Η πρώτη μουσουλμάνα Επαγγελματίας Οπλίτης
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 22
Καλα σοβαρα μιλας; Τρελη ειμαι να μπλεξω με τη διαφ8ορα; Χαχαχαχα Μα δε χωραει ενσταση κα8ομαι και περιμενω σαν επιλαχουσα Ξερω εγω... Α ρε ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΜΩΩΩΩ
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 12
Καλά εγω στη θέση σου θα τα ειχα πάρει πολύ ασχημα και μέχρι και στο τριανταφυλλόπουλο θα πήγαινα που λέει ο λόγος...
-
- Ανθυπασπιστής
ευχαριστω για την κατανοηση κατι λεει και αυτο!
-
- Ανθυπασπιστής
Και να μην αναφερ8ω στα α8ληματα... να μη το κανω ετσι; Που μονο εγω και μια αλλη κοπελα Απο 200 παιδια Τα βγαλαμε στους χρονους Μπραβο μας λεγανε Και πειραμε το πουλι που γαμη8ηκα και κα8ολπου δεν υπερβαλω... Τι να πω... Ας Χτυπησει το τηλ Τιποτα αλλο δε θελω
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Ούτε εγώ να σου πω την αλήθεια το έβγαλα το 1000 (5.10). Οντως 4 κοπέλες νομίζω τα βγάλανε και εμάς αλλά φαίνονταν αθλητριες...
-
- Ανθυπασπιστής
Ε ναι αυτο σου λεω... !!! Και τι εγινε τελικα; Μπηκαν οι κοντες οι χοντρες και οι κομμενες ουσιαστικα στα α8ληματα Ε το τα βαζετε τοτε; Για να κοπανιουνται οι αλλοι; Ξερεις ποσο επιπονο ειναι αυτο; Ξερεις Τι μπορει να εχει τραβιξει ο αλλος; Αλλα και τι εγινε; Μας εγραψαν εκει που δε παει το 8εμα ειναι οτι και να κανουν εγω δε μπορω να τους γραψω! Γιατι ΤΟ ΘΕΛΩ...
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Εγώ επαθα προβλημα στο γονατο μου και ακομα ποναω από την υπερπροσπαθεια που είχα κάνει γιατι δεν είναι ευκολο να εχεις να κάνεις γυμναστική από το σχολείο και με 1 ωρα προπόνηση να τα κάνεις ολα αυτά... Αν είχα τη διαθεση να προσπαθήσω λίγο παραπάνω θα τα είχα βγάλει πιστευω. Αλλα με 1 ωρα τρεξιμο και αν θες με πιστευεις πάλι καλα που κοπηκα στο 1000 μονο.
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΔΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ

ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΩ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΑΣΜΑ! 

Ετσι έίναι τζοβανα μου. Παρεπιπτώντος η Μαρίνα είμαι, που έγραφα πριν αλλά αντιμετώπισα ένα προβλημα με τον Η/Υ και δεν μπορούσα να κάνω συνδεση και αναγκάστηκα να ξανακάνω εγγραφή.
ε τι να πω εδω ακουμε της καθε ***** του καθε μαλ... Α τι να πω εκανε λεει τ'αθληματα σε εντυποσιακους χρονους δλδ Σε τι Χρονο το εκανε 1000αρη Αντι για 4,30 λεπτα ποσο ηταν δν ξερω το εκανε σε 1 λεπτο; Αν ειναι δυνατον να μου πειτε πως θα καλυπταν την βισματαρα της; Με τετοιες ***** λες και εμεις ειμαστε χαζοι και μας κοροιδευουν μπροστα στα ματια μας! Ειδα το σχετικο βιντεο και Ταπηρα πολυ αγρια και αυτοι οι δημοσιογραφοι τα κορακια και τα τσιρακια ολων κανουν ολοκληρο το θεμα και μας νευριαζουν! Με την χαρισματικοι μουσουλμανα

! Και το ξαναλεω οι αντρες οι δικοι μας που εδωσαν ειδικες δυναμεις και εχουν παει και ειδικες δυναμεις τι ειναι; Δν ειναι χαρισματικοι; Επρεπε να μπει το κουτσαβλο που ειχε τον υπουργο διπλα απο το ονομα του; Βαζεις που βαζεις βισμα ρε συ κανε να το θελει η καρδια σου να το θες πραγματικα εσυ και να αξιος και να τα βγαλεις περα! Και μιλαω για της ειδικες δυναμεις πιο πολυ μανικη απο ολα τα αλλα του στρατου ξερω ατομα που μπηκαν και δν μπορουν να παρουν ουτε 5 καμψεις ελεος! Αυτοι ειναι για τον στρατο οι χαρισματικοι ανθρωποι! 

Τα πηρα ΤΩΡΑ! ! χαρισματικη; τιποτα δεν ηταν... Τιποτα! Χαιρε μεσον αθανατο... Και τι νομιζεται... Η μουσουλμανα που περασε τα εκανε ολα; Καναμε τοσα για να καταφερουμε τα αθληματα και τι καταλαβαμε; με τι διαθεση να τα ξανα κανεις τα χαρτια; Να ξανα περασεις τα ιδια και στο τελος ΠΑΛΙ να περασουν αυτοι που ουτε το χερι δεν σηκωνουν... Και δεν μιλαω μονο για την μουσουλμανα αλλα γενικοτερα... Ενταξει ομως πιστερυω οτι περασαν κ ατομα που τα καταφεραν...
Αυτή όπως την είδα εγώ δεν πρέπει να έκανε τίποτα και δεν ξέρω πώς και τι αλλά την έχουνε κάνει θεα... Σιγά ρε παιδια τι είναι αυτή! Μια κομμωτρια ήταν και δεν φοράει μαντίλα για να μη χαλάσουν τα δικά της μαλλιά και οχι γιατι είναι προοδευτική η μάνα της που φοράει τη μαντίλα και καλά καλά δε βλέπει κιόλας...
-
- Ανθυπασπιστής
Χεσε Ψηλα και αγνατευε! Καλο κανει Ασταδιαλα Ολοι! Αντε τωρα
Ετσι είναι σαυράκι μου, όπως ακριβώς το είπες!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης