Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Δεν είναι λόγο αδυναμίας πληρωμών, είναι η γραφειοκρατία που καθυστερεί την πληρωμή.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
ARN έγραψε:Δεν είναι λόγο αδυναμίας πληρωμών, είναι η γραφειοκρατία που καθυστερεί την πληρωμή.
Μα στην απόφαση των προσλήψεων με σοχ αναφέρει χαρακτηριστικά ''καθώς αυτή δεν επιβαρύνει τον οικονομικό προυπολογισμό '' Προφανώς το υπουργείο θα κάνει τις κατάλληλες ενέργειες ώστε να πραγματοποιηθούν οι πληρωμές.
μήκος 3.6 με φόρα άνετα το κανεις εδώ χωρίς εγώ κάνω 2 μέτρα με φόρα κάνω 5
Ηλια το χιλιαρι βγενει με λιφη φυσικη κατασταση το μηκος είναι ζορικο τουλάχιστον για μενα
Τα αθλήματα μπορεί να ειναι γελοία για όσους ασχολούνται λίγο πολύ με τη γυμναστική. Για όσους έχουν κατι χρονια να γυμναστουν και έρθουν απροετοιμαστοι, μόνο γελοία δε τα λες.Το αντίθετο μάλιστα.
Εβλεπα τωρα τις προκηρύξεις και στο 90% αυτόν οι διορίζονται 15 με 18 μηνες μετα την εκδοση τους
Τα υγειονομικά και τα ψυχοτεχνικα τα καταλαβαίνω. Τα αθλήματα τι τα θέλουν;
Εγω τα αθληματα τα εχω ανετα μειωσα τα βαρη και κανω πολυ αεροβιο για να ειμαι σε φορμα αυτο το διαστημα να το σταματησω και να περιμενω να βγουν οι ημερομηνιες για να ξανα αρχισω. Πιστευετε θα αργησουν πολυ;
Τεό και εγώ 3.20 εκανα μέχρι που μου έδειξε τεχνική ένας γυμναστής με δευτερη προσπάθεια εκανα 4.20 δεν είναι τίποτα!
Ναι με λίγο αερόβιο βγαίνει ξέρω... το μήκος είναι πολύ εύκολοteo έγραψε:Ηλια το χιλιαρι βγενει με λιφη φυσικη κατασταση το μηκος είναι ζορικο τουλάχιστον για μενα
Xris έγραψε:Τεό και εγώ 3.20 εκανα μέχρι που μου έδειξε τεχνική ένας γυμναστής με δευτερη προσπάθεια εκανα 4.20 δεν είναι τίποτα!
Αρα η λογικη που βαλαν το μηκος τοσο ποια ειναι; Να πληρωσουμε γυμναστη να μας δειξει την τεχνική; Μην τρελαθουμε κιολας
Προς ενημέρωση όλων λοιπόν όσον αφορά τα αθλήματα είναι ακριβώς τα ίδια με της αστυνομίας. Το 1000αρι επίσης για να είστε έτοιμοι για οτιδήποτε προκύψει το δίνετε στο τέλος όλων των αθλημάτων. Ούτε στην αρχή, ούτε στη μέση. Στο τέλος... κι εκεί ξεκαθαρίζεται η κατάσταση. Επίσης τα ψυχοτεχνικα δινονται πριν τα αθληματα.
Φιλε μου αν επιτρεπεται, επειδη και εγω δυσκολευομαι πολυ στο μηκος, μπορεις να μας πεις σχετικα με την τεχνικη που σου εδειξαν?
Στα αθλήματα περνάς και Πέλεκη ακουσα
Περνας και σκινακια για αθληματα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες