Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)
Να ρωτησω το χαρτη απο το μηχανολογικο που δειχνει οτι θα ειμαι κατοχος γ κατηγοριας δε μετραει;
γιατι να γινει υπευθυνη δηλωση που μπορει να μη τη δεχθουν;
γιατι να γινει υπευθυνη δηλωση που μπορει να μη τη δεχθουν;
Να ρωτησω αν εισαι απο τεε με 12, Ειδικες δυναμεις, δ κατηγορια,lower, διπλ μηχανης αυτοκινητου... Ποσα ειναι τα μορια. Γινεται τιποτα?
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 23
διαβασε την προκυρηξη ετσι θα υπολογισεις τα μορια σου.john έγραψε:Να ρωτησω αν εισαι απο τεε με 12, Ειδικες δυναμεις, δ κατηγορια,lower, διπλ μηχανης αυτοκινητου... Ποσα ειναι τα μορια. Γινεται τιποτα;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 12
αν μετραει ο βαθμός πτυχίου τελικά χ100 έχεις 2400.john έγραψε: Να ρωτησω αν εισαι απο τεε με 12, Ειδικες δυναμεις, δ κατηγορια,lower, διπλ μηχανης αυτοκινητου... Ποσα ειναι τα μορια. Γινεται τιποτα;
Με αυτα τα μορια γινεται τιποτα;
Παιδια λιγη βοήθεια παρακαλω... Εχω απολυτηριο λυκείου 18, κατηγοριας Γ και Δ δίπλωμα,LOWER Michigan,ECDL, ποσα ειναι τα μορια μου... Εχω ελπίδες; Τα αθλήματα τα περνας αφου έχει γίνει η επιλογή;
καλησπερα παιδια, εγω παλι πιστευω οτι δεν θα μπει βυσμα οπως και οι προλαλησαντες. Τα πραγματα εχουν ζορισει πολυ.hackertom έγραψε:Φίλε κατέβασε την προκήρυξη και δες. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα για πυροσβεστική πάντως έχει πολλά επίπεδα μέχρι να μπεις και τα αθλήματα δεν είναι εύκολα καθόλου... Εξετάσεις γραπτές; Ψυχολογικά και. Και. Και παίζει "δόντι" μεγάλο και εκεί για να μπεις...
Θελω μια βοηθεια, εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου 13,45,Lower και διπλωμα μηχανης 50cc. Θα κανω αιτηση σαν πολιτης. Τα μορια μου ειναι 1645; Αν μπορει ας μου πει καποιος. Ευχαριστω...
Κοιτα ταχυδρομε καντα και οτι κατσει διαγωνιζεσαι στους 600. Θα κοπουν πολλοι στα αθληματα τα εχω δωσει 2 φορες ειναι δυσκολα. Σε παλιες προκυρηξεις κανονικων πυροσβεστων περνουσαν με 19 απολυτηριο Και με λιγοτερο ανταγωνισμο λαβε υποψι την ανεργια. Οσον αφορα τον κυνηγο που μιλησε για αγραμματους των τελευταιων διαγωνισμων πυροσβεστων θελω να του πω οτι τα πιο πολλα παιδια στην σχολη πυροσβεστων ηταν αποφοιτοι αει και τει. Δηλαδη εμεις ειμασταν αγραμματοι που ειχαμε απολυτηριο γενικου λυκειου σχεδον 18;
Παιδια να ρωτησω κατι Εχω απολυτηριο λυκειου 19, Επισης εχω α, β, γ κατηγοριας διπλωματα Εχω ελπιδες κ ποσα μορια η συνολικα?
μονιμος έγραψε:Κοιτα ταχυδρομε καντα και οτι κατσει διαγωνιζεσαι στους 600. Θα κοπουν πολλοι στα αθληματα τα εχω δωσει 2 φορες ειναι δυσκολα. Σε παλιες προκυρηξεις κανονικων πυροσβεστων περνουσαν με 19 απολυτηριο Και με λιγοτερο ανταγωνισμο λαβε υποψι την ανεργια. Οσον αφορα τον κυνηγο που μιλησε για αγραμματους των τελευταιων διαγωνισμων πυροσβεστων θελω να του πω οτι τα πιο πολλα παιδια στην σχολη πυροσβεστων ηταν αποφοιτοι αει και τει. Δηλαδη εμεις ειμασταν αγραμματοι που ειχαμε απολυτηριο γενικου λυκειου σχεδον 18;
δεν ειπα αυτο.
εννοω οτι ενα πολυ μεγαλο ποσοστο ναι ηταν αγραμματοι, φυσικα και υπηρχαν ατομα με καλα απολυτηρια και πτυχια ΑΕΙ-ΤΕΙ.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 46
Θα κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου! Δεν ακουγεται ωραιο να χαρακτηριζεις καποιον αγραμματο, ειναι λαθος! Οτι κ να ειναι αυτος ειτε σκουπιδιαρης ειτε εποχικος ειτε οτι αλλο θελει. Δουλευει κ βγαζει τιμια το ψωμι του οπως κ να μπηκε! Δεν ειναι μεγαλο στελεχος, ειναι ο τελευταιος τροχος της αμαξας! Τωρα μιλαω για τους εποχικους! Μπορει να βγει ενας εποχικος κ να πει ρε μαγκες τωρα θελετε να μπειτε πυροσβεστικη; Τωρα το θυμηθηκατε/. Τοσα χρονια που εισασταν; Το καλοκαιρι κανετε μπανακια σας κ χαζευετε τα πτυχιακια σας ενω εγω δουλευω μεσα στις φωτιες για 3,60 κ ενω εσεις περιμενετε την τελεια δουλεια. Τωρα αγαπατε το σωμα; Θα σας αρεσε ετσι κ σας το χτυπαγε καποιος στην μαπα; Την αποψη μου λεω εντελος φιλικα! Αυριο μεθαυριο εποχικη κ 5ετια, μονιμη θα ειναι ενα. Ηλιθια διακριση δεν ειναι το αγραμματος;
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Beerman έγραψε:Παιδια λιγη βοήθεια παρακαλω... Εχω απολυτηριο λυκείου 18, κατηγοριας Γ και Δ δίπλωμα,LOWER Michigan,ECDL, ποσα ειναι τα μορια μου... Εχω ελπίδες; Τα αθλήματα τα περνας αφου έχει γίνει η επιλογή;
18+5+1 γυρο στα 2400 εισαι αν δεν κανω λαθος! ναι τα αθληματα μετα!
Εγω πιστευω θα υποβαθμιστει πολυ το πυροσβεστικο σωμα... Τωρα πλεον θα εχετε και αγραμματους, ε ρε καταντια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης