Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 276

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Καλημέρα έχουν βγεί για όλους τα αποτελέσματα μόνο εμείς η βρομιαριδες έχουμε μείνει
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Μια προκήρυξη που ξεκίνησε αρχές Αυγούστου θα τελειώσει σχεδόν Δεκέμβρη και τι; Σύνολο αιτήσεων που εγκρίθηκαν κοντά στις 1200 και δεν έχουν πάει και όλοι από αυτούς .απίστευτα πράγματα δε σέβονται τίποτα ούτε αν έχουμε άλλες υποχρεώσεις ούτε άλλες δουλειές.Εγώ προσωπικά αν με πάρουν αυτή τη στιγμή είμαι σε άδεια έως και τη δευτερα, απλά θα ενημερώσω τον εργοδότη μου πως δε θα ξαναπάω τόσο απλά.Είναι πολύ κακό πάντως γιατί ούτε χρόνο δίνουμε για να βρουν αντικατάσταση αλλά και ούτε μπορούμε να τους πούμε πως κάναμε χαρτιά για δημόσιο
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

33ΜΚ έγραψε:Μια προκήρυξη που ξεκίνησε αρχές Αυγούστου θα τελειώσει σχεδόν Δεκέμβρη και τι; Σύνολο αιτήσεων που εγκρίθηκαν κοντά στις 1200 και δεν έχουν πάει και όλοι από αυτούς .απίστευτα πράγματα δε σέβονται τίποτα ούτε αν έχουμε άλλες υποχρεώσεις ούτε άλλες δουλειές.Εγώ προσωπικά αν με πάρουν αυτή τη στιγμή είμαι σε άδεια έως και τη δευτερα, απλά θα ενημερώσω τον εργοδότη μου πως δε θα ξαναπάω τόσο απλά.Είναι πολύ κακό πάντως γιατί ούτε χρόνο δίνουμε για να βρουν αντικατάσταση αλλά και ούτε μπορούμε να τους πούμε πως κάναμε χαρτιά για δημόσιο

Φίλε δυστυχώς έτσι είναι όλοι έχουμε αφήσει πράγματα πολύ καιρό τώρα πίσω... Πραγματικά εάν δεν μπούμε θα πέσω σε κατάθλιψη...

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από anonymous19970 »

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Αύξηση θα γίνει;
εαν γινει αυξηση θα βγει ανακοινωση την επομενη εβδομαδα μετα τα αθληματα για να δουν ποσα ατομα περασαν τα αθληματα και να κανουν αυξηση και εκει

ΑΚ-11
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από ΑΚ-11 »

Τζάμπα περιμένουμε μου φαίνεται και μερικοί από εμάς φρενάρουμε κάποιες δουλειές και στο τέλος δεν ξέρουμε αν θα μας πάρουν και ολας!
GiannisAmp
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από GiannisAmp »

Αυτό με τους εργοδότες και τις εργασίες μας είναι όντως πολύ άσχημο.Ακόμα χειρότερα νιώθω για τα παιδιά που πάνε σεζόν...

Δε ξέρω τι να πω άλλο... Υπομονή; Έχει εξαντληθεί για να είμαι ειλικρινής.

Αυτό που με καίει περισσότερο είναι τα αποτελέσματα και όχι τόσο η επαγγελματική αποκατάσταση πλέον. Με έχει φάει η αγωνία.

Άντε να δώσουν οι ειδικές δυνάμεις τα αθλήματα τους, να πάνε όλα τα παιδιά καλά και σύντομα να μπούμε εύχομαι, καλή συνέχεια σε όλους!

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

anonymous19970 έγραψε:εαν γινει αυξηση θα βγει ανακοινωση την επομενη εβδομαδα μετα τα αθληματα για να δουν ποσα ατομα περασαν τα αθληματα και να κανουν αυξηση και εκει

Ας ελπίσουμε ότι την κάνει μετά τα αθλήματα και την επόμενη μέρα βγάλει αποτελέσματα όπως στην αεροπορία

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τρί Νοέμ 02, 2021 1:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από geopap97 »

Μόλις μου απάντησαν σε εμαιλ που είχα στείλει από 27 Οκτωβρίου και είπαν ότι τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν ακριβώς μετά τα μέσα Νοεμβρίου
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Το πιο πιθανο να βγουν την εβδομαδα μεταξυ 15-19 νοεμβριου
GiannisAmp
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από GiannisAmp »

Παραδόξως γνώρισα ένα παλικάρι ο οποίος έκανε επίσης αίτηση για ΟΒΑ... Μου λέει κάναμε εξετάσεις αίματος και καρδιογράφημα και τελειώσαμε...

Αλήθεια έχω απορία τι παίζει με τις εξετάσεις που μας έκαναν και διαφέρουν τόσο πολύ μεταξύ μας.

Αυτά δεν υποτίθεται ότι θα τα συγκρίνουν μεταξύ τους για να βγάλουν τους πιο "κατάλληλους" για ΟΒΑ;

Τι ακριβώς θα συγκρίνουν όταν σε κάθε διαφορετική πόλη κάνουν διαφορετικές εξετάσεις;

geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από geopap97 »

Δεν κρίνουν βάσει των εξετάσεων. Ή τις περνάς ή όχι. Τα αποτελέσματα θα βγουν με βάση την σειρά στην οποία ήσουν
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Πολλά παίζουν ρόλο όπως έχουμε πει μην κουράζονται όλοι πάλι και πάλι με τα ίδια. Αποτελέσματα 10 με 15
ΑΚ-11
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από ΑΚ-11 »

geopap97 έγραψε:Δεν κρίνουν βάσει των εξετάσεων. Ή τις περνάς ή όχι. Τα αποτελέσματα θα βγουν με βάση την σειρά στην οποία ήσουν
Την είπες την μαλακια σου αν δεν κάνουν της εξετάσεις να δουν αν είσαι ικανός να πιέσεις όπλο και να δουν τι Ι είσαι τότε πως θε σε πάρουν. Για αυτό περνάμε ψυχολόγο όσοι περάσαμε δηλαδή όλες της εξετάσεις

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Οι ΕΠΟΠ θα είναι Αυλώνα μέχρι 3 Δεκεμβρίου λέτε να επιρεαζει αυτό έμας;
ΑΚ-11
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής