Και επειδη το εθνος δεν αναφερει κατι δηλαδη για τους φρουρους τι παει να πει οτι παγωσε ρε αδελφε; Ειπαμε δεν θα γραφει καθε εβδομαδα για την προκηρυξη.. πριν 6 ημερες ειχε αναφερθει στους φρουρους ο ελευθερος τυπος..mpam έγραψε:Παιδια προς ενημερωση το εθνος αυριο δεν αναφερει τιποτα για τους φρουρους, σημαδι που δειχνει οτι το θεμα παγωσε. Οποτε μαλλον πρεπει να το ξεχασουμε για φετος
Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Εχεις δικιο φιλε μου, αλλα απο οτι θυμαμαι το εθνος εχει να αναφερει κατι για τους φρουρους απο τα τελη αυγουστου και ελεγε μεσα στο σεπτεμβρη θα βγει αλλα μπαρουφες
mpam έγραψε:Παιδια προς ενημερωση το εθνος αυριο δεν αναφερει τιποτα για τους φρουρους, σημαδι που δειχνει οτι το θεμα παγωσε. Οποτε μαλλον πρεπει να το ξεχασουμε για φετος
Ρε φιλε πλακα μας κανεις; εγω λεω επειδη δεν γραφει αυριο το εθνος να το ξεχασουμε για 4-5 χρονια..
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 116
Τίποτα μηδέν όλοι αερολογίες είστε κάτι ουσιαστικό κανείς...
Που την ειδε οτι δεν λεει τιποτα ρε παιδια αφου δεν εχει κυκλοφορησει ακομα κ στο ιντερνετ το προτοσελιδο απο της 23 του μηνος εχει
Αφου το Εθνος ειναι αναξιοπιστο, καλο δεν ειναι που δε γραφει κατι;
Shit filter full

Ρε παιδια, οσοι πιστευετε οτι το θεμα 'προκηρυξη'εχει τελειωσει οριστικα και ξανα ασχοληθειτε απο το 15 με το καλο με τους φρουρους.. αφηστε οσους πιστευουν πως υπαρχουν πιθανοτητες να βγει και φετος μεχρι το τελος του ετους... υγεια και καλη καρδια πανω απ ολα..
Αδελφε δεν εχει ουσια να λεει ο καθενας τι του πε καποιος γνωστος του και αν θα βγει η οχι η προκηρυξη... ολοι εχουμε καποιες πληροφοριες πιστευω αλλα περιμενουμε να δουμε αν θα βγουν αληθινες.. μεχρι τοτε νομιζω οτι εχουμε το δικαιωμα να ελπιζουμε..john323 έγραψε:Τίποτα μηδέν όλοι αερολογίες είστε κάτι ουσιαστικό κανείς...
Και επειδη δε το παν στις ειδησεις δε θα βγει ποτε. ασε ρε φιλε μου
Ενώ τώρα δηλαδή που δεν αναφέρουν τα μέσα τίποτα πιστεύετε ότι θα βγεί ε; Τι να πώ μας έχουν τρελάνει και το έχουμε χάσει μου φαίνεται! Και δεν υπάρχει και κάτι έγκυρο στον ορίζοντα μάλλον...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 116
http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23768&subid=2&pubid=64071401
Δεν αναφέρει κάτι για ειδικούς φρουρούς...
Δεν αναφέρει κάτι για ειδικούς φρουρούς...
Λες μηπως τωρα που δεν το αναφερει να βγει η προκυρηξη;lol γιατι οποτε το αναφερει δε βγαινει!
Δηλαδη δεν αναφερει το εθνος κατι και μπαινει ταφοπλακα στο θεμα των φρουρων σωστα?.. γιατι κρεμεστε ολοι απ την συγκεκριμενη εφημεριδα ρε παιδια?.. με την ιδια λογικη γιατι να μην πιστεψει καποιος τον ελευθερο τυπο που ειχε αναφερει για τους φρουρους πριν 7 μερες και την εφημεριδα δημοκρατια που πριν κανα μηνα περιπου ελεγε, πως αναμενεται η προκηρυξη και 'καλα' οκτωμβριο..... δεν λεω οτι επειδη το αναφερουν θα βγει αλλα επειδη πολλοι περιμενετε τι θα γραψει μονο το εθνος και το εχετε παρει μονοτερμα για αυτο το λεω.. εγραψε το εθνος, ημαστε σε καλο δρομο.. δεν εγραψε το εθνος, ηρθε η συντελεια του κοσμου.. ειπαμε υπομονη παιδια..
Λοιπόν κομμάντα θέμα προκήρυξης έχει τεθεί φυσικά εδώ και αρκετό καιρό και αυτές τις πληροφορίες έχουν οι εφημερίδες και με βάση αυτές αναδημοσιεύουν τα όποια άρθρα... Ο δρόμος μέχρι την έκδοση της όμως απαιτεί να περάσει από κάποια στάδια και εκεί κολλάει το πράγμα λόγω παγώματος, Τρόϊκας, ΓΛΚ, Επιτυχόντες αστυφύλακες κλπ κλπ κλπ.
Τα έχουμε πει άπειρες φορές και τα γνωρίζετε.
Μην σπάτε τ'αρχίδια σας κάθε τρεις και λίγο με το Έθνος, τον Ελεύθερο Τύπο, το Στόχο, το Μήλο και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.
Θα δείξει το μέλλον το τι και το πως.
Υπομονή!
Τα έχουμε πει άπειρες φορές και τα γνωρίζετε.
Μην σπάτε τ'αρχίδια σας κάθε τρεις και λίγο με το Έθνος, τον Ελεύθερο Τύπο, το Στόχο, το Μήλο και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.
Θα δείξει το μέλλον το τι και το πως.
Υπομονή!
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 68
http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/39746/ola-deixnoun-proores-ekloges-trigmoi-stin-kyvernisi-apo-ti-diapragmatefsi-me-troika
Καλομελετα και ερχεται...
Καλομελετα και ερχεται...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες