Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
Οτι θα μεινουν αθηνα οι 725 ειναι σιγουρο λογω νομου χρυσοχοιδη ο οποιος λεει για τους δοκιμους πυροσβεστες που αποφοιτουν απο τη σχολη υπηρετουν σε σταθμους των αθηνων εως τη μονιμοποιηση τους δηλαδη τα 2 χρονια... ψαξτε το για να μην λετε οτι να ναι η εχετε αυταπατες οτι μπορει να πατε σπιτι σας... αυτο δεν γινετε λογω κενων αλλα λογω δουλειας... στην αθηνα μαθαινεις τη δουλεια γιατι εχει δουλεια σε ορισμενες περιοχες της ελλαδας οι πυροσβεστες δυστηχως εχουν ξεχασει τι ειναι δουλεια!! αυτο που προτεινω ομως ειναι να πατε στην καινουργια προκυρηξη γιατι τους πενταετοις μας εχουν για πεταμα μην αφησετε την ευκαιρια ειδικα οσοι ειστε νεοι και μη φοβαστε τη ζωη της αθηνας θα προσαρμοστητε!!
παιδιά όσους έχω ρωτήσει από σειρές του 2006 και 2008-9 μου έχουν πει ότι όσο είσαι στη σχολή παίρνεις 200 ευρώ και μετά που βγούμε για κανένα χρόνο περίπου 500 για να πληρωθούν τα έξοδα σχολής-τροφής και υλικών! Δόκιμος είσαι όσο είσαι στη σχολή και θεωρητικά πάντα μετά από 2 χρόνια μονιμοποιείσαι αλλά αυτό δεν έχει σημασία στο μισθό ο πρώτος χρόνος είναι δύσκολος! Και ναι έχουν κάπου 300 ευρώ διαφορά ο μόνιμος από τον ππυ αλλά με νοίκι και άλλα έξοδα που εδώ δεν τα έχω θα μου μένουν πολύ λίγα και αν μείνω Αθήνα για 2-3 χρόνια Θα είναι πολύ Δύσκολα! Πάντως όσους έχω ρωτήσει και από το αρχηγείο και άλλους αξιωματικούς μου έχουν πει ότι αν μας έπαιρνε και τους 725 θα μας μοίραζε τώρα που παίρνει 225 θα μας κρατήσει Αθήνα! Δεν ξέρω! Άσε να μας καλέσουν πρώτα και βλέπουμε μπορεί να έχει αλλάξει κάτι μέχρι τότε!panieras23 έγραψε:Εισαι σιγουρος οτι αμεσως μετα την σχολη ο μισθος μας ειναι γυρω στα 650-750 ευρω; Καπου διαβασα οτι θα παιρνουμε 280 για οσο καιρο ειμαστε δοκιμοι (ενα χρονο συνολικα). Οποτε οι αποριες μου ειναι οι εξης: Για ποσο καιρο ειμαστε δοκιμοι μετα το περας της σχολης και ποσο ειναι ο μισθος μετα το περας της σχολης;aek21.menidi έγραψε:Φιλε giwgos5 μην τρελαινεσαι, ψαξ'το λιγο καλυτερα με τα λεφτα που θα παιρνεις, λες πολυ λιγα. Σαν μονιμος θα κανεις και νυχτερινα και ολα τα σχετικα, αν δεν κανω λαθος περιπου (μετα την σχολη) 650-750 καθαρα (εχω αφαιρεσει τις κρατησεις λογω στολων κλπ) για κανενα χρονο και μετα γυρω στα 850-950 εννοω με νυχτερινα, επιδοματα κ. Λ. Π σαν ππυ χανεις πολλα, οχι μονο απο χρηματικης πλευρας. Φιλικα παντα μην χανεις την ευκαιρια που σου δινετε σε τετοια εποχη.
- aek21..menidi
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Τα 280 ειναι για 4 μηνες εννοειται ουτε ωρα παραπανω. Χονδρικα 4μηνες με 280.12μηνες με 650-750 (με κρατησεις στολων κλπ), και μετα 850-950,(παντα μιλαμε καθαρα) με ολα μεσα (νυχτερινα, επιδοματα), εγω αυτα ξερω απο πυροσβεστες εν ενεργεια, οι περισοτεροι μιλανε μονο μισθο χωρις τπτ και λενε πχ θα παιρνεις 500 και με ολα μεσα εννοουν 800.
- panieras23
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
μακαρι να ειναι λαθος αυτο που διαβασα γιατι σκεφτομουν οτι ενταξει 4 μηνες με 280 αν με ποτιζουν-ταιζουν-κοιμιζουν στην σχολη αλλα μετα απο το περας αυτης τα 280 δε φτανουν ουτε για ενοικιο. Ευχαριστω για την πληροφορηση και ευχομαι να βγεις 100% αληθινος, να σαι καλαaek21.menidi έγραψε:Τα 280 ειναι για 4 μηνες εννοειται ουτε ωρα παραπανω. Χονδρικα 4μηνες με 280.12μηνες με 650-750 (με κρατησεις στολων κλπ), και μετα 850-950,(παντα μιλαμε καθαρα) με ολα μεσα (νυχτερινα, επιδοματα), εγω αυτα ξερω απο πυροσβεστες εν ενεργεια, οι περισοτεροι μιλανε μονο μισθο χωρις τπτ και λενε πχ θα παιρνεις 500 και με ολα μεσα εννοουν 800.
- aek21..menidi
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Φιλε τι να σου πω, αυτα ξερω και με αυτες τις προυποθεσεις παω, αν μπορεις διασταυρωσε το μην σε παρω στον λαιμο μου, για εμενα ειμαι 95% σιγουρος αλλιως δεν θα το εγραφα, αλλα κοιταξε το, τα λεμε μεσα.
- panieras23
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
θα ρωτησω και θα σου πω και εγω τι εμαθα. Ευελπιστω να ακουσω τα ιδια με τα δικα σου λεγομενα. Τα λεμε στην σχολη σειραaek21.menidi έγραψε:Φιλε τι να σου πω, αυτα ξερω και με αυτες τις προυποθεσεις παω, αν μπορεις διασταυρωσε το μην σε παρω στον λαιμο μου, για εμενα ειμαι 95% σιγουρος αλλιως δεν θα το εγραφα, αλλα κοιταξε το, τα λεμε μεσα.
http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c146961/attach/sxedio_pd_metatheseis_new_el_GR.pdf Οσο για τα λεφτα ειναι καπου στα 600 ευρω τους πρωτους εξι μηνες μετα τη σχολη δηλαδη συνολο απο τη στιγμη που θα μπειτε στη σχολη θα κανετε κανενα χρονο να πιασετε τα 950 που θα ειναι και τα κανονικα χρηματα... Και η διαφορα ππυ με μονιμο με τα ιδια χρονια ειναι κοντα στα 400 ευρω. Χαωδης δηλαδη. Τωρα οσο αφορα τους ππυ επειδη εχουμε παρει ρουχισμο μπορει να μην μας κανουνε εξτρα κρατησεις... Το θεμα ειναι οτι μισθολογικα οσοι ππυ πανε σχολη θα ναι ζημιωμενοι αφου ουσιαστικα σ ενα χρονο θ αρχισουν να πληρωνονται κανονικα ολο αυτο το καιρο θα χανουν και τα 700 σαν ππυ που θα πληρωνονταν... Απ την αλλη ομως θα ειναι πιο "σιγουροι" οσο αφορα τη μονιμοποιηση τους που στην τελικη θα ερθει την ιδια περιοδο με τους ππυ αφου και οι μονιμοι σε δυο χρονια μετα την αποφητηση τους μονιμοποιουνται! Μια η αλλη ερχετε αμα το καλοσκεφτηται απλα το ξαναειπα ειναι πολυς ο χρονος των τριων χρονων για τους ππυ αφου σε θεμα δουλειας και συμπεριφορας δεν μας υπολογιζουν και γινετε και καταπατηση ωραριων και φτανουμε στην τελικη να διυλευουμε το ωραριο των μονιμων χωρις να πληρωνομαστε! Οποιος το ψαξει θα καταλαβει οτι στην ουσια οι πενταετοις ειναι χρησιμοι μονο το καλοκαιρι και μονο τοτε τους αξιοποιουν οπως επισης και για να καλυπτουν και να εξυπηρετουν τις αδειες και τα κενα των μονιμων! Αν δεν γινει εξωμειωση ωραριου ειναι ενας αποτυχημενος θεσμος!
Τι εννοείς λέγοντας μονιμοποίηση μετά από 2 χρόνια; Και ποιες είναι οι διαδικασίες;
Ολοι στα δυο χρονια μονιμοποιουνται επισημα! και οι αστυφυλακες και λιμενικο και πυροσβεστικη και δημοτικη αστυνομια ετσι γινοταν!!
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 8
Δοκιμος πυροσβεστης θα εισαι για 2 χρονια. Τα φυλλα ποιοτητας για αυτα τα δυο χρονια πρεπει να ειναι τουλαχιστον καλος κ να μην εχεις πεσει σε κανενα σοβαρο πειθαρχικο παραπτωμα! Οι ππυ μπορουν να κανουν αιτηση μονιμοποιησης στα μεσα του 2016.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
άρα με λίγα λόγια δε πρέπει να κάνεις καμί. Χοντρή βλακεία για μην πω άλλη λέξη. Μάλιστα... Και προφανώς θα υπάρχουν και οι ψυχοτεχνικες-ιατρικές εξετάσεις για τυπικούς λόγουςδημητρης25 έγραψε:Δοκιμος πυροσβεστης θα εισαι για 2 χρονια. Τα φυλλα ποιοτητας για αυτα τα δυο χρονια πρεπει να ειναι τουλαχιστον καλος κ να μην εχεις πεσει σε κανενα σοβαρο πειθαρχικο παραπτωμα! Οι ππυ μπορουν να κανουν αιτηση μονιμοποιησης στα μεσα του 2016.
Οι θεσεις ειναι 100% για Αθηνα το εμαθα απο το αρχηγειο και μπορει απο 2 εως 5 χρονια γιατι οι οργανικες στην επαρχεια θα μειωθουν λογω της αναδιαρθρωσης του ΠΣ!
Κάτι τέτοια ακούω και εγώ vatolokos, για αναδιάρθωση που θα μειώσει οργανικές θέσεις και ότι εμείς οι πενταετής καλύψαμε αρκετά κενά στην επαρχία γιατί έχουμε οργανικές θέσεις! Και συμφωνώ με τον συνάδερφο 5ετη στο άμα δεν γίνει εξομοίωση ωραρίου πενταετή-μόνιμου είναι ένας αποτυχημένος θεσμός! Αυτό θα ήταν και το καλύτερο για μας συνάδερφε!
Μήπως έμαθες την ημερομηνία που μπαίνουν οι πρώτοι;vatoslokos έγραψε:Οι θεσεις ειναι 100% για Αθηνα το εμαθα απο το αρχηγειο και μπορει απο 2 εως 5 χρονια γιατι οι οργανικες στην επαρχεια θα μειωθουν λογω της αναδιαρθρωσης του ΠΣ!
- GEORGE1984
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 9
Άλλάξε ο Αρχηγος το Πυροσβεστικού σώματος ξαφνικά
http://bloko.gr/swmata-asfaleias/allagh-sok-toy-arxhgoy-ths-pyrosbestikhs.html
http://bloko.gr/swmata-asfaleias/allagh-sok-toy-arxhgoy-ths-pyrosbestikhs.html
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες