Τί ειδικότητα δηλώσατε (προκήρυξη 2009);

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΣΟΝΙΑ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΣΟΝΙΑ »

Εικόναθα φαμε πολυ καλα εχουν να κοπουν κεφαλιαΕικόναΕικόναΕικόνα! Εχω δηλωσει και γαζςτρια ενδυματων κ. Τ. Λ και απο οσο μαθαινω και πολυ αλλοι ! Ελεος ρε παιδια τοσα εχει αυτο σας αρεσε * εχω απογητευτει παρα πολυ λιγες ειναι οι θεσεις και το κοβω πολυ χλομο θα μπουν κλασικα μονο οι βισματαρεσ! Μηπως ξερει κανεις ποσοι δηλωσαν γαζωτεσ;
seagul28
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από seagul28 »

Δεν νομίζω να την εχουν δηλωσει πολλοι αλλα απο την αλλη σε αυτη τη προκήρυξη κανουν αιτηση 10000 ατομα για 2000 θέσεις... ! Οπότε οταν λέω λίγοι είναι σχετικο! Αισιοδοξία και σε λίγες μέρες θα ξέρουμε... Καλή επιτυχία!
τινα
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από τινα »

ΣΟΝΙΑ έγραψε:Εικόναθα φαμε πολυ καλα εχουν να κοπουν κεφαλιαΕικόναΕικόναΕικόνα! Εχω δηλωσει και γαζςτρια ενδυματων κ. Τ. Λ και απο οσο μαθαινω και πολυ αλλοι ! Ελεος ρε παιδια τοσα εχει αυτο σας αρεσε * εχω απογητευτει παρα πολυ λιγες ειναι οι θεσεις και το κοβω πολυ χλομο θα μπουν κλασικα μονο οι βισματαρεσ! Μηπως ξερει κανεις ποσοι δηλωσαν γαζωτεσ;

αχ κουκλα μου μια φιλη μου δηλωσε αυτην την ειδηκοτητα στην προηγουμενη προκυρηξη κ ειχε βγαλει 380 μορια κ βγηκε επιλαχων αλλα πολυ πισω κ ξαναεκανε τα χαρτια της φετος αλλα σε αλλη ειδηκοτητα που ζηταν πολλα ατομα... Τι να ς πω μακαρι να σε παρουν
τινα
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από τινα »

seagul28 έγραψε:Δεν νομίζω να την εχουν δηλωσει πολλοι αλλα απο την αλλη σε αυτη τη προκήρυξη κανουν αιτηση 10000 ατομα για 2000 θέσεις... ! Οπότε οταν λέω λίγοι είναι σχετικο! Αισιοδοξία και σε λίγες μέρες θα ξέρουμε... Καλή επιτυχία!

φιλε μου εχω εναν φιλο εποπ σε αυτην την ειδηκοτητα κ μου λεει στην αρχη στην εκπαιδευση ηταν το ζορι τωρα ολη μερα ειναι ετσι Εικόνα... ΚαταλαβεςΕικόνα μπορει να ειναι και που θα πετυχεις ποτε δν ξες
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Και εγω καπου στα 380 μορια βγαζω! Περυσι ζητουσαν μονο 4 φετες ζητανε 29 του π... Δηλαδη ! Ξερετε πως μπορω να δω την λιστα με Τα ονοματα που περασαν περυσι και τα μορια τουσ; Και φετος πως βλεπουμε τα δικα μας μορια και ποιοι εχουν περισσοτερα; Ευχαριστω πολυ τινα μου ευχομαι καλη επιτυχια και σε εσενα!Εικόνα
τινα
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από τινα »

Αυτο ψαχνω κ εγω απο χθες βρηκα τα ονοματα αλλα δν μπορω να βρω τα μορια τους. Πριν λιγο καιρο ειχα βρει κ τα μορια αλλα δν θυμαμαι καν που μπηκαΕικόνα
RingKeeper
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από RingKeeper »

16-7-09 η δικια μου ημερομινια, αντε με το καλο να δουμε τι γινετε, αληθια ποια ειδικοτητα δηλωσατε και γιατι; Εγω ουτε καν θυμαμαι, συμασια εχει πως χρειαζομαστε δουλεια οποτε η θεση δεν εχει σημασια, απλα να μπουμε, τα καθικοντα θα τα κανω οπου και να με βαλουν οπως και να χει.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από D.Y.K »

Υπηρετης α-τ οπλων (πζ) . εσυ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Χαχα να σαι καλα ελπιζω να τα πουμε στην καστορια συναδελφε!
Άβαταρ μέλους
troller
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από troller »

Μακαρι φιλε μου να βρεθουμε και απο κοντα να τα πουμε. ειναι πολλοι παντως αυτοι που δηλωσαν αυτη την ειδηκοτητα απο εδω μεσα... τουλαχιστον ας ελπισουμε πως θα μας πανε ολα καλα και θα ειμαστε μαζι στην καστορια να βαραμε υπηρεσειες. χαχαχαχαχαχχααχαχαΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

troller έγραψε:Υπηρετης α/τ ελαφρου οπλισμου... Αλλα εχει παρα πολυ κοσμο ς αυτη την ειδικοτητα τζοβανα μου και εχω ανχωθει. Τα αθληματα τα περναω ολα για χαβαλε απο τωρα,1 μην πριν αλλα και παλι ανχωμενος ειμαι... Αυτο το εχω ξανακουσει περι εικονικων καταστασεων αλλα τι να πω;
παντου υπαρχει ενα βυσμα σε αυτο το τοπο ρε σεισ... Τι καταστασεις ζουμε δλδ; Ελεοσ... Σε ολα θα βρισκουμε μπροστα μας ενα βυσμα; Για ποσο δλδ θα πρεπει ν φυλησουμε κατουριμενες ποδιες για να μπορεσουμε και εμεις να εχουμε 1 σταθερο μισθο;

Να κανω μια διορθωση αγορινα. Δεν δηλωσα Υπηρετης πολυβολων - πυροβολων ελαφρου οπλισμου (ΠΖ) αλλα Υπηρετης Α-Τ οπλων (ΠΖ).

Καλη επιτυχια να εχουμε !ΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
troller
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από troller »

Εγω το εγραψα λαθος την ιδια δηλωσαμε φιλε μου... Συγνωμη για την παρεξηγηση... Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Οκ συναδελφε καλη μας επιτυχια τοτε Εικόνα
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tati »

Υπαρχει κανενας εδω μεσα που να εχει δηλωσει οικονομικο 'η ειμαι μονη μου;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αν εννοεις γενικα απο το φορουμ ειναι καποιες κοπελες οπως το annoulini19 απλα δεν ειναι ονλαιν right now! Μην ανησυχεις δεν θα εισαι μονη σου γλυκια μου Εικόνα

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης