Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Ρε μαγκες να ρωτησω κατι. Πηγα για το διπλωμα μηχανης σημερα σε μια σχολη φιλου και του λεω θελω το διπλωμα Στα χερια μου μερι 4 σεπτεμβρη και μου λεει θα το χω (με τα σχετικα λαδωματα δεξια αριστερα). Μου λεει αληθεια η παπατζες; Γιατι απο αυτο θα εξαρτηθει αν θα μπω η οχι!
LEW. έγραψε:Ρε μαγκες να ρωτησω κατι. Πηγα για το διπλωμα μηχανης σημερα σε μια σχολη φιλου και του λεω θελω το διπλωμα Στα χερια μου μερι 4 σεπτεμβρη και μου λεει θα το χω (με τα σχετικα λαδωματα δεξια αριστερα). Μου λεει αληθεια η παπατζες; Γιατι απο αυτο θα εξαρτηθει αν θα μπω η οχι!
Πόσα μόρια μαζεύεις και τι κατηγορία είσαι; Εγώ το βλέπω χλωμό! Σήματα έδωσες; Μαθήματα πότε θα κάνεις;
hackertom έγραψε:LEW. έγραψε: Ρε μαγκες να ρωτησω κατι. Πηγα για το διπλωμα μηχανης σημερα σε μια σχολη φιλου και του λεω θελω το διπλωμα Στα χερια μου μερι 4 σεπτεμβρη και μου λεει θα το χω (με τα σχετικα λαδωματα δεξια αριστερα). Μου λεει αληθεια η παπατζες; Γιατι απο αυτο θα εξαρτηθει αν θα μπω η οχι!
Πόσα μόρια μαζεύεις και τι κατηγορία είσαι; Εγώ το βλέπω χλωμό! Σήματα έδωσες; Μαθήματα πότε θα κάνεις;
εχω 2200 στην α και με την μηχανη παω 2500. Λες να με καψει ο τυπος; Σηματα θα δωσω μεθαυριο πορεια παραμεθεαυριο και θα χω το διπλωμα αντιπαραμεθαυριο! Ζορικο το βλεπω. Τελευται στιγμη και γω δεν υπολογιζα οτι θα βγαλει 1200 ατομα μεσα στον 15αυγουστο!
Μπορώ να ρωτήσω κάτι με 2050 έχω καμιά ελπίδα για επιλαχών τουλάχιστον;
ΒΑΣΩ ΣΤ. έγραψε:Μπορώ να ρωτήσω κάτι με 2050 έχω καμιά ελπίδα για επιλαχών τουλάχιστον;
Δύσκολα για μένα!
Υπάρχει πίνακας με τα μόρια υποψηφίων ειδικών φρουρών .ΒΑΣΩ ΣΤ. έγραψε:Μπορώ να ρωτήσω κάτι με 2050 έχω καμιά ελπίδα για επιλαχών τουλάχιστον;
LEW. έγραψε:hackertom έγραψε:LEW. έγραψε: Ρε μαγκες να ρωτησω κατι. Πηγα για το διπλωμα μηχανης σημερα σε μια σχολη φιλου και του λεω θελω το διπλωμα Στα χερια μου μερι 4 σεπτεμβρη και μου λεει θα το χω (με τα σχετικα λαδωματα δεξια αριστερα). Μου λεει αληθεια η παπατζες; Γιατι απο αυτο θα εξαρτηθει αν θα μπω η οχι!
εχω 2200 στην α και με την μηχανη παω 2500. Λες να με καψει ο τυπος; Σηματα θα δωσω μεθαυριο πορεια παραμεθεαυριο και θα χω το διπλωμα αντιπαραμεθαυριο! Ζορικο το βλεπω. Τελευται στιγμη και γω δεν υπολογιζα οτι θα βγαλει 1200 ατομα μεσα στον 15αυγουστο!
Τι να πω φίλε. Εγώ δύσκολο το βλέπω πολλά αύριο ακούω... Πάντως με 2500 είσαι μέσα...
JOHN έγραψε:Ευχαριστω mr.h.
καλη επιτυχια σε ολους!
Καλή επιτυχία και σε σένα φίλε μου!
Καραϊσκάκης έγραψε:Μάγκες χαίρετε! Μετά από μέρες κατέθεσα και εγώ τα χαρτιά μου (29 μόρια στην Β' κατηγορία) και αγχώνομαι πολύ αν θα περάσω... Να ρωτήσω κάτι: Εάν έχεις δίπλωμα μοτοποδηλάτου (1 μόριο) και μοτοσυκλέτας (3 μόρια) τότε πέρνεις σύνολο 4 μόρια ή μόνο της μοτοσυκλέτας (3 μόρια) ;
Ξέρουμε κατά προσέγγιση τον αριθμό υποψηφίων σε σχέση με πέρσυ ή νωρίς ακόμα;
Με 2900 είσαι μέσα φίλε μου. Όσο για το δίπλωμα της μηχανής μετράει το μεγαλύτερο, δηλαδή παίρνεις 3 μονάδες.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
Α η β κατηγορια; Α ναι β οχι.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Ειμαι στην α κατηγορια.

-
- Ταξίαρχος
Να τα κανεις! Δωρεαν ειναι οι ελπιδες. Γιατι οχι?
Κοιτα εγω εχω 1950 αν καταφερω και παρω το λοουερ θα χω 2050... Αλλα και με 1950 θα κανω και παλι τα χαρτια μου δεν ξερεις ποτε τι γινεται... Η βλακια ειναι οτι θα ειχα πολυ περισσοτερα μορια απλως επειδη κλεινω τα 20 του χρονου και οχι φετος χανω 3 μορια και θα ειχα 2250... 
Εννοώ από το δίπλωμα της μηχανής τα χάνω

Εννοώ από το δίπλωμα της μηχανής τα χάνω
-
- Ταξίαρχος
Εχεις μελλον ακομα. Μαζεψε οσο μορια μπορεις κ δοκιμασε παλι στο μελλον!
Δηλαδη να μην τα κανω τωρα θες να πεις τα χαρτια μου

-
- Ταξίαρχος
Μπορεις να τα κανεις! Επιλογη σου ειναι. Δεν χανεις κατι!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης