Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

Παιδια αυτο τ π. Ε. Ι γτ τ ειχα ψαξει τα παραβολα του κανουν 180 ευρω. Ρε παιδια τι αριθμο πρωτοκολου; Και καλα για αποδειξη πως τα στειλαμε τα χαρτια; Παιδια τυχον... Δεν δουμε τ ονομα μας στον πινακα πχ δεν στελνουν τα χαρτια εχουμε καμια αποδειξη πως τα δωσαμε; Διαφωτιστε με. Δεν πιστευω να κανουνε καμια λαμογια να μην τα στειλουνε... ΟΣΟΙ ΔΩΣΑΝΕ τα χαρτια τς δωσανε τπτ οτι και καλα σαν αποδειξη; Και βαλουνε δικα τους ατομα. Μετα δεν μπορουμε να αποδειξουμε πως τα δωσαμε. Ειμαι 20 χρονο και ειμαι ο μεγαλυτερος.

blademaster
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από blademaster »

giannis έγραψε:ΚΑΛΑ αυτο με την οικονομικη αστυνομια ξεχνα το δεν παιζει... Φρουρο σε παιρνεις δηλαδη για ολες τις χαμαλοδουλειες

οι φρουροί πια κάνουν σχεδόν ότι και οι αστυφύλακες. Αν έχει πτυχίο δέν βρίσκω το λόγο να μήν πάει. Και με λίγο βίσμα έφυγε ήδη.
Στρατονομος2212
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Στρατονομος2212 »

handballer έγραψε:
Στρατονομος2212 έγραψε: Απο τι εχω καταλαβει στην πυροσβεστηκη θα ευνοηθουν ποιο πολυ της κατηγοριας β
Εάν γράφεις έτσι την Πυροσβεστική να είσαι σίγουρος ότι θα ευνοηθείς...
τωρα εσυ δλδ τι μας παριστανεις ρε φιλε; Την δασκαλα με τα ξανθα μαλλια;
falcon

Δημοσίευση από falcon »

Σαββας έγραψε:2370 φιλε μου στην αλφα. Τριτεκνια-λοοερ-λοκ-φορτηγο-μηχανη. Απολυτιριο με ριχνει κατα πολυ. Ανωριμα μυαλα τοτε. Γενικο λυκειο ομως. Εαν δεν εμπαιναν οι πανελλαδικες θα ηταν μεγαλυτερο... Στις πανελλαδικες... Μονο εκθεση χτυπησα βαση τα αλλα...2--με 5... Και μ εριξε παρα πολυ. Και σε σενα καραισκακη... Ευχαριστω. Να ουμε.

έχεις πολλά μόρια φίλε θα μπεις, μην ς ανησυχεί τα απολυτήριο! Η βάση πάνω απο 2300 δεν πάει για Α'

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

Στρατονομος2212 έγραψε:
handballer έγραψε:
Στρατονομος2212 έγραψε: Απο τι εχω καταλαβει στην πυροσβεστηκη θα ευνοηθουν ποιο πολυ της κατηγοριας β
Εάν γράφεις έτσι την Πυροσβεστική να είσαι σίγουρος ότι θα ευνοηθείς...
τωρα εσυ δλδ τι μας παριστανεις ρε φιλε; Την δασκαλα με τα ξανθα μαλλια;

Oύτε εσύ ούτε ο handballer θα θέλετε να μάθετε τι παριστάνω εγώ εδώ πέρα. Οπότε κομμένες οι μαγκιές και οι ειρωνίες
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

blademaster έγραψε:
giannis έγραψε:ΚΑΛΑ αυτο με την οικονομικη αστυνομια ξεχνα το δεν παιζει... Φρουρο σε παιρνεις δηλαδη για ολες τις χαμαλοδουλειες

οι φρουροί πια κάνουν σχεδόν ότι και οι αστυφύλακες. Αν έχει πτυχίο δέν βρίσκω το λόγο να μήν πάει. Και με λίγο βίσμα έφυγε ήδη.

χλωμό αδερφέ, οι ειδικοί φρουροί δεν ανακρίνουν και γενικά δεν συμβαδίζουν με τους αστυφύλακες. Ούε μπορούν να μπουν ασφάλεια, ούτε mat, ούτε εκβιαστών, ούτε οπουδήποτε αλλού που συνεπάγεται και της οικονομικής αστυνομίας... Μόνο τελευταία δώσανε ευκαιρία να μπουν στα ΑΚΑΜ και αυτό γτ οι ειδικοί φρουροί είναι περισσοτερο του πεζοδρομίου ελπίζοντας πως θα αποδώσουν καλλίτερα!

Αστυφύλακες - Ειδικοί Φρουροί είναι κάτι σαν το στρατό ΕΜΘ - ΕΠΟΠ, οι μέν πρώτοι εκτελούν χρέοι αξιωματικών και οι δεύτεροι σκοπέτα περιπολίες...

Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

Να σαι καλα καπτεν φαλκον απο το στομα σου και στου θεου το αυτι! Υπομονη πλεον. Δεν πιστευω να κανει καμια λαμογια ο αξιωματικος π κατεθεσα τα χαρτια και δεν τα στειλει... Γτ δεν εχω κατι π ν αποδειξω πως τα εκανα. Και ανχονομαι ολα τα εχω δει... Παρα τα 20μ χρονια.
blademaster
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από blademaster »

Στα τμήματα οι φρουροί κάνουν ότι και αστυφύλακες εκτός το οτι δέν κάνουν αξ. Υπ
σε πολλά τμήματα, και στη γραμματεία και στη διαχείρηση ακόμα έχει φρουρούς. Δηλαδή υπηρεσίες γραφείου.

σε μερικές υπηρεσίες (ματ, αμεση δραση κτλ) όντος δέν μπορούν να πάνε, αλλα σε μια τόσο εξειδηκευμένη υπηρεσία όπως η οικονομική αυτό που μετράει είναι το πτυχίο και όχι ο βαθμός.
τεσπα, ακόμα δέν αποφάσισε αν θα κάνει τα χαρτιά του ο άνθρωπος.:-)
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από vag_21 »

illust έγραψε:
vag_21 έγραψε:
οχι μητσο δεν ειναι ετσι... Εαν αυτος δεν με σεβετε τωρα και δεν σεβετε τον βαθμο μου και τους κοπους μου. Αυτος αυριο - μεθαυριο ΔΕΝ θα με σεβαστει και ως συναδελφο. Και ο λογος ειναι οτι τελικα ο στρατος δεν τον διδαξε να εχει ''ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ΄'' οπως ορκιστηκε. Αρα αυτος ο ανθρωπος κατ εμε δεν κανει για σωματα ασφαλειας και ενοπλες δυναμεις γενικοτερα.

Δεν εχεις πλεον βαθμο, δεν εισαι στον στρατο. Αν γινει επιστρατευση, και δεν εισαι ειδικος φρουρος και σε καλεσουν θα εχεις, μεχρι τοτε ξεκαβαλα.

Τον σεβασμο, τον πραγματικο και οχι τον τυπικο, ο καθενας τον κερδιζει. Και αυτος που δεν κανει για σωματα ασφαλειας σιγουρα εισαι εσυ - αν τα παιρνεις ετσι εδω στο φορουμ, οταν θα ρθει κανας ***** στο γηπεδο που θα εισαι για μετρα και σου βρισει την μανα, τι θα κανεις; Θα τραβηξεις το usp και θα τον στειλεις;

το γ... Σες το θεμα.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από handballer »

Σαββας έγραψε: Να σαι καλα καπτεν φαλκον απο το στομα σου και στου θεου το αυτι! Υπομονη πλεον. Δεν πιστευω να κανει καμια λαμογια ο αξιωματικος π κατεθεσα τα χαρτια και δεν τα στειλει... Γτ δεν εχω κατι π ν αποδειξω πως τα εκανα. Και ανχονομαι ολα τα εχω δει... Παρα τα 20μ χρονια.
Δεν νομίζω. Κοίτα να δεις, ο αξιωματικός υπηρεσίας δεν φεύγει με το που την κάνεις εσύ από το τμήμα για να πάει να σου καταθέσει τα χαρτιά. Τα στέλνει συγκεντρωτικά την επόμενη μέρα (συνήθως) οπότε μετά από 2-3 μέρες μπορείς να πας εσύ από το τμήμα να πάρεις ένα αριθμό πρωτοκόλλου. Αλλά θα σου πουν ότι είναι περιττό και ότι δεν σου χρειάζεται... Θα βγουν λίστες με ονόματα... Ελπίζω να βοήθησα... [;) ]
JOHN

Δημοσίευση από JOHN »

Καλησπέρα σε όλους.
θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος που θα κυμανθουν οι βάσεις περίπου για την Β κατηγορια.
Έχω 2772,727 μόρια, εχω καμία ελπίδα η να μην κανω καν το κόπο να καταθέσω τα χαρτιά;
Καραϊσκάκης

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Μάγκες χαίρετε! Μετά από μέρες κατέθεσα και εγώ τα χαρτιά μου (29 μόρια στην Β' κατηγορία) και αγχώνομαι πολύ αν θα περάσω... Να ρωτήσω κάτι: Εάν έχεις δίπλωμα μοτοποδηλάτου (1 μόριο) και μοτοσυκλέτας (3 μόρια) τότε πέρνεις σύνολο 4 μόρια ή μόνο της μοτοσυκλέτας (3 μόρια) ;
Ξέρουμε κατά προσέγγιση τον αριθμό υποψηφίων σε σχέση με πέρσυ ή νωρίς ακόμα;
Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

ΠΟΤε δεν ξες τι γινεται καλυτερα να μ πουν περιττο... Ολα τα χω δει... Απο αυτο τν προκυρηξη κρινεται τ μελλον. Και εαν τεμπελιασει; Να τ χω και νομιζω ς περιπτωση ενστανσης πρεπει να τον ξερω... Εγω αργοτερα δεν μπορω. Δηλαδη να τελειωσει η προθεσμια και να τ παρω. Δεν πιστευω... Να τ πετανε... Τν αριθμο πρωτοκολου. ΝΑ ΣΑΙ καλα... Οταν εννοεις θα βγουν λιστες με ονοματα; Που; Τα αποτελεσματα λες; Ναι οκ. Εγω εννοουσα. Πως εαν δεν δω τ ονομα μ στην λιστα. Π θ αποδειξω πως εχω δωσει τα χαρτια μου; Στ τμημα. Μπορει να μ πει... Δεν ς ξερω... Δεν εδωσες χαρτια.
Mr.H
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Mr.H »

JOHN έγραψε:Καλησπέρα σε όλους.
θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος που θα κυμανθουν οι βάσεις περίπου για την Β κατηγορια.
Έχω 2772,727 μόρια, εχω καμία ελπίδα η να μην κανω καν το κόπο να καταθέσω τα χαρτιά;

Έχεις, κάντα.
JOHN

Δημοσίευση από JOHN »

Ευχαριστω mr.h.

καλη επιτυχια σε ολους!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες