η διαφορα ποια ειναι; αναλαμβανουν τρομοκρατια ναρκωτικα οργανωμενο και μεμονωμενο εγλημαΔ. ΕΔ έγραψε:Κεαleft29 έγραψε: η προσληψη απο την κατηγορια των ειδικων δυναμεων θα ειναι στην ΜΥΑ και ΟΕΑ στις μοναδες ελιτ του λιμενικου;
Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 32
Παιδιά όταν υπολογίζετε τα μόρια σας υπολογίζεται και τα μόρια του λοουερ;
οχι το λεει η προκηρυξη. τουλαζιστον καλη γνωση της αγγλικης ή γαλλικης κλπα Β2Vegeta1993 έγραψε:Παιδιά όταν υπολογίζετε τα μόρια σας υπολογίζεται και τα μόρια του λοουερ;
Κάτι τέτοιο δεν το διάβασα όλο απλά το είχα ψάξει το θέμα με τους ΛΦ ειδικών δυνάμεων, αυτό έμαθα!left29 έγραψε:η διαφορα ποια ειναι; αναλαμβανουν τρομοκρατια ναρκωτικα οργανωμενο και μεμονωμενο εγλημαΔ. ΕΔ έγραψε:Κεαleft29 έγραψε: η προσληψη απο την κατηγορια των ειδικων δυναμεων θα ειναι στην ΜΥΑ και ΟΕΑ στις μοναδες ελιτ του λιμενικου;
Είναι υποχρεωτική μια γλώσσα από αυτές που δίνει η προκήρυξη σε επίπεδο Β2, οποιαδήποτε δεύτερη γλώσσα μοριοδοτειτε!Vegeta1993 έγραψε: Παιδιά όταν υπολογίζετε τα μόρια σας υπολογίζεται και τα μόρια του λοουερ;
Όποιος έχει βγάλει ειδικές δυνάμεις πόσα μόρια παίρνει;
αυτη ειναι η κυρια αποστολη και υπαρχει υποχρεωτικη παραμονη 10 χρονια στο σωμα μινιμομ. Οτι σχετιζεται με το θαλασσιο εγλημα κυριως ναρκωτικα αλλα και αλλα.Δ. ΕΔ έγραψε:Κάτι τέτοιο δεν το διάβασα όλο απλά το είχα ψάξει το θέμα με τους ΛΦ ειδικών δυνάμεων, αυτό έμαθα!
Sailor123 όχι γενική είμαι μόνο είμαι δόκιμος αλλά δεν το ποιανουν
Καλησπερα σας. Μετρησα με ακριβεια τα μορια μου βασει του φεκ του ιουνιου (που αυτο θα ισχυσει οπως βλεπω, δεν εχει αλλαξει κατι στην μοριοδοτηση). Εχω πτυχιο ΑΕΙ, γενικο λυκειο 18.6 x 55, Γ2 αγγλικα, β2 γερμανικα, υπολογιστες και σκαφος. Αρα 1303μορια. Το θεμα τωρα ειναι οτι εχω υπηρετησει κυπρο 35 Μ. Κ καταδρομεας και οπως το κοβω αν κανω για ειδικες δυναμεις ισως να με παρουν. Ομως σκεφτομαι οτι ειναι καλυτερα να παω γενικη σειρα γιατι δεν θελω ειδικες αποστολες.. να υπηρετησω με αξιοπρεπεια θελω διχως να μεινει χωρις πατερα ο γιος μου.. γινεται να δηλωσω γενικη σειρα χωρις να με υποχρεωσει η θητεια μου για ειδικη κατηγορια ετσι;
Αρχικά το οτι οι ειδικοδυναμίτες θα υπηρετήσουν σε ΚΕΑ κλπα ειδικα κλιμακια δεν προκύπτει απο πουθενα. Πρεπει να βγει σχολείο πρωτα που αν δεν κανω λαθος εχει να βγει απο το 2013.
Εγώ γουστάρω ότι κ να είναι όσο κνα είναι ότι κ να αφορά! Απλά λέω ότι το έψαξα κ οι λιμενοφυλακες ειδικών δυνάμεων το σχολείο που περνάνε είναι Κεα! Για ΜΥΑ πάνε νομίζω όσοι έχουν υπηρετήσει υποβρυχίων καταστροφών αν δν κάνω λάθοςleft29 έγραψε: Κάτι τέτοιο δεν το διάβασα όλο απλά το είχα ψάξει το θέμα με τους ΛΦ ειδικών δυνάμεων, αυτό έμαθα! αυτη ειναι η κυρια αποστολη και υπαρχει υποχρεωτικη παραμονη 10 χρονια στο σωμα μινιμομ. Οτι σχετιζεται με το θαλασσιο εγλημα κυριως ναρκωτικα αλλα και αλλα.
Ειδική κατηγορίαΓιώργος έγραψε: Όσοι είμαστε πολύτεκνοι μπαίνουμε αυτόματα για τις θέσεις των πολυτέκνων ή για την γενική σειρά; Υπάρχει περίπτωση επιλογής; Και εάν Ναι που λέτε να συμφέρει πιο πολύ;
Ειδική κατηγορίαTeo έγραψε: Καλησπερα σας. Μετρησα με ακριβεια τα μορια μου βασει του φεκ του ιουνιου (που αυτο θα ισχυσει οπως βλεπω, δεν εχει αλλαξει κατι στην μοριοδοτηση). Εχω πτυχιο ΑΕΙ, γενικο λυκειο 18.6 x 55, Γ2 αγγλικα, β2 γερμανικα, υπολογιστες και σκαφος. Αρα 1303μορια. Το θεμα τωρα ειναι οτι εχω υπηρετησει κυπρο 35 Μ. Κ καταδρομεας και οπως το κοβω αν κανω για ειδικες δυναμεις ισως να με παρουν. Ομως σκεφτομαι οτι ειναι καλυτερα να παω γενικη σειρα γιατι δεν θελω ειδικες αποστολες.. να υπηρετησω με αξιοπρεπεια θελω διχως να μεινει χωρις πατερα ο γιος μου.. γινεται να δηλωσω γενικη σειρα χωρις να με υποχρεωσει η θητεια μου για ειδικη κατηγορια ετσι;
Για ΜΥΑ είναι είδη κάποιοι μέσα λόγω οτοι έχουν υπηρετήσει υποβρυχίων καταστροφών (καβάτζομενες θέσεις και αυτές να ξέρετε γιατί είναι λίγοι που έχουν τα μόρια κιόλας)Δ. ΕΔ έγραψε:Εγώ γουστάρω ότι κ να είναι όσο κνα είναι ότι κ να αφορά! Απλά λέω ότι το έψαξα κ οι λιμενοφυλακες ειδικών δυνάμεων το σχολείο που περνάνε είναι Κεα! Για ΜΥΑ πάνε νομίζω όσοι έχουν υπηρετήσει υποβρυχίων καταστροφών αν δν κάνω λάθος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες