Επιλαχόντες ΕΠΟΠ (προκήρυξη 2009)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 82
Όταν πήγα στην στρατολογία να ρωτίσω μερικά περίεργα πράγματα με τα μόρια και οτι είμουν επιλαχόν μου το είπαν εκεί αφού τους έκραξα κανονικά... Αλλά και πάλι στην απ' έξω... Τι να πείς;
Εε τι να πεις μ... ς! Ησουν απο την αρχη επιλαχων η μετα αφου τους εκραξες σε εβαλαν επιλαχων;
-
- Ανθυπασπιστής
Απο την αρχή αυτά τα πράγματα δεν αλλάζουν...
Παιδια γειασας και εγω επιλαχων παραμενω. Μην απελπιζεστε μεχι 28 μαιου θα φυγουν πολλοι και θα ξανακαλεσουν επιλαχοντες. Υπομονηηηηηη
Παιδια εχει κανεις ειδικιοτητα υπηρετης α-τ γιατι θα σς βοηθουσα για το ποσοι φυγανε μεχρι τωρα απο το μεσολογγι
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Παιδες εμενα μου βγαζει επιτυχων με ταδε μορια στην ειδικοτητα υπηρετης ελαφρυ οπλισμου πολυβολων και πυροβολον τι σημαινει αυτο;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Ότι πρέπει να ετοιμάζεις τα πραγματά σου για μεσολόγγι... Καλή αρχή!
Η επιλογή Των επιλαχόντων γίνεται με βαση την ειδικότητα που δηλωσες στην προκύρυξη; Η καλύπτουν με βαση τα μόρια που έχεις τωρα αναλόγως όπλα/σώματα; έχω 350 και ειμαι και τωρα απ΄ 'εξω...
και πάλι...
και πάλι...
Σε ευχαριστο ΓΜΑΚ και σε ολους οσοι περασουνε καλη αρχη
-
- Ανθυπασπιστής
Παιδιά ότι γνωρίζετε απο οποιαδήποτε ΚΕΝ πείτε το να ενιμερωνόμαστε... Ευχαριστώ!
Στο μεσολογγι εχουν φυγει μεχρι στιγμης περιπου 30 αγορια και κοριτσια. Και επισης δεν παρουσιαστηκαν αρκετα ατομα.
-
- Ανθυπασπιστής
Προκειμένου να συμπληρωθούν οι κενές θέσεις που δημιουργήθηκαν λόγω μη παρουσίασης ισαρίθμων από τους αρχικώς επιτυχόντες υποψηφίους ΕΠΟΠ με βάση τη σειρά των επιλαχόντων, καλούνται να καταταγούν οι παρακάτω Επιλαχόντες υποψήφιοι ΕΠΟΠ Εδώ διευκρινίζει πως οι 166 θέσεις είναι απο τα άτομα που δέν παρουσιάστηκαν εξ αρχής. Εμείς τώρα ελπίζουμε σε ένα λογικά μήνα τις θέσεις απο τα άτομα που αποχώρησαν σε αυτό το διάστημα' πολύ πιθανόν να συμπεριλάβουν και τις μι παρουσίασης ατόμων της πρώτης φουρνιάς επιλαχόντων. Συνεχίστε να μας ενημερώνετε σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!
-
- Ανθυπασπιστής
Με λίγα λόγια 40 Μεσολλόγι 20 Θήβα πάνω κάτω...60 θέσεις τουλάχιστων... Αυτό είναι που μετράει... Έχουμε κάποιο άλλο νέο;
Καλησπερα ηθελα να ρωτησω εχουν φυγει ατομα απο αυλωνα; Οποιος εχει δικο του ατομο ας μας πει! Ευχαριστω εκ το προταιρων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες