Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Στην προηγουμενη προκυρηξη του 15 τι εγινε και πηρε τοσους επιλαχοντες; Ας απαντησει οποιος γνωριζει
Δηλαδή μπορούμε να δούμε κάπου τα μόρια της προηγούμενης προκυρηξης; Κατάλαβα θα γίνει μάχη και εδώ παρόμοια μόρια έχω και γωΔιασωστης31 έγραψε:Βρασιδας έγραψε:1281 μόρια κ έχω δικαίωμα συμμετοχής και Γεν. Σειρά και ειδ. Δυνάμεις. Μεγάλε διάσωστη31 είμαι καλά; Καλή επιτυχία σε όλους.
Μεσα είσαι μ αυτά πρώτος κιόλας.
Αλλά είναι πάρα πολλά, είσαι σίγουρος;
δεα εδ και πτυχίο τει αει έχεις;
Βγήκε φεκ τροποποίησης με τη μοριοδοτηση και όλα τα συναφή. Θα το βρεις πάρα πίσω.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 61
Παιδες μη ρωτατε αν αξιζει ή οχι, καντε τα χαρτια σας και οτι γινει, εγινε ! Ναι ειναι λιγες οι θεσεις, ναι υπαρχουν τρελα απολυ. Λυκειου εκει εξω, αλλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια λενε !
Γκορ Εδω περα ειναι η ψηφοφορια αλλα για τις Ειδικες Δυναμεις μονο.
http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=19832&PN=1&RN=1

Γκορ Εδω περα ειναι η ψηφοφορια αλλα για τις Ειδικες Δυναμεις μονο.
http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=19832&PN=1&RN=1
Φίλε εγώ που είμαι από γενικό λύκειο κ τελείωσα εμπορικό ναυτικό στην γενική κατηγορία είμαι;
Καλησπέρα σας παιδιά εγώ βγάζω 1258 πιστεύω ότι θα είμαι τουλάχιστον επιλαχών όπως και στους ειδικούς φρουρούς καλή τύχη να έχουμε!
Όπως έγινε και στη προκυρηξη Ε. Φ. χαμός θα γινει... αλλά τουλάχιστον υπάρχει και μια σωστή προκυρηξη, μοριοδοτεί ακόμα και αυτους που ειναι ΠΕ καθως και με κατηγορίες όχι όλοι στο ίδιο τσουβάλιLefteris 2αμαλ έγραψε: Παιδες μη ρωτατε αν αξιζει ή οχι, καντε τα χαρτια σας και οτι γινει, εγινε ! Ναι ειναι λιγες οι θεσεις, ναι υπαρχουν τρελα απολυ. Λυκειου εκει εξω, αλλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια λενε !Γκορ Εδω περα ειναι η ψηφοφορια αλλα για τις Ειδικες Δυναμεις μονο.http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=19832&PN=1&RN=1
- shootmann
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 54
Παιδιά μια ερώτηση. Από ειδικές δυνάμεις μοριοδοτουνται μόνο όσοι έχουν τελειώσει ΔΕΑ λοχίες κτλπ.. δηλαδή σαν απλός στρατιώτης ειδικών δυνάμεων δεν μοριοδοτισαι;
- HELLENICROWER
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
shootmann έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση. Από ειδικές δυνάμεις μοριοδοτουνται μόνο όσοι έχουν τελειώσει ΔΕΑ λοχίες κτλπ.. δηλαδή σαν απλός στρατιώτης ειδικών δυνάμεων δεν μοριοδοτισαι;
Nαι οπως τα λες ειναι και οτι απλα μπαινει και στην κατηγορια των ειδικων δυναμεων
Συγγνώμη εγώ κατάλαβα άλλα, ότι και ο έφεδρος μπορεί να δηλώσει στην κατηγορία των ειδικών δυνάμεων. Κάνω λάθος;
Λάθος μου
Με 1190 ε. δ. πολύτεκνος κάνω κάτι; Ακούω πολύ μεγάλες βάσεις και αγχώνομαι.
- HELLENICROWER
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
310LELE έγραψε:Συγγνώμη εγώ κατάλαβα άλλα, ότι και ο έφεδρος μπορεί να δηλώσει στην κατηγορία των ειδικών δυνάμεων. Κάνω λάθος;
Μονο ο ΔΕΑ ειδικων δυναμεων..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες