Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Miron »

Ε ναι θα μπουν απο β επικουρικο, ισως περισσότεροι από τους μισούς!!
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από ARN »

Επειδή δεν υπάρχουν τόσοι (200+)με πιστοποίηση για αυτο λετε ότι θα μπουν και από β επικουρικό;
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ml »

Tolis123 έγραψε:Σωματείο Στελεχών Ασφαλείας; Και από την δικιά μου σχολή δεν είναι κανένα παιδί μέσα σε αυτό το σωματείο Μόνο από την δικό μου τμήμα που ήμασταν 24 άτομα έκαναν τα χαρτιά τα 13 άτομα. Έτσι για μια μικρή πληροφορία ΣΥΑ-ΣΑΠΥ και Φυλακές Μουσείων από ιδιωτικά και δημόσια ΙΕΚ είναι πτυχιούχοι πάνω από 2500 άτομα Ένα 30% αυτών έχει γεμίσει η λίστα από Κύριο και Α επικουρίας Όσο για το Σωμάτιο δεν νομίζω να αντιπροσωπεύει τους ΣΥΑ αλλά τους ΣΑΠΥ
Οι πιστοποιημένοι αρχαιοφυλακες είναι 1050. Εχει βγάλει ανακοίνωση ο σύλλογος αρχαιοφυλακων πριν ένα μήνα. Είναι περισσότερα τα στελέχη ασφαλείας; δε νομίζω φίλε μου. Είναι πολύ λιγότερα. Το σωματείο κάνει εκτιμήσεις , όπως κ εμείς κ έχει στοιχεία από εοππεπ. Κατ εκτίμηση πάντα. Σε ποια περιοχή είσαι εσύ; Αττική;
spiros

Δημοσίευση από spiros »

Οποιο στελεχος υπαρχει μεχρι 32 τα εχει κανει παιδια σιγουρα θα δουμε καμια 500 στελεχη πιστευω εγω και εμεις της α επικουριας δυσκολα
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Μέχρι τέλη Αυγούστου θα έχουν βγει οι πίνακες.(Πηγή)

Θα δούμε πόσοι είναι οι πιστοποιημένοι (ΕΟΠΠΕΠ) και 32 ετών.

Οι περισσότεροι θα έχουν κάνει τα χαρτιά τους και ας έχουν ξεπεράσει το όριο , θα πάνε δικαστικά, χωρίς όμως να κερδίσουν κάτι!

Άβαταρ μέλους
Second lieutenant
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Second lieutenant »

ΑRN Εσύ δεν ήσουν αυτός που σε προηγούμενα post έλεγες ότι στέλεχος υπηρεσιών ασφάλειας είναι εξειδικευμένος και καταλληλότερος για σωφρονιστικός από έναν καταδρομέα η έναν έφεδρο αξιωματικό τότε ρε μεγάλε γιατί να σου μετρήσουμε την προϋπηρεσία ΟΒΑ είσαι απλά γελοίος

Επίσης έλεγες ότι δεν θα δώσεις και έκραζες ότι το επίπεδο μας είναι χαμηλό εσύ αδερφέ λογικα με αυτά που αλλά λες κράζεις Και αλλά κάνεις ο καμένος είναι γατάκι μπροστά σου
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Miron »

Παιδιά θα το δείτε στα αποτελέσματα, φίλε ml είναι γνωστό και το εχουμε πει και ξαναπει ότι δεν υπάρχουν πολλοι με κύριος προσον αστούς να λένε!!
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από ARN »

Με άλλον με μπερδεύεις, τους χαρακτηρισμους στους επιστρέφω, κόψε την μαγκιά από το πληκτρολόγιο κ μην ζοριζεσαι τόσο Να ήμαστε αντιμέτωποι να μ πεις ότι παπαρια θες, τιμα τα παντελόνια σου..Προφανώς δεν είχα πει ότι το επίπεδο είναι χαμηλό διότι σε αυτή την "οικογένεια" ανήκω και εγώ.

Το μόνο που είχα πει ήταν ότι και οι στρατονομια πρέπει να μοριοδοτειτε διότι κ αυτοί κάνουν μεταγωγες συλλήψεις μαθήματα δικαίου κτλπ και κατά την άποψή μου είναι κοντά στο επάγγελμα.

Να είσαι πιο προσεκτικός άλλη φορά και η συζήτηση να μην αναλώνεται επί προσωπικού

Tolis123

Δημοσίευση από Tolis123 »

Στα λόγια μου έρχεσαι ML.1050 φυλακες μουσείου και γύρω στα 1500 άτομα ΣΥΑ και ΣΑΠΥ. Και να ξέρεις άλλη ειδικότητα ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Και άλλη Στέλεχος ασφαλείας προσώπων και υποδομών. Πάνω από 2500 χιλιάδες πτυχιούχοι από κυρία και Α επικουριας. Και σου λέω ότι ένα 30% από αυτούς να έκαναν τα χαρτιά είναι σχεδον μηδενικές οι ελπίδες για Β επικουρια. Έχω άτομο από Εοππεπ και μου τα λέει αυτά οπότε δεν τα λέω έτσι. Μακάρι να κάνουν την αίτηση το 20% από αυτούς και να πάρουν Β. Αλλά όχι και 70% από Β επικουριας που λένε μην τρελαθούμε. Από τον Ασεπ ακόμα δεν έχουν πει κάτι επίσημο άλλα πιστεύω ότι μέχρι τέλος του μήνα θα κάνουν έναν προσδιορισμό σε ποσοστά. Εγώ ειμαι απο Αττική και έχω δηλώσει εξωτερική/εσωτερική Κορυδαλλού και Θεσσαλονίκη σε κατηγορία πολύτεκνου και όπως ειπαν από τον ΕΟΠΠΕΠ εχω αρκετες πιθανότητες και ο λόγος είναι οι λίγοι πολύτεκνοι με αυτά τα μόρια. Πάντα φιλικά και σύντομα θα μάθουμε την πραγματικότητα.
Nikos.g
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Nikos.g »

Tolis123 έγραψε:Σωματείο Στελεχών Ασφαλείας; Και από την δικιά μου σχολή δεν είναι κανένα παιδί μέσα σε αυτό το σωματείο Μόνο από την δικό μου τμήμα που ήμασταν 24 άτομα έκαναν τα χαρτιά τα 13 άτομα. Έτσι για μια μικρή πληροφορία ΣΥΑ-ΣΑΠΥ και Φυλακές Μουσείων από ιδιωτικά και δημόσια ΙΕΚ είναι πτυχιούχοι πάνω από 2500 άτομα Ένα 30% αυτών έχει γεμίσει η λίστα από Κύριο και Α επικουρίας Όσο για το Σωμάτιο δεν νομίζω να αντιπροσωπεύει τους ΣΥΑ αλλά τους ΣΑΠΥ
Συνάδελφε σε ποιο ιεκ τελειώσατε και ποια χρονολογία δώσατε;

ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ml »

Στα λόγια μου έρχεσαι ML.1050 φυλακες μουσείου και γύρω στα 1500 άτομα ΣΥΑ και ΣΑΠΥ. Και να ξέρεις άλλη ειδικότητα ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Και άλλη Στέλεχος ασφαλείας προσώπων και υποδομών. Πάνω από 2500 χιλιάδες πτυχιούχοι από κυρία και Α επικουριας. Και σου λέω ότι ένα 30% από αυτούς να έκαναν τα χαρτιά είναι σχεδον μηδενικές οι ελπίδες για Β επικουρια. Έχω άτομο από Εοππεπ και μου τα λέει αυτά οπότε δεν τα λέω έτσι. Μακάρι να κάνουν την αίτηση το 20% από αυτούς και να πάρουν Β. Αλλά όχι και 70% από Β επικουριας που λένε μην τρελαθούμε. Από τον Ασεπ ακόμα δεν έχουν πει κάτι επίσημο άλλα πιστεύω ότι μέχρι τέλος του μήνα θα κάνουν έναν προσδιορισμό σε ποσοστά. Εγώ ειμαι απο Αττική και έχω δηλώσει εξωτερική/εσωτερική Κορυδαλλού και Θεσσαλονίκη σε κατηγορία πολύτεκνου και όπως ειπαν από τον ΕΟΠΠΕΠ εχω αρκετες πιθανότητες και ο λόγος είναι οι λίγοι πολύτεκνοι με αυτά τα μόρια. Πάντα φιλικά και σύντομα θα μάθουμε την πραγματικότητα.[/QUOTE Εννοειται φιλικά πάντα! Σκοπός είναι η σωστή ενημέρωση κ τίποτα άλλο! Οι πληροφορίες σου είναι λάθος κ θα το δεις. ΣΥΑ κ ΣΑΠΥ μαζί είναι κάτω από 500 άτομα άντρες κ γυναίκες μαζί. Οι αρχαιοφυλακες είναι υπερδιπλασιοι κ απ τις δυο αυτές ειδικότητες και το ένα τρίτο ή ένα τέταρτο είναι αντρες μόνο. Δηλαδή κάτω από 300 άτομα. Και δυο στους τρεις είναι πάνω από 32 ετών. Δηλαδή το ανώτερο εκατο άτομα μπορούσαν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό . Τα έχω αναφέρει αυτά σε προηγούμενα μηνύματα και τα έχω ψάξει εξαντλητικά. Κ τα στελέχη δε θα είστε πάνω από εκατό. Στην Κρήτη χαρακτηριστικά θα είμαστε πέντε έως δέκα άτομα και απ τις δυο ειδικότητες. Τσεκαρισμένο αυτό.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Οι αρχαιοφυλακες που λέτε ότι είναι 1050 το ξέρω πολύ καλά γιατί μιλάω με τον πρόεδρο τους... Και μου είπε από τα 1050 ηλικίακα μπορούν τα 50 ζητημα αλλα και αυτοί έκαναν και για αρχαιοφυλακες στην δικιά τους προκήρυξη... Θα το δείτε ότι το 70%θα είναι από β επικουρίκο Καλημερεςςς
Tolis123

Δημοσίευση από Tolis123 »

Nikos G. ΣΤΟ ΙΕΚ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΤΟ 2016.ML Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι θα πάρουν κόσμο από Β επικουρια; Εγώ δεν θα επιμείνω άλλωστε κοντά είναι οι μέρες που θα βγάλουν κάτι επίσημο.

tziar

Δημοσίευση από tziar »

Με 896 μορια, υπαρχει ελπιδα;
spiros

Δημοσίευση από spiros »

Και εδω που τα λεμε αυτοι στον ασεπ γραψε ρε φιλε τοσοι εκαναν κυριο προσον τοσοι α επικουρια και τοσοι β επικουρια να ξερει ο κοσμος τι γινεται. οχι μονο σε αυτη και σε αλλες προκυρηξεισ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 9 επισκέπτες