Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2017)
- AirsoftTeam
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Πιραζει άμα δεν είμαι 18 και κάνω την αίτηση 20-21
Αρκει να μην εχεις ξεπερασει τα 28 χρονια. Στις προκυρηξεις ειδικων φρουρων και πατημενα 28 να εισαι μπορεις.
Terminator Νομίζω κάπου εδώ κανείς λάθος. Μόνο για εποπ μπορείς να μπεις χωρίς να έχεις κάνει στρατιωτική θητεία. Για όλες τις υπόλοιπες Προκήρυξεις πρέπει να έχεις ολοκληρώσει την θητεία σου και να έχεις πάρει απολυτήριο στρατού.
Λοιπον παιδες! Εγω ειχα μιλησει με τον ντουμα και τον ειχα ρωτησει τι πιστευει ο ιδιος και φυσικα τον ρωτησα για 5-6 χρονια απο τωρα γιατι βραχυπροθεσμα δεν παιζει να βγει τιποτα ειδικα με τον Συρισα (εχει δηλωσει οτι ειναι κατα του θεσμου ακομα και το 14 ασκησε σκληρη κριτικη Για την πολυαναμενωμενη προκηρυξη που τελικα δεν βγηκε) Και μ ειπε ακριβως αυτο " Προσληψη για τωρα δεν βλεπω. Στο μελλον δεν το αποκλειω αλλα ουτε και μπορω να πω κατι με σιγουρια" Αυτο μου απαντησε οπως και σε πολλους αλλους φανταζομαι που τον εχουν ρωτησει. Το θεμα ειναι το εξης, μπορει εαν η ΝΔ ερθει στα πραγματα να θελει να προσλαβει που ειναι επιθυμητο απο ολους μας το θεμα ειναι εαν θα δωσουν το ΟΚ οι απεξω. Γιατι να θυμησω οτι και το 14 υπηρχε επιθυμια αλλα δεν επαιζε φραγκο. Υπομονη και ελπιζω ολοι μας να ανταμειφθουμε για τους κοπους μας. Ο καθενας εχει κανει τις δικιες του θυσιες...
Το ότι υπάρχουν ελλείψεις και ότι χρειάζονται άτομα είναι το μόνο σίγουρο το θέμα είναι να βγει και η αλήθεια είναι έτσι όπως πάει δεν το βλέπω έχει να πάρει από το 2011 και δεν βλέπω φως.
- Vasilis loxias (pz)
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 22
Δυστηχως ετσι ειναι. Απο το χρονου κ βλεπουμε. Κριμα για οσους φτασαν στο οριο ηλικιας
2009 δ εσσο 309 σειρα
Τι γίνετε λέτε να βγει καμία προκήρυξη δυκ εσυ τι πιστεύεις...
- Vasilis loxias (pz)
- Posts in topic: 22
Παρατηρω στο θεμα των λιμενοφυλακων πολλα παιδια Κινητοποιηθηκαν στελνωντας επιστολες για την προκηρυξη που ακουγοταν φετος οτι θα βγει. Μπορει να μην καταφερουν κατι αλλα τουλαχιστον το προσπαθουν μεχρι τελους και μπραβο τους. Αναρωτιεμαι τωρα μηπως πρεπει κ εμεις που αυτο που αγαπαμε πραγματικα ειναι να γινομασταν ειδικοι φρουροι μηπως πρεπει να ενωθουμε κ να ακουστουμε προς τα εξω κ σιγα σιγα προς την την κυβερνηση κυριως εμεις που φτανουμε στο οριο ηλικιας κ περιμενουμε απο το 2011 μαζευοντας απο τοτε μορια χαλωντας χρονο κ χρημα για αυτα. Κατι μου λεει οτι το 18 πρεπει να γινει κατι κ για εμας
2009 δ εσσο 309 σειρα
Εγώ μαζί σου αλλά νομίζω φίλε δεν υπάρχει καμία θέληση Δυκ εσυ τι πιστεύεις αν είναι να κάνουμε κάτι εγώ μέσα
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 28
Για να γίνουν προσλήψεις πρέπει πρώτα να τις εγκρίνουν οι Ευρωπαίοι.
Αυτό σίγουρα δεν έχει γίνει και η χώρα έχει πιο σημαντικές ανάγκες άρα δεν θα γίνει ούτε στο άμεσο μέλλον.
Μην ξεχνάμε ότι έχουμε ένα σύστημα υγείας που καταρρέει επειδή δεν επαρκεί το προσωπικό. Όπως επίσης έχουμε τεράστιο πρόβλημα και με το εκπαιδευτικό σύστημα.
Άρα όσοι και να μαζευτείτε, όσες επιστολές και email και αν στείλετε, δεν θα αλλάξει κάτι, όχι σύντομα τουλάχιστον και όχι όσο οι Αστυνομικές σχολές πλημμυρίζουν με κόσμο κάθε χρόνο, αρκετό για να καλύψουν τις ανάγκες της ΕΛ. ΑΣ
Kαι επειδή είχαμε αναφερθεί στο παρελθόν και πρέπει να επαναλάβουμε, δεν ανάγκασε κανείς κανέναν να χαλάσει χρόνο και χρήμα για να μαζέψει μόρια. Το κάνατε με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα βγει προκήρυξη.
Αυτό σίγουρα δεν έχει γίνει και η χώρα έχει πιο σημαντικές ανάγκες άρα δεν θα γίνει ούτε στο άμεσο μέλλον.
Μην ξεχνάμε ότι έχουμε ένα σύστημα υγείας που καταρρέει επειδή δεν επαρκεί το προσωπικό. Όπως επίσης έχουμε τεράστιο πρόβλημα και με το εκπαιδευτικό σύστημα.
Άρα όσοι και να μαζευτείτε, όσες επιστολές και email και αν στείλετε, δεν θα αλλάξει κάτι, όχι σύντομα τουλάχιστον και όχι όσο οι Αστυνομικές σχολές πλημμυρίζουν με κόσμο κάθε χρόνο, αρκετό για να καλύψουν τις ανάγκες της ΕΛ. ΑΣ
Kαι επειδή είχαμε αναφερθεί στο παρελθόν και πρέπει να επαναλάβουμε, δεν ανάγκασε κανείς κανέναν να χαλάσει χρόνο και χρήμα για να μαζέψει μόρια. Το κάνατε με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα βγει προκήρυξη.
Οκ ρε τζον αλλά δεν μας είπες εσυ που είσαι και μιλάς έτσι και πως μπήκες;
Εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι εαν υπαρχει θεληση απο την εκαστοτε κυβερνηση ολα γινονται. Οπως ειδατε μονιμοποιησαν τελικα τους πυροσβεστες που εαν δεν κανω λαθος ειναι πανω απο 2.000. Εγω προσωπικα ειμαι αισιοδοξος για το μελλον. Μενει να δουμε τι θα γινει μετα τον αυγουστο του 18. Και πιστεψτε με μια προκηρυξη 500 ατομων (π. Χ Ειδικων φρουρων) ειναι περιπου 5.500.500 εκατομμυρια ευρω τον χρονο, αν πουμε πως παιρνουν μισθο 900 ευρω. Λεφτα αστεια για ενα κρατος μην κοροιδευομαστε. Το θεμα πανω απο ολα ειναι να υπαρχει θεληση απο την εκαστοτε κυβερνηση. 

-
- Posts in topic: 3
Ε οχι και πλημμυριζουν οι σχολες με 240 ατομα που παίρνουν... μη λεμε οτι θελουμε... κατα τα αλλα συμφωνώ στα οσα ειπες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες