Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
- Αντωνης2018
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 105
Marsupilami εσυ χαθηκες ρε φίλε καιρο εχουμε να ακουσουμε νεα σου. Πως παει
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 225
Αντωνης2018 έγραψε:Marsupilami εσυ χαθηκες ρε φίλε καιρο εχουμε να ακουσουμε νεα σου. Πως παει
Χαζα εδωω ειμαι φιλε μου και παρακολουθω το φορουμ καθημερινα αλλα αυτη η περιοδος δεν εχει εξελιξεις με τις σχολες οποτε δεν υπαρχει πολλη κινητικοτητα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 93
15 κοπέλες με ύψος γύρω στο 1,68 με μόρια 17 φεύγα θεωρητικής και είχαν μαζευτεί όλες μαζί και οι μισές κλαιγανε και οι άλλες μισές βριζανε , προσωπική εμπειρία φίλου μου από προπερσι στις πκε οπότε...
-
Διότι κοπηκανε στο ύψος
-
- Posts in topic: 155
Δεν πειραζει παιδια οτι και να γινει εμας πρεπει να μας νοιαζει το διαβασμα και η προσπαθεια μας και μονο.
Παίδες μην αγχώνεστε τόσο πολύ για τη συσχέτιση βάσης ύψους ναι μεν οι γυναίκες γράφουν καλύτερα αλλά δεν είναι χαζοί οι εξεταστές και 1.65 να γίνει όπως στον στρατό θα τις κόψουν στα αθλήματα. Πιο πολύ να φοβάστε όσοι είσαι από θετική τεχνολογική τα εύκολα θέματα στα αρχαία και την ιστορία. Εμένα προσωπικά με βολεύει να μειωθεί το ύψος για άντρες γυναίκες γιατί το χάνω για χιλιοστά ενώ περνάω τα αθλήματα σβηστά. Καλή συνέχεια σε όλους
-
Θα μειωθεί και στους άντρες ή μόνο στις γυναικες τι έχει ειπωθεί ; Δεν νομίζω στους άντρες να μειωθεί θα παραμεινει αμετάβλητο
Δεν ξέρω αν θα μειωθεί φίλε μου λέω ότι θα ήθελα να μειωθεί προσωπικά. Μπορεί να μη μειωθεί και για κανέναν υπομονή και θα ξέρουμε σε 2 μήνες.
-
Σε δύο μήνες ; Όταν θα βγει η προκήρυξη δεν θα γνωρίζουμε σίγουρα ;
- Αντωνης2018
Τωρα σε παρακαλω μιστερ μην νομιζεις οτι ειναι ευκολα τα θεματα της ιστοριας και των αρχαιων. Κατσε να διαβαζεις 3 ωρες την μερα ΜΟΝΟ ιστορια να δουμε πως θα εχεις ορεξη και για τα υπολοιπα.. Αντε τωρα με την καραμελα της θεωρητικής.
Αντωνη δεν καταλαβαινω το υφος σου και καμια καραμελα. Οι στατιστικες καθε χρονο δειχνουν οτι τα παιδια της θεωρητικης πανε καλυτερα γιατι το μονο που πρεπει να κανουν ειναι να διαβασουν οπως λες. Για αυτο οι σχολες διαχρονικα εχουν καλυτερες βασεις. Επισης γεγονος ειναι πως στις κοινες σχολες οπως αστυνομια πυροσβεστικη για παραδειγμα 7/10 ειναι θεωρητικοι. Ολα τυχαια ειναι η για ολα φταιει η καραμελα; Δεν ειπα οτι η θεωρητικη ειναι ευκολη και περνας χωρις διαβασμα... Καλως η κακως ομως αν διαβασεις περνας κατι που με τα μαθηματικα δεν μπορει να στο εγγυηθει κανενας και μην απατασαι και οι αλλοι 3 ωρες μονο μαθηματικα διαβαζουν. Κωστα ολα ειναι σχετικα μπορει το ΣΤΕ να αλλαξει κατι πριν την προκηρυξη μπορει αν γινει καποια αλλαγη να την δουμε κατευθειαν μαζι με την προκηρυξη των θεσεων. Μεχρι τοτε κρατατε μικρο καλαθι και ολα ειναι εικασιες.
- Αντωνης2018
Αυτα είναι αερολογιες. Οι στατιστικές ισχύουν οπως πολυ σωστα είπες αλλα εσεις εκεί στο 4ο γράφετε πολυ πιο ευκολα ΑΟΘ απ ότι ιστορια που εχουν και τα δυο αυτα συντελεστή 0.7 άσχετο αν τα αρχαία μερικα χρονια ειναι πιο εύκολα απο τα μαθηματικα. Φετος αλλαξαν το γνωστο στα αρχαια και πλεον δεν θα θελει απλως παπαγαλία αλλα και κριτικη σκέψη. Απλα λεω
-
Αυτό κάνω πως δεν το άκουσα, τα αρχαία πάντα ήταν πιο εύκολα από το μαθηματικά και όχι αυτά τα τελευταία χρόνια... Τα παιδιά του 10,11 ,13,15 ακόμα κλαίνε με τα μαθηματικά που βάλανε εκεινη την χρονιά
Ασε φίλε Κώστα πρώτη φορά έδωσα το 15 ακόμα το θυμάμαι
τώρα ξανά τα ίδια ακόμα δεν καταλαβαίνεις Χριστο

- Αντωνης2018
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες