Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 86
Παιδιά Ισχύει Αυτό με τους επιλαχοντες; Η απλά πεταξε Ένας μια μαλακια και οι αλλοι το συνεχίζουν; Το θέμα είναι να λέμε καμια Πληροφορία που να στέκει... Δεν ξερω απλά ερώτηση Κανω
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 108
μπορεί να είναι και παπάρια... Αλλά από την άλλη που να ξες όλα πιθανά... Θα δειξειNikosChar95 έγραψε:Παιδιά Ισχύει Αυτό με τους επιλαχοντες; Η απλά πεταξε Ένας μια μαλακια και οι αλλοι το συνεχίζουν; Το θέμα είναι να λέμε καμια Πληροφορία που να στέκει... Δεν ξερω απλά ερώτηση Κανω
Πριν βγει η προκήρυξη υπήρχε ένα άρθρο που έλεγε για τις προσλήψεις τις ττε. Αυτό ήταν το 2019. Έλεγε για 101 θέσεις κάτι τέτοιο. Ότι σε πρώτη φάση θα έπαιρνε τους 76 όπως κ βγήκε κ μετά τους υπόλοιπους. Ότι θα τους πάρει από επιλαχοντες είναι εικασίες. Βέβαια στέκουν λίγο. Γιατί είναι +25 * δεν συμφέρει να βγάλουν εκ νέου προκηρυξη + ότι η τράπεζα εαν παρατηρήσεις σε όλες τις προκηρύξεις περνει πάντα παραπάνω άτομα
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 86
Τι να πω βρε παιδιά δεν ξέρω. Κάθε μερα γράφονται πράγματα εδώ Και στο Τέλος δεν βγαίνει τίποτα... Αν μπορεσει κανεις να πάρει κανα τηλ καλως
Καλά τις παραπάνω θέσεις τώρα κάνουμε εικασίες επειδή το είπε ο Μάκης. Συζήτηση να γίνεται. Θα δούμε. Ας δούμε τι θα γίνει με εμάς γιατί δεν βλέπω φως
Ο. Π. Κ. Ε
Μαγκες...
Ο μακης το καλοκαιρι εγραφε οτι η προκυρηξη ακυρωθηκε...
Μην ακουτε το καθε τρολλ ελεος δηλαδη
Ο μακης το καλοκαιρι εγραφε οτι η προκυρηξη ακυρωθηκε...
Μην ακουτε το καθε τρολλ ελεος δηλαδη
E.K.A.M-CTSFO
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 190
Πήρα τηλεφωνο στην τράπεζα, μου είπαν ότι δεν ξέρουν ακόμα αυτοί απλά περιμένουν να τους στείλουν τα αποτελέσματα. Την ρώτησα αν μπορεί να πάρει μήνες ακόμα η διαδικασία και είπε πως δεν πιστεύει να περιμένουμε πολύ, αυτοί περιμένουν από μέρα σε μέρα λεει. Τίποτα νεότερο γενικά.
Στην τράπεζα πήρες η στον αριθμό τις προκήρυξης?
Ο. Π. Κ. Ε
-
Στην τράπεζα της Ελλάδος πήρα όχι στο τηλ της προκήρυξης. Είπε ότι κι αυτοι περιμένουν και δεν ευθύνονται για την καθυστέρηση, και γενικά αυτοι θέλουν να μας πάρουν άμεσα. Είπε ότι από μέρα σε μέρα πιθανόν να τους τα στείλουν. Την ρώτησα αν μπορεί να πάρει ακόμα 2-3 μήνες μέχρι να μας πάρουν και το θεώρησε απίθανο να καθυστερήσει τόσο πολύ.
Ευχαριστούμε.Κ από το τηλ τις προκήρυξης από μέρα σε μερα περιμένουν χαχαχαχ. Έτσι λένε τουλάχιστον. Τώρα τι γίνεται ένας θεός ξέρει. Μακάρι να μην αργήσουν όπως λέει κ να μπούμε Ιανουάριο
Ο. Π. Κ. Ε
-
Στο τηλ της προκήρυξης μου είχαν πει μέχρι τέλη νοεμβριου θα έχουν βγει αλλά τελικά ειναι μέσα Δεκεμβρίου και τίποτα ακόμα.
Αντε να δούμε
Δεν νομίζω παντός να βγάλουν κάτι μέσα στο. Δεκέμβριο
Μακάρι να κάνω λαθος
Δεν νομίζω παντός να βγάλουν κάτι μέσα στο. Δεκέμβριο
Μακάρι να κάνω λαθος
Ο. Π. Κ. Ε
Κάποιο νέο υπάρχει; Ακόμα τα υπογράφουν; Άρα δεν βλέπω να προλαβαίνουμε σύμβαση προς τις γιορτές οπότε σίγουρα θα μας πάει ποιο πίσω
Αν πάρει κάποιος τηλ ας μας ενημερώσει τι γίνεται.Την Τρίτη παντός μ είπαν ότι είναι για υπογραφή κ ότι δεν θα αργήσουν.
Ο. Π. Κ. Ε
Καλησπέρα σε όλους!
Πήρα εγώ μόλις τώρα τηλέφωνο το σήκωσε μια κυρία και μου είπε ότι χθες υπεγράφησαν οι τελικοί πίνακες, τώρα αναμένεται η δημοσίευση τους. Από εκεί και πέρα το θέμα το αναλαμβάνει η Τράπεζα. Την ρώτησα άρα αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας η δημοσίευση; Μου είπε ότι θεωρεί πως ναι.
Αυτά από εμένα.
Πήρα εγώ μόλις τώρα τηλέφωνο το σήκωσε μια κυρία και μου είπε ότι χθες υπεγράφησαν οι τελικοί πίνακες, τώρα αναμένεται η δημοσίευση τους. Από εκεί και πέρα το θέμα το αναλαμβάνει η Τράπεζα. Την ρώτησα άρα αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας η δημοσίευση; Μου είπε ότι θεωρεί πως ναι.
Αυτά από εμένα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες