Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
left29
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από left29 »

Δ. ΕΔ έγραψε:
left29 έγραψε: η προσληψη απο την κατηγορια των ειδικων δυναμεων θα ειναι στην ΜΥΑ και ΟΕΑ στις μοναδες ελιτ του λιμενικου;
Κεα
η διαφορα ποια ειναι; αναλαμβανουν τρομοκρατια ναρκωτικα οργανωμενο και μεμονωμενο εγλημα

Vegeta1993
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Vegeta1993 »

Παιδιά όταν υπολογίζετε τα μόρια σας υπολογίζεται και τα μόρια του λοουερ;
left29
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από left29 »

Vegeta1993 έγραψε:Παιδιά όταν υπολογίζετε τα μόρια σας υπολογίζεται και τα μόρια του λοουερ;
οχι το λεει η προκηρυξη. τουλαζιστον καλη γνωση της αγγλικης ή γαλλικης κλπα Β2

ΑΑ

Δημοσίευση από ΑΑ »

1231 και ο Θεός βοηθός!
Δ. ΕΔ
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Δ. ΕΔ »

left29 έγραψε:
Δ. ΕΔ έγραψε:
left29 έγραψε: η προσληψη απο την κατηγορια των ειδικων δυναμεων θα ειναι στην ΜΥΑ και ΟΕΑ στις μοναδες ελιτ του λιμενικου;
Κεα
η διαφορα ποια ειναι; αναλαμβανουν τρομοκρατια ναρκωτικα οργανωμενο και μεμονωμενο εγλημα

Κάτι τέτοιο δεν το διάβασα όλο απλά το είχα ψάξει το θέμα με τους ΛΦ ειδικών δυνάμεων, αυτό έμαθα!
Δ. ΕΔ
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Δ. ΕΔ »

Vegeta1993 έγραψε: Παιδιά όταν υπολογίζετε τα μόρια σας υπολογίζεται και τα μόρια του λοουερ;
Είναι υποχρεωτική μια γλώσσα από αυτές που δίνει η προκήρυξη σε επίπεδο Β2, οποιαδήποτε δεύτερη γλώσσα μοριοδοτειτε!
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Όποιος έχει βγάλει ειδικές δυνάμεις πόσα μόρια παίρνει;
left29
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από left29 »

Δ. ΕΔ έγραψε:Κάτι τέτοιο δεν το διάβασα όλο απλά το είχα ψάξει το θέμα με τους ΛΦ ειδικών δυνάμεων, αυτό έμαθα!
αυτη ειναι η κυρια αποστολη και υπαρχει υποχρεωτικη παραμονη 10 χρονια στο σωμα μινιμομ. Οτι σχετιζεται με το θαλασσιο εγλημα κυριως ναρκωτικα αλλα και αλλα.

Δεα...
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Δεα... »

Sailor123 όχι γενική είμαι μόνο είμαι δόκιμος αλλά δεν το ποιανουν
Teo

Δημοσίευση από Teo »

Καλησπερα σας. Μετρησα με ακριβεια τα μορια μου βασει του φεκ του ιουνιου (που αυτο θα ισχυσει οπως βλεπω, δεν εχει αλλαξει κατι στην μοριοδοτηση). Εχω πτυχιο ΑΕΙ, γενικο λυκειο 18.6 x 55, Γ2 αγγλικα, β2 γερμανικα, υπολογιστες και σκαφος. Αρα 1303μορια. Το θεμα τωρα ειναι οτι εχω υπηρετησει κυπρο 35 Μ. Κ καταδρομεας και οπως το κοβω αν κανω για ειδικες δυναμεις ισως να με παρουν. Ομως σκεφτομαι οτι ειναι καλυτερα να παω γενικη σειρα γιατι δεν θελω ειδικες αποστολες.. να υπηρετησω με αξιοπρεπεια θελω διχως να μεινει χωρις πατερα ο γιος μου.. γινεται να δηλωσω γενικη σειρα χωρις να με υποχρεωσει η θητεια μου για ειδικη κατηγορια ετσι;
Βαγγέλης

Δημοσίευση από Βαγγέλης »

Αρχικά το οτι οι ειδικοδυναμίτες θα υπηρετήσουν σε ΚΕΑ κλπα ειδικα κλιμακια δεν προκύπτει απο πουθενα. Πρεπει να βγει σχολείο πρωτα που αν δεν κανω λαθος εχει να βγει απο το 2013.
Δ. ΕΔ
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Δ. ΕΔ »

left29 έγραψε: Κάτι τέτοιο δεν το διάβασα όλο απλά το είχα ψάξει το θέμα με τους ΛΦ ειδικών δυνάμεων, αυτό έμαθα! αυτη ειναι η κυρια αποστολη και υπαρχει υποχρεωτικη παραμονη 10 χρονια στο σωμα μινιμομ. Οτι σχετιζεται με το θαλασσιο εγλημα κυριως ναρκωτικα αλλα και αλλα.
Εγώ γουστάρω ότι κ να είναι όσο κνα είναι ότι κ να αφορά! Απλά λέω ότι το έψαξα κ οι λιμενοφυλακες ειδικών δυνάμεων το σχολείο που περνάνε είναι Κεα! Για ΜΥΑ πάνε νομίζω όσοι έχουν υπηρετήσει υποβρυχίων καταστροφών αν δν κάνω λάθος

Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από Geokr »

Γιώργος έγραψε: Όσοι είμαστε πολύτεκνοι μπαίνουμε αυτόματα για τις θέσεις των πολυτέκνων ή για την γενική σειρά; Υπάρχει περίπτωση επιλογής; Και εάν Ναι που λέτε να συμφέρει πιο πολύ;
Ειδική κατηγορία
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Geokr »

Teo έγραψε: Καλησπερα σας. Μετρησα με ακριβεια τα μορια μου βασει του φεκ του ιουνιου (που αυτο θα ισχυσει οπως βλεπω, δεν εχει αλλαξει κατι στην μοριοδοτηση). Εχω πτυχιο ΑΕΙ, γενικο λυκειο 18.6 x 55, Γ2 αγγλικα, β2 γερμανικα, υπολογιστες και σκαφος. Αρα 1303μορια. Το θεμα τωρα ειναι οτι εχω υπηρετησει κυπρο 35 Μ. Κ καταδρομεας και οπως το κοβω αν κανω για ειδικες δυναμεις ισως να με παρουν. Ομως σκεφτομαι οτι ειναι καλυτερα να παω γενικη σειρα γιατι δεν θελω ειδικες αποστολες.. να υπηρετησω με αξιοπρεπεια θελω διχως να μεινει χωρις πατερα ο γιος μου.. γινεται να δηλωσω γενικη σειρα χωρις να με υποχρεωσει η θητεια μου για ειδικη κατηγορια ετσι;
Ειδική κατηγορία
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Geokr »

Δ. ΕΔ έγραψε:Εγώ γουστάρω ότι κ να είναι όσο κνα είναι ότι κ να αφορά! Απλά λέω ότι το έψαξα κ οι λιμενοφυλακες ειδικών δυνάμεων το σχολείο που περνάνε είναι Κεα! Για ΜΥΑ πάνε νομίζω όσοι έχουν υπηρετήσει υποβρυχίων καταστροφών αν δν κάνω λάθος
Για ΜΥΑ είναι είδη κάποιοι μέσα λόγω οτοι έχουν υπηρετήσει υποβρυχίων καταστροφών (καβάτζομενες θέσεις και αυτές να ξέρετε γιατί είναι λίγοι που έχουν τα μόρια κιόλας)
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες