Τι γνώμη έχετε για τους ομοφυλόφιλους;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 50
ratatouli ένας ομοφυλόφιλος για να καταλάβεις αν είναι φυσιολογικός, θα σου πω τα εξής.
Βυζαίνει τη μάνα του αρχικά. Ο σκελετός του μεγαλώνει όπως ο δικός σου. Πάει σχολείο και έχει την ίδια κοινωνική συμπεριφορά με όλα τα άλλα τα παιδάκια. Μεγαλώνει. Μαθαίνει μαθηματικά, γλώσσα, έκθεση και κάνει γυμναστική όπως εσύ ακριβώς.
Όταν ενηλικιώνεται και τον πιάνουν οι πρώτες καύλες καταλαβαίνει ό, τι τον ανάβουν οι αντρικοί κώλοι ή τα πέη.
Όταν θα δώσει πανελλήνιες, θα δώσει τα ίδια μαθήματα με σένα, με τους ίδιους όρους και απαιτήσεις.
Στο πανεπιστήμιο θα διαβάζει όπως εσύ, θα εργάζεται όπως εσύ, θα έχει φίλους όπως εσύ, θα κοιμάται όπως εσύ, θα ξυπνά όπως εσύ.
Οι βασικές του ανάγκες είναι ίδιες με τις δικιές σου. Φαί, ύπνος, νερό, τουαλέτα κτλ. Χρειάζεται για να ζήσει ακριβώς ό, τι κι εσύ, τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.
Στη συνέχεια θα βρει κάποιον άντρα να κάνει σχέση. Εσύ θα βρεις μια κοπέλα.
Ωστόσο και πάλι δεν έχετε καμία διαφορά ουσιαστική. Αν θελήσει ο ομοφυλόφιλος, πηδάει μια γυναίκα και το σπέρμα του δημιουργεί ένα παιδί.
Τέλος, για να μη τα πολυλογώ, θα πάρετε σύνταξη και οι δυο και θα πεθάνετε και οι δύο.
Άρα η μόνη διαφορά ανάμεσα σε σένα και έναν ομοφυλόφιλο είναι καθαρά στη σεξουαλική ζωή. Αυτόν τον ανάβουν τα αγγούρια, έτσι του αρέσει, η εντολή αυτή δίνεται από τον εγκέφαλο του και τον κάνει να γουστάρει αυτό το πράγμα.
Από τη στιγμή που διαφέρεις από έναν ομοφυλόφιλο καθαρά και μόνο στην διαδικασία του σεξ και όχι στο σεξ αυτό καθ' αυτό, τότε δεν υπάρχει κανένα σημάδι ούτε ίχνος αρρώστιας.
Άρρωστοι είναι αυτοί οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα και χρειάζονται βοήθεια χημική, ψυχολογική, ιατρική, έτσι ώστε να ανταπεξέλθουν στην καθημερινότητά τους.
Οι ομοφυλόφιλοι γεννιούντε, ζουν, αναπνέουν, τεκνοποιούν, γερνάνε και πεθαίνουν όπως εσύ.
Αν η σεξουαλική τους διαφορετικότητα τους κάνει άρρωστους, τότε αυτό θα έπρεπε να ισχύει και σε άλλους τομείς.
Π. Χ. Κατά τους vegans θα έπρεπε εγώ να είμαι άρρωστος που τρώω συνέχεια κοτόπουλα, κρέατα, ψάρια κλπ, μόνο και μόνο επειδή έχω διαφορετική διατροφική συνήθεια από τους ίδιους.
Δεν ξέρω αν πιάνεις την αντιστοιχία.
Από τη στιγμή που ο ομοφυλόφιλος μπορεί και ανταπεξέρχεται στην καθημερινότητα του όπως και ένας μη-ομοφυλόφιλος, τότε δεν υπάρχει καμία διαφορά.
Ίδιες λειτουργίες, ίδιες συνήθειες, ίδιες ανάγκες, διαφορετικός ο τρόπος κατά τον οποίο εκσπερματώνουν. Ε και ;
Άλλος διαβάζει νύχτα, άλλος διαβάζει μέρα. Καμία ουσιαστική διαφορά πέρα από τη διαφορά της ώρας. Διαδικασία ίδια, αποτέλεσμα ίδιο.
Αστήρικτη πηγή είναι όποιος λέει πως οι ομοφυλόφιλοι είναι άρρωστοι χωρίς να παραθέτει στοιχεία που να αποδεικνύουν την αρρώστιά τους. Και δεν πρόκειται να αποδειχθεί ποτέ κάτι τέτοιο, διότι πρώτον δεν έχει καμία ισχύ και δεύτερον, αν υποθέσουμε ότι άντε... Πρέπει να το ψάξουμε, οι κλινικές μελέτες θα απαιτήσουν έναν αριθμό ομοφυλόφιλων και θα πρέπει να βγουν σαν σούμα κάποια αποτελέσματα τα οποία θα δείχνουν ότι οι 1000 ομοφυλόφιλοι του πειράματος είχαν ανάγκη από υποστήριξη -οποιουδήποτε είδους, σε σύγκριση με τους 1000 στρέιτ. Αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ποτέ, παρά μόνο σε σενάριο φασιστικής ταινίας.
Φυσιολογικότατοι είναι οι ομοφυλόφιλοι και αποδεικνύεται κάθε μέρα αυτό το πράγμα. Πείτε δε μαρέσουν και σταματήστε να τους λέτε αρρώστους για να χαρείτε με τον "υγιή" εαυτούλη σας, καθώς θα νιώθετε και μια ικανοποίηση αφού τον θηλυπρεπή στην χ σειρά ο πατέρας σας και η μητέρα σας τον χαρακτήριζαν ως πουστάρα κλπ κλπ
Βυζαίνει τη μάνα του αρχικά. Ο σκελετός του μεγαλώνει όπως ο δικός σου. Πάει σχολείο και έχει την ίδια κοινωνική συμπεριφορά με όλα τα άλλα τα παιδάκια. Μεγαλώνει. Μαθαίνει μαθηματικά, γλώσσα, έκθεση και κάνει γυμναστική όπως εσύ ακριβώς.
Όταν ενηλικιώνεται και τον πιάνουν οι πρώτες καύλες καταλαβαίνει ό, τι τον ανάβουν οι αντρικοί κώλοι ή τα πέη.
Όταν θα δώσει πανελλήνιες, θα δώσει τα ίδια μαθήματα με σένα, με τους ίδιους όρους και απαιτήσεις.
Στο πανεπιστήμιο θα διαβάζει όπως εσύ, θα εργάζεται όπως εσύ, θα έχει φίλους όπως εσύ, θα κοιμάται όπως εσύ, θα ξυπνά όπως εσύ.
Οι βασικές του ανάγκες είναι ίδιες με τις δικιές σου. Φαί, ύπνος, νερό, τουαλέτα κτλ. Χρειάζεται για να ζήσει ακριβώς ό, τι κι εσύ, τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.
Στη συνέχεια θα βρει κάποιον άντρα να κάνει σχέση. Εσύ θα βρεις μια κοπέλα.
Ωστόσο και πάλι δεν έχετε καμία διαφορά ουσιαστική. Αν θελήσει ο ομοφυλόφιλος, πηδάει μια γυναίκα και το σπέρμα του δημιουργεί ένα παιδί.
Τέλος, για να μη τα πολυλογώ, θα πάρετε σύνταξη και οι δυο και θα πεθάνετε και οι δύο.
Άρα η μόνη διαφορά ανάμεσα σε σένα και έναν ομοφυλόφιλο είναι καθαρά στη σεξουαλική ζωή. Αυτόν τον ανάβουν τα αγγούρια, έτσι του αρέσει, η εντολή αυτή δίνεται από τον εγκέφαλο του και τον κάνει να γουστάρει αυτό το πράγμα.
Από τη στιγμή που διαφέρεις από έναν ομοφυλόφιλο καθαρά και μόνο στην διαδικασία του σεξ και όχι στο σεξ αυτό καθ' αυτό, τότε δεν υπάρχει κανένα σημάδι ούτε ίχνος αρρώστιας.
Άρρωστοι είναι αυτοί οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα και χρειάζονται βοήθεια χημική, ψυχολογική, ιατρική, έτσι ώστε να ανταπεξέλθουν στην καθημερινότητά τους.
Οι ομοφυλόφιλοι γεννιούντε, ζουν, αναπνέουν, τεκνοποιούν, γερνάνε και πεθαίνουν όπως εσύ.
Αν η σεξουαλική τους διαφορετικότητα τους κάνει άρρωστους, τότε αυτό θα έπρεπε να ισχύει και σε άλλους τομείς.
Π. Χ. Κατά τους vegans θα έπρεπε εγώ να είμαι άρρωστος που τρώω συνέχεια κοτόπουλα, κρέατα, ψάρια κλπ, μόνο και μόνο επειδή έχω διαφορετική διατροφική συνήθεια από τους ίδιους.
Δεν ξέρω αν πιάνεις την αντιστοιχία.
Από τη στιγμή που ο ομοφυλόφιλος μπορεί και ανταπεξέρχεται στην καθημερινότητα του όπως και ένας μη-ομοφυλόφιλος, τότε δεν υπάρχει καμία διαφορά.
Ίδιες λειτουργίες, ίδιες συνήθειες, ίδιες ανάγκες, διαφορετικός ο τρόπος κατά τον οποίο εκσπερματώνουν. Ε και ;
Άλλος διαβάζει νύχτα, άλλος διαβάζει μέρα. Καμία ουσιαστική διαφορά πέρα από τη διαφορά της ώρας. Διαδικασία ίδια, αποτέλεσμα ίδιο.
Αστήρικτη πηγή είναι όποιος λέει πως οι ομοφυλόφιλοι είναι άρρωστοι χωρίς να παραθέτει στοιχεία που να αποδεικνύουν την αρρώστιά τους. Και δεν πρόκειται να αποδειχθεί ποτέ κάτι τέτοιο, διότι πρώτον δεν έχει καμία ισχύ και δεύτερον, αν υποθέσουμε ότι άντε... Πρέπει να το ψάξουμε, οι κλινικές μελέτες θα απαιτήσουν έναν αριθμό ομοφυλόφιλων και θα πρέπει να βγουν σαν σούμα κάποια αποτελέσματα τα οποία θα δείχνουν ότι οι 1000 ομοφυλόφιλοι του πειράματος είχαν ανάγκη από υποστήριξη -οποιουδήποτε είδους, σε σύγκριση με τους 1000 στρέιτ. Αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ποτέ, παρά μόνο σε σενάριο φασιστικής ταινίας.
Φυσιολογικότατοι είναι οι ομοφυλόφιλοι και αποδεικνύεται κάθε μέρα αυτό το πράγμα. Πείτε δε μαρέσουν και σταματήστε να τους λέτε αρρώστους για να χαρείτε με τον "υγιή" εαυτούλη σας, καθώς θα νιώθετε και μια ικανοποίηση αφού τον θηλυπρεπή στην χ σειρά ο πατέρας σας και η μητέρα σας τον χαρακτήριζαν ως πουστάρα κλπ κλπ
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 16
απορώ γιατί αναφέρθηκες προσωπικά σε μένα, εσείς τους παρομοιάσατε ο ψυχικά διαταραγμένους σε προηγούμενα posts και εγώ απλά σας ενημέρωσα για το τι λέει η κάθε επιστημονικη κοινότητα, τώρα πάνω σε αυτά που ανέφερες εγώ δεν διαφωνώ σε κάτι άλλωστε οι θέσεις μου είναι γνωστες γιαυτιν την κατογηρία ανθρώπων σε προηγούμενα posts μου, από τότε που άρχισα να σκέφτομαι λογικά και όχι σαν ανώριμο παιδάκι ποτε μου δεν τους υποβάθμισα και ποτε δεν είπα ότι ένας ετεροφυλόφιλος είναι Νοητικά και σωματικά καλύτερος από έναν ομοφυλόφιλο κάθε κατηγοριας!
Παρακαλω επειδη υπαρχουν και γυναικες εδω να κρατουνται τα προσχηματα και οι αντρες να ειναι πιο προσεκτικοι στο τι λενε και τι αναρτουν.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 16
δεν νομίζω ότι είπε κάποιος κάτι προσβλητικόcristi έγραψε: Παρακαλω επειδη υπαρχουν και γυναικες εδω να κρατουνται τα προσχηματα και οι αντρες να ειναι πιο προσεκτικοι στο τι λενε και τι αναρτουν.

Δεν μιλησα για προσβλητικο Αλλα χρησιμοποιονται λεξεις στην πρωτη παραγραφο
Σωστό είναι να εκφράζονται όλοι καλύτερα.
Και εγώ προτιμώ τις συζητήσεις σε ήπιους, χαλαρούς τόνους, κάτι που δείχνει και ανώτερο επίπεδο πνευματικής καλλιέργειας.
Και εγώ προτιμώ τις συζητήσεις σε ήπιους, χαλαρούς τόνους, κάτι που δείχνει και ανώτερο επίπεδο πνευματικής καλλιέργειας.
Επειδή πολλά διάβασα κ δεν αντέχουν άλλο τα ματια μου αποφάσισα να γράψω. Συγγνώμη για τα γράμματα αλλα έχει πρόβλημα ο "υπολ" k δεν αλλάζουν. Θα ΤΟ φτιάξω... Όσον αφορά το γάμο αν ξέρετε ποτε ξεκίνησε κ τι είναι καλά θα ηταν.to γάμο το θέσπισε ο ίδιος ο θεός όταν έφτιαξε τον άνθρωπο κ είπε ότι σας φτιάχνω άντρα κ γυναικα κ εξαιτίας αυτού θα αφήσει ο άντρας τον πατέρα του κ τι μητέρα του κ θα προσκολληθεί στη γυναικα του κ θα είναι οι δυο σάρκα μια. Βλέπετε τι λέει σας ονομάζω αρσέν κ θηλή λέει στο αρχαίο κ τους έφτιαξε σε ομοίωση του ιδιου. Τι μιλάτε τώρα για γάμο ομοφυλοφιλων κ αν είναι σωστό η όχι. Ανωμαλία είναι κ δεν ήταν έτσι από την αρχή κ ούτε κάποιος γεννιέται ομοφυλόφιλος αλλα η διαστροφή που υπάρχει κ η πλύση εγκεφαλου ότι είναι φυσιολογικό η ότι ωραίο είναι να δοκιμάζεις καινούριες εμπειρίες τα έφερε όλα σαν φυσιολογικά. Δεν κατακρίνω τους ομοφυλόφιλους αλλα καλά θα κάνουν να πάνε στον ίδιο τους τον πλαστή κ να τον ρωτήσουν γιατί τους έκανε ομοφυλόφιλους να δουν τι απάντηση θα πάρουν. Γιατί είτε το πιστεύετε είτε όχι όλοι από το θεο πλαστήκαμε k μια μέρα όλοι θα τον δούμε είτε τον "πιστεουμε" είτε όχι. Λυπάμαι για όσους δεν τον πιστεύουν γιατί κ εγώ επιστήμονας είμαι κ με όσα μαθαίνω ξέρω ότι δεν γίνεται όλα να έγιναν τυχαία αλλα ένας ασύλληπτος για εμάς θεός τα έκανε κ καλά θα κάνουμε να τον ψάξουμε κ από αυτόν να βρούμε απαντήσεις
Εγω παλι αγαπητε δεν καταλαβα γιατι πρεπει να τελουν γαμο οι ομοφυλοφιλοι πραγματι δεν το εχω καταλαβει γιατι δεν μενουν εις τας προτιμησεις τους αλλα θελουν να παντρευονται και να υιοθετουν και παιδια;jimakos90 έγραψε:Επειδή πολλά διάβασα κ δεν αντέχουν άλλο τα ματια μου αποφάσισα να γράψω. Συγγνώμη για τα γράμματα αλλα έχει πρόβλημα ο "υπολ" k δεν αλλάζουν. Θα ΤΟ φτιάξω... Όσον αφορά το γάμο αν ξέρετε ποτε ξεκίνησε κ τι είναι καλά θα ηταν.to γάμο το θέσπισε ο ίδιος ο θεός όταν έφτιαξε τον άνθρωπο κ είπε ότι σας φτιάχνω άντρα κ γυναικα κ εξαιτίας αυτού θα αφήσει ο άντρας τον πατέρα του κ τι μητέρα του κ θα προσκολληθεί στη γυναικα του κ θα είναι οι δυο σάρκα μια. Βλέπετε τι λέει σας ονομάζω αρσέν κ θηλή λέει στο αρχαίο κ τους έφτιαξε σε ομοίωση του ιδιου. Τι μιλάτε τώρα για γάμο ομοφυλοφιλων κ αν είναι σωστό η όχι. Ανωμαλία είναι κ δεν ήταν έτσι από την αρχή κ ούτε κάποιος γεννιέται ομοφυλόφιλος αλλα η διαστροφή που υπάρχει κ η πλύση εγκεφαλου ότι είναι φυσιολογικό η ότι ωραίο είναι να δοκιμάζεις καινούριες εμπειρίες τα έφερε όλα σαν φυσιολογικά. Δεν κατακρίνω τους ομοφυλόφιλους αλλα καλά θα κάνουν να πάνε στον ίδιο τους τον πλαστή κ να τον ρωτήσουν γιατί τους έκανε ομοφυλόφιλους να δουν τι απάντηση θα πάρουν. Γιατί είτε το πιστεύετε είτε όχι όλοι από το θεο πλαστήκαμε k μια μέρα όλοι θα τον δούμε είτε τον "πιστεουμε" είτε όχι. Λυπάμαι για όσους δεν τον πιστεύουν γιατί κ εγώ επιστήμονας είμαι κ με όσα μαθαίνω ξέρω ότι δεν γίνεται όλα να έγιναν τυχαία αλλα ένας ασύλληπτος για εμάς θεός τα έκανε κ καλά θα κάνουμε να τον ψάξουμε κ από αυτόν να βρούμε απαντήσεις
Συμφωνω κ εγω με την κριστι! Δεν καταλαβαινω το λογο.
Εμ; Ετσι ειναι ας μεινουν στις προτιμησεις των και να μην ανοιγουν αλλα επιμερους κοινωνικα προβληματα οπως η υιοθεσια ας κανει το κρατος για τις γυναικες που προβαινουν στις διαδικασιες της υιοθεσιας κατι των ζευγαριων Και μετα ας κοιταξει το θεμα της υιοθεσιας των ομοφιλοφιλων μπαινουν δυο καρπουζια σε μια μασχαλη;
οχι δεν μπαινουν! Παλι θα συμφωνησω οτι υπάρχουν τοσα ζευγαρια που θελουν να υιοθετησουν παιδακι και που συναντούν κ δυσκολιες ς αυτο, ποσο μαλλον να δωσουν παιδακι σε ομοφιλίφυλους!cristi έγραψε:Και μετα ας κοιταξει το θεμα της υιοθεσιας των ομοφιλοφιλων μπαινουν δυο καρπουζια σε μια μασχαλη;
Δεν θα αφησω αλλο αυτους που δεν ξερουν να μιλανε αλλο. λιωνω καθε μερα μεσα μου για να μην γυρισει καποιος σαν εσας αυριο κ με κοροιδεψει. δεν θελω ουτε ν παντρευτω ουτε να υιοθετησω παιδια (τα θεωρω βλακειες ολα αυτα) το μονο που θελω ειναι να αγαπησω και να με αγαπησουν. αν μπορουσα να επιλεξω θα επελεγα να φτιαχνομαι με γυναικες αλλα καταλαβετε το. δεν ειναι επιλογη μας! μακαρι, θα εδινα τα παντα για να ημουν στρειτ αλλα δεν μπορω. τι μου προτεινετε να κανω; Να ειμαι μια ζωη δυστυχισμενος οπως τωρα η να κανω αυτο που θελω. σας παρακαλω σκεφτειτε λογικα... δεν φαινομαι οτι ειμαι γκει (σιχαινομε τους κραγμενουσ) αλλα πρεπει να σκεφτεις εσυ που τους βριζεις οτι ο κολλητος σου ακομα. που ειναι παντρεμενος με παιδια... κ τον βλεπεις να ειναι λιγουρης καθε φορα που μια γκομενα περναει, ακομα κ αυτος μπορει να ειναι γκει (μ την εχουν πεσει πολλοι τετοιοι). απλως οταν περναει μια γκομενα σου λεει τι σκεφτετε επειδη ειναι αποδεκτο αλλα αν περασει κανενες π του αρεσει το λεει απο μεσα του...
Καταρχην αγαπητε δεν βρισαμε κανεναν απλα διερωτηθηκαμε αυτο που διερωτασε και συ γιατι ο γαμος και υιοθεσιες το να θες να σε αγαπησουν και να αγαπηθεις ειναι πολυ θεμιτο και αναγκαια συναισθηματικο περα απ αυτου προτεινω να αφησεις τα συναισθηματα και την Ροπη που εχεις προς το Ιδιο φυλο να σου δειξουν το δρομο πιστευω οτι μια ψυχολογικη υποστηριξη πρεπει να την δεχτεις για να "βγαλεις απο μεσα σου αυτα που χρονια σε τυρρανους τελος σου ευχομαι να βρεις την ταυτοτητα σου περαν του ειδικου δεν μπορει νομιζω κανεις να εκφερει γνωμη για την περιπτωση σου καλη τυχη!ΜΙΧΑΛΗΣ88 έγραψε:Δεν θα αφησω αλλο αυτους που δεν ξερουν να μιλανε αλλο. Λιωνω καθε μερα μεσα μου για να μην γυρισει καποιος σαν εσας αυριο κ με κοροιδεψει. Δεν θελω ουτε ν παντρευτω ουτε να υιοθετησω παιδια (τα θεωρω βλακειες ολα αυτα) το μονο που θελω ειναι να αγαπησω και να με αγαπησουν. Αν μπορουσα να επιλεξω θα επελεγα να φτιαχνομαι με γυναικες αλλα καταλαβετε το. Δεν ειναι επιλογη μας! Μακαρι, θα εδινα τα παντα για να ημουν στρειτ αλλα δεν μπορω. Τι μου προτεινετε να κανω; Να ειμαι μια ζωη δυστυχισμενος οπως τωρα η να κανω αυτο που θελω. Σας παρακαλω σκεφτειτε λογικα... Δεν φαινομαι οτι ειμαι γκει (σιχαινομε τους κραγμενουσ) αλλα πρεπει να σκεφτεις εσυ που τους βριζεις οτι ο κολλητος σου ακομα. Που ειναι παντρεμενος με παιδια... Κ τον βλεπεις να ειναι λιγουρης καθε φορα που μια γκομενα περναει, ακομα κ αυτος μπορει να ειναι γκει (μ την εχουν πεσει πολλοι τετοιοι). Απλως οταν περναει μια γκομενα σου λεει τι σκεφτετε επειδη ειναι αποδεκτο αλλα αν περασει κανενες π του αρεσει το λεει απο μεσα του...
Κανεις λαθος! καποιοι εδω αναφερθηκαν με απαξιωτικα λογια και θα ηθελα να τους πω οτι οταν κοροιδευουν εναν γκει δεν ανεβαζουν τον ανδρισμο τους απλως κανουν εναν ανθρωπο οταν επιστρεφει σπιτι του να κλαιει σαν μικρο παιδι... σε ευχαριστω προσωπικα για τις ευχεσ
Εγω προσωπικα διαφωνησα με την αποψη του γαμου και της υιοθεσιας οχι με την ομοφυλοφιλια μαλλον δεν αντιληφθηκατε πιστευω λοιπον οτι δεν ειναι μιασματα της κοινωνιας ειναι ενταγμενα ατομα πλουσια πολυ συναισθηματικα αλλα παρα πολυ ομως Ατομα γεματα συμπονοια προς το συνανθρωπο τους πολυ εξυπνα και προσφερουν τη βοηθεια τους σε οποιον την εχει αναγκη πραγμα που δεν κανουν οι υπολοιποι. Ειναι προσωπικοτητες υπαρκτες και σεβαστες για μενα τουλαχιστο στη κοινωνια μας. Μια κοινωνια της ντροπης της ξεφτιλας και της υποκρισιας μιας κοινωνιας ψευτικης με γελωτοποιους και *****. Αρα λοιπον νομιζω οτι συμφωνουμε ξεκαθαριζοντας πληρως απλωνοντας τη σκεψη μου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης