Είσαι σίγουρος ; Δεν είναι χωρισμένα σε δυο μέρες σήμερα και αύριο;ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Τα αθλήματα είναι νομίζω την 4 μέρα δηλαδή αύριο τώρα δεν ξέρω σίγουρα να μας πει κάποιος που πήγε
Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 158
Gpap95 έγραψε:Παίδες μια ερώτηση. Στις εξετάσεις, ο παθολόγος είναι αυτός που ορίζει αν είναι Ι1 ή Ι2 ή κάτι άλλο. Ένας σήμερα επειδή είχε ΔΜΣ πάνω από 27, Νομίζω 28.5, του έγραψε ο παθολόγος ότι είναι κατάλληλος Ι2 επειδή πέρασε το όριο των 27. Άκουσα ότι η επιτροπή παραλλαγών του το άλλαξε και του το έκανε Ι1 ξανά διότι το παιδί γυμνάζονται και για αυτό είχε μεγαλύτερο ΔΜΣ (χωρια ότι όλους μας έβγαλαν πιο πολλά κιλά και πιο κοντούς και αυτό επειρασε το ΔΜΣ). Η ερώτηση είναι η εξής. Σε περίπτωση που παρέμεινε Ι2, αυτό ενημερωνόταν μόνο για τους εποπ σα προκήρυξη ή άλλαζε και το χαρτί στρατολογικής κατάστασης που γράφει ότι παρουσιάστηκες π. Χ το 2019 αλλά ήσουν Ι1; Τώρα βλακεία ρωτάω γιατί νομίζω ότι είναι άλλο το χαρτί στρατολογικής κατάστασης και αναφέρει ως τι απολύθηκες τότε, απλά το σκεφτόμουν και ήθελα να δω μήπως κάτι ξέρετε.
υπάρχουν προϋποθέσεις σχετικά με τον ΔΜΣ ώστε να βγεις φυσιολογικός ή μη ναι κανονικά αλλάζει και το χαρτί απόλυσης καθώς όλοι οι άρρενες άνω των 18 αποτελούμε κομμάτι της εφεδρείας του ΕΣ
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Τα αθλήματα είναι νομίζω την 4 μέρα δηλαδή αύριο τώρα δεν ξέρω σίγουρα να μας πει κάποιος που πήγε
Η διαδικασία είναι
ΨΥΧΟΤΕΧΝΙΚΑ
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ
ΑΘΛΗΜΑΤΑ 1
ΑΘΛΗΜΑΤΑ 2
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
anna98 έγραψε:Μπορώ να έχω το ΦΕΚ όπου αναφέρεστε για τα τατουάζ ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή επιτυχία σε όλους όσους έχουν περάσει στην επόμενη φάση.
Ψάξε στο google θα το βρείς πολύ εύκολα
Δηλαδή συγγνώμη για να καταλάβω. Μου λες ότι αλλάζει το χαρτί στρατολογικής κατάστασης και χανεις και τα μόρια των ειδικών δυνάμεων που υπηρέτησες τότε; Λίγο άκυρο μου φαίνεται. Σήμερα μπορεί να είσαι 28 ΔΜΣ και μετά από 1 μήνα 26. Σου στερούν δηλαδή τα μόρια; Αυτό νομίζω δεν αλλάζει με τα μόρια, ότι τα χάνεις δηλαδή.re pate kala re έγραψε:Gpap95 έγραψε:Παίδες μια ερώτηση. Στις εξετάσεις, ο παθολόγος είναι αυτός που ορίζει αν είναι Ι1 ή Ι2 ή κάτι άλλο. Ένας σήμερα επειδή είχε ΔΜΣ πάνω από 27, Νομίζω 28.5, του έγραψε ο παθολόγος ότι είναι κατάλληλος Ι2 επειδή πέρασε το όριο των 27. Άκουσα ότι η επιτροπή παραλλαγών του το άλλαξε και του το έκανε Ι1 ξανά διότι το παιδί γυμνάζονται και για αυτό είχε μεγαλύτερο ΔΜΣ (χωρια ότι όλους μας έβγαλαν πιο πολλά κιλά και πιο κοντούς και αυτό επειρασε το ΔΜΣ). Η ερώτηση είναι η εξής. Σε περίπτωση που παρέμεινε Ι2, αυτό ενημερωνόταν μόνο για τους εποπ σα προκήρυξη ή άλλαζε και το χαρτί στρατολογικής κατάστασης που γράφει ότι παρουσιάστηκες π. Χ το 2019 αλλά ήσουν Ι1; Τώρα βλακεία ρωτάω γιατί νομίζω ότι είναι άλλο το χαρτί στρατολογικής κατάστασης και αναφέρει ως τι απολύθηκες τότε, απλά το σκεφτόμουν και ήθελα να δω μήπως κάτι ξέρετε.
υπάρχουν προϋποθέσεις σχετικά με τον ΔΜΣ ώστε να βγεις φυσιολογικός ή μη ναι κανονικά αλλάζει και το χαρτί απόλυσης καθώς όλοι οι άρρενες άνω των 18 αποτελούμε κομμάτι της εφεδρείας του ΕΣ
Πόσα μόρια έχεις φίλε μου?
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Gpap95 έγραψε:Δηλαδή συγγνώμη για να καταλάβω. Μου λες ότι αλλάζει το χαρτί στρατολογικής κατάστασης και χανεις και τα μόρια των ειδικών δυνάμεων που υπηρέτησες τότε; Λίγο άκυρο μου φαίνεται. Σήμερα μπορεί να είσαι 28 ΔΜΣ και μετά από 1 μήνα 26. Σου στερούν δηλαδή τα μόρια; Αυτό νομίζω δεν αλλάζει με τα μόρια, ότι τα χάνεις δηλαδή.re pate kala re έγραψε:Gpap95 έγραψε:Παίδες μια ερώτηση. Στις εξετάσεις, ο παθολόγος είναι αυτός που ορίζει αν είναι Ι1 ή Ι2 ή κάτι άλλο. Ένας σήμερα επειδή είχε ΔΜΣ πάνω από 27, Νομίζω 28.5, του έγραψε ο παθολόγος ότι είναι κατάλληλος Ι2 επειδή πέρασε το όριο των 27. Άκουσα ότι η επιτροπή παραλλαγών του το άλλαξε και του το έκανε Ι1 ξανά διότι το παιδί γυμνάζονται και για αυτό είχε μεγαλύτερο ΔΜΣ (χωρια ότι όλους μας έβγαλαν πιο πολλά κιλά και πιο κοντούς και αυτό επειρασε το ΔΜΣ). Η ερώτηση είναι η εξής. Σε περίπτωση που παρέμεινε Ι2, αυτό ενημερωνόταν μόνο για τους εποπ σα προκήρυξη ή άλλαζε και το χαρτί στρατολογικής κατάστασης που γράφει ότι παρουσιάστηκες π. Χ το 2019 αλλά ήσουν Ι1; Τώρα βλακεία ρωτάω γιατί νομίζω ότι είναι άλλο το χαρτί στρατολογικής κατάστασης και αναφέρει ως τι απολύθηκες τότε, απλά το σκεφτόμουν και ήθελα να δω μήπως κάτι ξέρετε.
σου φαίνετε άκυρο αυτό που λέω έγω αλλά όχι να είσαι Ι1 απο την θητεία ενω τώρα πχ πρέπει να είσαι Ι2. Επίσης μην μπερδεύεις τα μόρια αν εσύ πας στην επιτροπή υπέρβαρος με πρισμενο συκώτι από ποτο εννοείτε ότι αλλάζει το Ι όταν γίνεις καλά αιτήσαι περνάς επιτροπή και ξανα γίνετε Ι1, τα μόρια τα παίρνεις κα πάλι αλλα δεν μπορείς να προσληφθείς αν η ειδικότητα προϋποθέτει να είσαι Ι1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Ιουν 10, 2021 9:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από κάτι παιδιά που έμαθα τα του στίβου τη πρώτη μέρα και ταχυδυναμης δεύτερη. Κατοσταρι μήκος ύψος σφαίρα κάνιστρα μίλι. Οτι μου είπαν σας λέω
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Leop έγραψε:Από κάτι παιδιά που έμαθα τα του στίβου τη πρώτη μέρα και ταχυδυναμης δεύτερη. Κατοσταρι μήκος ύψος σφαίρα κάνιστρα μίλι. Οτι μου είπαν σας λέω
σου είπαν άτομα που δώσανε Για κάνιστρα την πρώτη μέρα γιατί τα κάνιστρα βάση αυτού που λες έπρεπε να είναι την δεύτερη μερα είναι ταχυδύναμη
*Τα υπόλοιπα ταχυδυναμης την δεύτερη
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Leop έγραψε:*Τα υπόλοιπα ταχυδυναμης την δεύτερη
σε ποιά επιτροπή
Λάρισας εσύ που είσαι?
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Leop έγραψε:Λάρισας εσύ που είσαι;
Αθήνα (ΣΣΕ) από δευτέρα ας ελπίσουμε ότι θα είναι τις ίδιες μέρες σε όλες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Ιουν 10, 2021 9:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Leop έγραψε:Λάρισας εσύ που είσαι;
με την σειρά η κυκλικά 10 κάνανε 100αρι άλλοι 10 μήκος άλλοι σφαίρα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
Και εγω λαροσα παρουσιαζομαι 14 του μηνός αντε να δουμε και εμείς τι τεστακοα θα περάσουμε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης