Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)
Καλημέρα έχουν βγεί για όλους τα αποτελέσματα μόνο εμείς η βρομιαριδες έχουμε μείνει
Μια προκήρυξη που ξεκίνησε αρχές Αυγούστου θα τελειώσει σχεδόν Δεκέμβρη και τι; Σύνολο αιτήσεων που εγκρίθηκαν κοντά στις 1200 και δεν έχουν πάει και όλοι από αυτούς .απίστευτα πράγματα δε σέβονται τίποτα ούτε αν έχουμε άλλες υποχρεώσεις ούτε άλλες δουλειές.Εγώ προσωπικά αν με πάρουν αυτή τη στιγμή είμαι σε άδεια έως και τη δευτερα, απλά θα ενημερώσω τον εργοδότη μου πως δε θα ξαναπάω τόσο απλά.Είναι πολύ κακό πάντως γιατί ούτε χρόνο δίνουμε για να βρουν αντικατάσταση αλλά και ούτε μπορούμε να τους πούμε πως κάναμε χαρτιά για δημόσιο
33ΜΚ έγραψε:Μια προκήρυξη που ξεκίνησε αρχές Αυγούστου θα τελειώσει σχεδόν Δεκέμβρη και τι; Σύνολο αιτήσεων που εγκρίθηκαν κοντά στις 1200 και δεν έχουν πάει και όλοι από αυτούς .απίστευτα πράγματα δε σέβονται τίποτα ούτε αν έχουμε άλλες υποχρεώσεις ούτε άλλες δουλειές.Εγώ προσωπικά αν με πάρουν αυτή τη στιγμή είμαι σε άδεια έως και τη δευτερα, απλά θα ενημερώσω τον εργοδότη μου πως δε θα ξαναπάω τόσο απλά.Είναι πολύ κακό πάντως γιατί ούτε χρόνο δίνουμε για να βρουν αντικατάσταση αλλά και ούτε μπορούμε να τους πούμε πως κάναμε χαρτιά για δημόσιο
Φίλε δυστυχώς έτσι είναι όλοι έχουμε αφήσει πράγματα πολύ καιρό τώρα πίσω... Πραγματικά εάν δεν μπούμε θα πέσω σε κατάθλιψη...
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 101
εαν γινει αυξηση θα βγει ανακοινωση την επομενη εβδομαδα μετα τα αθληματα για να δουν ποσα ατομα περασαν τα αθληματα και να κανουν αυξηση και εκειΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Αύξηση θα γίνει;
Τζάμπα περιμένουμε μου φαίνεται και μερικοί από εμάς φρενάρουμε κάποιες δουλειές και στο τέλος δεν ξέρουμε αν θα μας πάρουν και ολας!
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 43
Αυτό με τους εργοδότες και τις εργασίες μας είναι όντως πολύ άσχημο.Ακόμα χειρότερα νιώθω για τα παιδιά που πάνε σεζόν...
Δε ξέρω τι να πω άλλο... Υπομονή; Έχει εξαντληθεί για να είμαι ειλικρινής.
Αυτό που με καίει περισσότερο είναι τα αποτελέσματα και όχι τόσο η επαγγελματική αποκατάσταση πλέον. Με έχει φάει η αγωνία.
Άντε να δώσουν οι ειδικές δυνάμεις τα αθλήματα τους, να πάνε όλα τα παιδιά καλά και σύντομα να μπούμε εύχομαι, καλή συνέχεια σε όλους!
Δε ξέρω τι να πω άλλο... Υπομονή; Έχει εξαντληθεί για να είμαι ειλικρινής.
Αυτό που με καίει περισσότερο είναι τα αποτελέσματα και όχι τόσο η επαγγελματική αποκατάσταση πλέον. Με έχει φάει η αγωνία.
Άντε να δώσουν οι ειδικές δυνάμεις τα αθλήματα τους, να πάνε όλα τα παιδιά καλά και σύντομα να μπούμε εύχομαι, καλή συνέχεια σε όλους!
anonymous19970 έγραψε:εαν γινει αυξηση θα βγει ανακοινωση την επομενη εβδομαδα μετα τα αθληματα για να δουν ποσα ατομα περασαν τα αθληματα και να κανουν αυξηση και εκει
Ας ελπίσουμε ότι την κάνει μετά τα αθλήματα και την επόμενη μέρα βγάλει αποτελέσματα όπως στην αεροπορία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τρί Νοέμ 02, 2021 1:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 133
Μόλις μου απάντησαν σε εμαιλ που είχα στείλει από 27 Οκτωβρίου και είπαν ότι τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν ακριβώς μετά τα μέσα Νοεμβρίου
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 101
Το πιο πιθανο να βγουν την εβδομαδα μεταξυ 15-19 νοεμβριου
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 43
Παραδόξως γνώρισα ένα παλικάρι ο οποίος έκανε επίσης αίτηση για ΟΒΑ... Μου λέει κάναμε εξετάσεις αίματος και καρδιογράφημα και τελειώσαμε...
Αλήθεια έχω απορία τι παίζει με τις εξετάσεις που μας έκαναν και διαφέρουν τόσο πολύ μεταξύ μας.
Αυτά δεν υποτίθεται ότι θα τα συγκρίνουν μεταξύ τους για να βγάλουν τους πιο "κατάλληλους" για ΟΒΑ;
Τι ακριβώς θα συγκρίνουν όταν σε κάθε διαφορετική πόλη κάνουν διαφορετικές εξετάσεις;
Αλήθεια έχω απορία τι παίζει με τις εξετάσεις που μας έκαναν και διαφέρουν τόσο πολύ μεταξύ μας.
Αυτά δεν υποτίθεται ότι θα τα συγκρίνουν μεταξύ τους για να βγάλουν τους πιο "κατάλληλους" για ΟΒΑ;
Τι ακριβώς θα συγκρίνουν όταν σε κάθε διαφορετική πόλη κάνουν διαφορετικές εξετάσεις;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 133
Δεν κρίνουν βάσει των εξετάσεων. Ή τις περνάς ή όχι. Τα αποτελέσματα θα βγουν με βάση την σειρά στην οποία ήσουν
Πολλά παίζουν ρόλο όπως έχουμε πει μην κουράζονται όλοι πάλι και πάλι με τα ίδια. Αποτελέσματα 10 με 15
Την είπες την μαλακια σου αν δεν κάνουν της εξετάσεις να δουν αν είσαι ικανός να πιέσεις όπλο και να δουν τι Ι είσαι τότε πως θε σε πάρουν. Για αυτό περνάμε ψυχολόγο όσοι περάσαμε δηλαδή όλες της εξετάσειςgeopap97 έγραψε:Δεν κρίνουν βάσει των εξετάσεων. Ή τις περνάς ή όχι. Τα αποτελέσματα θα βγουν με βάση την σειρά στην οποία ήσουν
Οι ΕΠΟΠ θα είναι Αυλώνα μέχρι 3 Δεκεμβρίου λέτε να επιρεαζει αυτό έμας;
Όχι δεν έχει σημασία
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες