φίλε γράψε λαθος
πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Ρε παιδια που ζειτε; Στη ελλαδα;

η βαση το 10 ηταν καπου 2280 για το 960 καπου εκει ετσι θυμαμαι.

Τι σας κανει να πιστευεται οτι εκει θα ειναι η βαση;

Ξερετε ποσοι θα κανουν αιτηση που υπο αλλες συνθηκες δε θα καναν. Τη πρωτη γευση τη πηρατε 2010...

ερχονται οι επομενες... Δε θελω να τρομαξω κανεναν αλλα οχι και η βαση σταθερη 2280 μιλαω για το 960

Βαλτε 2480 τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω.

Και μη μου πειτε οτι καποιοι το 82 δε εχουν δικαιωμα συμετοχης γιατι εμφανιζονται αρκετοι νεοι...

Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Φίλε ΣΙΜΕΩΝ χαίρετε! Πως ξέρεις ότι έχουν γίνει λίγες αιτήσεις για Ειδικούς φρουρούς; Και κάτι άλλο: Πρέπει να σκεφτούμε μάγκες πιο συνετά, στην προκήρυξη του Λιμενικού προβλέπεται πτυχίον ECDL (χρήση Yπολογιστού), επομένως σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι θα φάνε άκυρο και θα επιστρέψουν στην προκήρυξη Ειδικών Φρουρών. Στην πραγματικότητα μόνο η Πυροσβεστική φιλτράρει τους συνυποψήφιους...
νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

πολιτης 1 έγραψε:ρε παιδια που ζειτε; στη Ελλάδα;

τι σας κανει να πιστευεται οτι εκει θα ειναι η βαση;

ξερετε ποσοι θα κανουν αιτηση που υπο αλλες συνθηκες δε θα καναν. τη πρωτη γευση τη πηρατε 2010...

ερχονται οι επομενες... δε θελω να τρομαξω κανεναν αλλα οχι και η βαση σταθερη 2280 μιλαω για το 960

βαλτε 2480 τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω.

και μη μου πειτε οτι καποιοι το 82 δε εχουν δικαιωμα συμετοχης γιατι εμφανιζονται αρκετοι νεοι...

οχι φιλε εχεις λαθος. περσυ εγω ειχα 2180 στην α'. και ημουν 11οο θεση. με 2280 αν ειχα το διπλωμα θα πηγαινα στην 750 περιπου το θυμαμαι παρα πολυ καλα. γιατι καθε 10 μορια ειχε δεκαδες ατομα που ισοβαθμουσαν. οποτε 100 μορια πανω δεν ειναι μονο 130 θεσεις η διαφορα μ με το δικο ς σκεπτικο. το ξαναλεω περσυ θα ημουν με 2280 περιπου στην 750 θεση το ειχα δει. ο 2380 που ειμαι τωρα ειχε 52ο θεση περιπου και 0 2450 ηταν τελευταιος 400οστοσ... απλη λογικη. οποτε αν κυμανθουν οι βασεις οπος περσυ αν μεινουν ιδιες ο 960 θα εχει 2240 περιπου. αυτα!
MAXIMOS12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από MAXIMOS12 »

xaxaxax ti 2480 μορια σε λιγο θα πειτε οτι η βαση θα παει στη α 2800 παιδια μην το κουραζουμε
manos

Δημοσίευση από manos »

Ξερουμε καθολου που κυμαινεται ο αριθμος των αιτησεων;
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από alexantro »

πολιτης 1 έγραψε:Ρε παιδια που ζειτε; Στη ελλαδα;

Τι σας κανει να πιστευεται οτι εκει θα ειναι η βαση;

Ξερετε ποσοι θα κανουν αιτηση που υπο αλλες συνθηκες δε θα καναν. Τη πρωτη γευση τη πηρατε 2010...

ερχονται οι επομενες... Δε θελω να τρομαξω κανεναν αλλα οχι και η βαση σταθερη 2280 μιλαω για το 960

Βαλτε 2480 τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω.

Και μη μου πειτε οτι καποιοι το 82 δε εχουν δικαιωμα συμετοχης γιατι εμφανιζονται αρκετοι νεοι...

Βασικά και με 20 απολυτήριο να πάει κάποιος να κάνει τα χαρτιά του, αν δεν το σκεφτόταν πολύ καιρό πριν το θέμα των ειδικών φρουρών δεν έχει και πολλά περιθώρια να πάει πολύ υψηλά! Δηλαδή ο γαμάτος με το 20 στο ενιαίο και με prof στα αγγλικά πάει 23 αντε να χει και ένα δίπλωμα β κατηγορίας 2400 και that's all!
Μεγάλη διαφορά κάνουν τα μόρια του στρατού! Αλλά πόσοι απ αυτούς ήταν πραγματικά τόσο καλοί στο λύκειο;

Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Φίλε ΣΙΜΕΩΝ χαίρετε! Πως ξέρεις ότι κατατέθησαν λίγες αιτήσεις για Ειδικούς φρουρούς; Και κάτι άλλο: Πρέπει να σκεφτούμε μάγκες πιο συνετά, στην προκήρυξη του Λιμενικού προϋποθέτει πτυχίον ECDL (χρήση Yπολογιστού), επομένως σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι θα φάνε πόρτα και θα επιστρέψουν στην προκήρυξη Ειδικών Φρουρών. Στην πραγματικότητα, μόνον η Πυροσβεστική φιλτράρει τους συνυποψήφιους...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες