Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Xanthos έγραψε:Στην Α τοτε
να ρισκάρω για β; βλέπω εδώ όλοι για την α' πάνε και δεν νομίζω να έχει τόσο ζητήσει η β'
λες να με πάρουν με την β'χωρίς να το περιμένω?
Έχω 2350 στην Α και 2730 στη Β.. Σε ποια κατηγορία πιστεύετε πως έχω περισσότερες πιθανότητες;
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 30
Μαλλον στη Β χωρις να σε παρω στο λαιμο μουΓρηγόρης έγραψε:Έχω 2350 στην Α και 2730 στη Β.. Σε ποια κατηγορία πιστεύετε πως έχω περισσότερες πιθανότητες;
ΔΕΛΤΑ
η αλήθεια είναι πως σχεδόν όλοι για την Α μιλάνε αλλά δυστυχώς είναι ρίσκο.capten fan έγραψε:Μαλλον στη Β χωρις να σε παρω στο λαιμο μουΓρηγόρης έγραψε:Έχω 2350 στην Α και 2730 στη Β.. Σε ποια κατηγορία πιστεύετε πως έχω περισσότερες πιθανότητες;
- Vasilis loxias (pz)
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Μια ερώτηση κ από εμένα πλέον για να πάρεις τα μόρια της τριτεκνιας δεν έχουν ηλικιακά όρια στα υπόλοιπα δύο τέκνα όπως της παλαιότερες προκήρυξεις; δηλαδή αν είναι τρία τα τέκνα ανεξάρτητου ηλικίας παίρνεις τα μόρια κανονικά;Nassos επιθεωρητής το γνωρίζεις αυτό φίλε μου;
2009 δ εσσο 309 σειρα
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 30
Ειναι μεγαλε γι'αυτο δε θέλω να σε επηρεάσωΓρηγόρης έγραψε: η αλήθεια είναι πως σχεδόν όλοι για την Α μιλάνε αλλά δυστυχώς είναι ρίσκο.
Στην Α Σκέψου με τα μόρια που εχεις θα ησουν μεσα. Τωρα για τη Β δε θυμαμαι. Αν δεις τους πίνακες θα καταλάβεις. Απλα πιστευω πως φετος στη Β δε θα είναι παρα πολλοι. Γνώμη μου χωρις να επηρεαστείς και παλι
Καλημέρα απολυτίριο λυκειου 10.4, πολυτεκνια, ειδικές δυνάμεις αλεξιπτωτα, δίπλωμα μοτοσυκλέτας A2 35kw και Β αυτοκινήτου, παντρεμένος υπάρχει ελπίδα;
Παιδιά εγω έχω τελειώσει επαλ. Στην Α κατηγορία συγκεντρωνω 2350 μόρια Και στην Β 2380. Ποια με συμφερει να επιλεξω λέτε;
Παιδες σε ποσο διαστημα μετα τη λήξη των αιτησεων καλουν για Αθλήματα;
2910 μόρια μάγκες και ελπιζω. Ας περάσουν οι καλύτεροι αξιοκρατικά πάντα!!
Καλησπέρα σε όλους!! θα ήθελα να μου πείτε αν έχω ελπίδες με αυτά που έχω για την αίτηση που έχω κάνει. υπηρετησα σαν δόκιμος ειδικών δυνάμεων εχω απολυτήριο λυκείου 13.6 εχω όλα τα διπλώματα μηχανής εχω δίπλωμα αυτοκινήτου και εχω και δίπλωμα Γ, Δ κατηγορίας.. και μοτοποδηλάτου όπως γράφει και η προκυρηξη! τι λέτε παιδιά έχω βάσιμες ελπίδες ;
Vag!!! έγραψε: Καλησπέρα σε όλους!! θα ήθελα να μου πείτε αν έχω ελπίδες με αυτά που έχω για την αίτηση που έχω κάνει. υπηρετησα ως δόκιμος ειδικών δυνάμεων εχω απολυτήριο λυκείου 13.6 εχω όλα τα διπλώματα μηχανής εχω δίπλωμα αυτοκινήτου και εχω και δίπλωμα Γ, Δ κατηγορίας.. και μοτοποδηλάτου όπως γράφει και η προκυρηξη! τι λέτε παιδιά έχω βάσιμες ελπίδες ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες