Ναι όντως, πολύ σωστή τοποθέτηση Ντίνο, έχεις δίκιο σε αυτόDinosV έγραψε:Παιδες εγω σας τα ελεγα αυτα οταν με ρωτουσατε. Εξαλλου δεν ειναι κακη ιδεα γλιτωνουν πολλους απο τα εξοδα και την ταλαιπωρια συμπεριλαμβανομενης και της ψυχολογικης!
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 62
Dum spiro spero
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
απ'οτι βλεπω λετε οτι θα παρουν αυτους με τα περισσοτερα μορια. Και λιγους επιλαχοντες. Ποσα ατομα θα παρουν δηλαδη αν ζηταει η ειδικοτητα 30 ατομα; 35; Και αν απο αυτους οι 20 πανε χαλια στα αθληματα τι θα γινει τοτε;Ηλιας έγραψε: Διλαδι παιδεια αν κατάλαβα καλά δεν θα περάσουμε ολοι απο τα αθλήματα κ. Λ; Θα γινει οπως και στους ειδηκους φρουρουσ; Οι πρωτοι στα μορια θα περασουν μονο;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 1
anna.nikos έγραψε:απ'οτι βλεπω λετε οτι θα παρουν αυτους με τα περισσοτερα μορια. Και λιγους επιλαχοντες. Ποσα ατομα θα παρουν δηλαδη αν ζηταει η ειδικοτητα 30 ατομα;35; Και αν απο αυτους οι 20 πανε χαλια στα αθληματα τι θα γινει τοτε;Ηλιας έγραψε: Διλαδι παιδεια αν κατάλαβα καλά δεν θα περάσουμε ολοι απο τα αθλήματα κ. Λ; Θα γινει οπως και στους ειδηκους φρουρουσ; Οι πρωτοι στα μορια θα περασουν μονο;
Aν πάρουν 50% επιπλέον επιλαχόντες τότε για 30 θέσεις θα πάρουν τοςυ 30 επιτυχόντες + 15 επιλαχόντες.
Και θεωρώ απόλυτα σωστό να καλούνται για δοκιμασίες ΜΟΝΟ όσοι έχουν πετύχει ή είναι επιλαχόντες. Γιατί να ταλαιπωρούνται τόσες χιλιάδες άτομα ασκόπως;
-
- Στρατηγός
Σωστη κ πολυ λογικη η τακτικη τους αλλα πραγματικα θελω να δω πως θα κυμανθουν οι βασεις οταν τα απαραιτητα δικαιολογητικα ηταν μονο ενα απολυτηριο λυκειου σχεδον σε ολες τις ειδικοτητες... Θα μενουν απεξω κ ατομα που θα εχουν πολυ μικρη διαφορα μοριων απο τον τελευταιο, για ελαχιστα λιγοτερα μορια θα μενουν απεξω... Θα φανει σε λιγες μερες
Dum spiro spero
illy μου εσυ εδωσες για ΣΞ η για αεροπορια;
-
- Στρατηγός
Και για τα δυο... Εδωσα σξ κ τωρα θα δωσω Κ για αεροποριαmonika έγραψε: illy μου εσυ εδωσες για ΣΞ η για αεροπορια;
Dum spiro spero
Εννοεις οτι εφτασες κ στα αθληματα στο σξ; Κ τα περασες; Κ τωρα αεροπορια ποεριμενεις μαλλον... Εγω αμυνας αερ. Τι δηλωσες;
-
- Στρατηγός
Χαχαχα, κ εγω αμυνης παιδι ειμαι! Χαχαχα... Καλα μας αποτελεσματα! Βασικα ειμαι περιεργη να δω πωα θα κυμανθουν οι βασεις
Dum spiro spero
Εγω νομιζω καλουν αυτους με τα περισσοτερα μορια. Ετσι εγινε κ στο σξ;
-
- Στρατηγός
Οχι... Τους καλεσαν ολους στον ξηρας! Πιο καλο συστημα ειναι αυτο παντως που εφαρμοσαν στην αεροπορια, κ απο ψυχολογικης κ απο οικονομικης αποψης!
Dum spiro spero
Τα αθληματα τα περασες ολα; Καλα μας αποτελεσματα!
Ρε παιδια οι πινακες για της κατηγοριες και το προγραμμα αθληματων ποτε θα βγει για ναυτικο και αεροπορια;
γεια σας μαλών τέλος Δεκεμβρίου η άρχεις Ιανουάριου είπαν στα νέα
είναι κάνεις από Ρέθυμνο η Κρήτη
είναι κάνεις από Ρέθυμνο η Κρήτη
neokosmitis έγραψε:Ρε παιδια οι πινακες για της κατηγοριες και το προγραμμα αθληματων ποτε θα βγει για ναυτικο και αεροπορια;
Για την αεροπορία που ρώτησα στο γραφείο ενημέρωσης κοινού του ΥΕΘΑ μου είπαν ότι γύρω στις 15-20/12 θα βγουν οι πίνακες και το πρόγραμμα για υγ-ψυχ-αθλ.
Εγω παιδια ξερω οτι θα τους καλεσουν ολους... Γιατι τα βισματα που εχουνε λιγα μορια τι θα κανουν;
σκεφτητε και αυτο

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες