Αναστολή προκηρύξεων για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από D.Y.K »

Της τάξεως του 4,7% thrakiotis.

Είναι μικρό το ποσοστό άν το σκεφτεί κανείς οπότε δεν τίθεται θέμα μεγάλων αλλαγών.

Όσοι ήταν να περάσουν θα περάσουν.
thrakiotis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από thrakiotis »

Δηλαδη αλλαζουν βαθμολογιες οποτε και η σειρα που ειχανε βαση αυτης ααα οκ
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από capo »

mila82 έγραψε:ΔΕΝ ακυρωνονται οι διαγωνισμοι! Απλα αλλαζει η διαδικασια τους ως προς την συνεντευξη...
καταργειται η συνεντευξη και για εμας που ηδη δωσαμε απλα δεν θα βαθμολογηθουμε απο αυτην. Οι διαγωνισμοι απλα αναστελλονται για να αξιολογηθουν απο την αρχη.(ΝΕΤ)
το θεμα Ειναι οτι μας παει πισω. Δυο εβδομαδες πριν βγουν τα αποτελεσματα αλλαζει την προκηρηξη ποσο θα μας παρει μεχρι να γινει ξανα αξιολογηση; Σιγουρα 2 μηνες μπορει και περισσοτερο. Δεν ειναι κριμα που χανουμε τοσο καιρο τζαμπα; Ενω ειχαμε το ανχος του ποτε θα βγουνε τωρα εχουμε και το ανχος ποτε θα ξαναγινει η αξιολογηση...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ναι ναι. Αλλά ξαναλέω ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Οι βαθμολογίες και κυρίως οι σειρές κατάταξης (επιτυχώντες) θα αλλάξουν ελάχιστα.!

Καλή επιτυχία σε όλους.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Rafale »

D.Y.K έγραψε:Ναι ναι. Αλλά ξαναλέω ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Οι βαθμολογίες και κυρίως οι σειρές κατάταξης (επιτυχώντες) θα αλλάξουν ελάχιστα.!

Καλή επιτυχία σε όλους.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

http://3.bp.blogspot.com/_Zus0hhpeoW4/StmW8jYZi5I/AAAAAAAAQcE/VpZ2oel6a_A/s1600-h/thema.jpg

thrakiotis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Το ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα ξερουμε; Η απο νοεμβριο θα μαθουμε?
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εικόναρε παιδια εδωσα στον στρατο και με εκοψαν για ενα ποντο ενω με επιπλεον κοροιδευαν ... Ειναι ονειρο μου να μπω στον στρατο. Ειλικρινα λυπαμαι αν ακυρωθει η προκυρηξη γιατι καταλλαβαινω την ταλαιπωρια αλλα μηπως εγω θα εχω καμια πιθανοτητα απο τις ενστασεις που εγιναν
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Rafale »

μαρια έγραψε:Εικόναρε παιδια εδωσα στον στρατο και με εκοψαν για ενα ποντο ενω με επιπλεον κοροιδευαν ... Ειναι ονειρο μου να μπω στον στρατο. Ειλικρινα λυπαμαι αν ακυρωθει η προκυρηξη γιατι καταλλαβαινω την ταλαιπωρια αλλα μηπως εγω θα εχω καμια πιθανοτητα απο τις ενστασεις που εγιναν
ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΑΡΙΑ ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΚΟΨΑΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΙΔΗ ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ;
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από mila82 »

capo έγραψε:
mila82 έγραψε:ΔΕΝ ακυρωνονται οι διαγωνισμοι! Απλα αλλαζει η διαδικασια τους ως προς την συνεντευξη...
καταργειται η συνεντευξη και για εμας που ηδη δωσαμε απλα δεν θα βαθμολογηθουμε απο αυτην. Οι διαγωνισμοι απλα αναστελλονται για να αξιολογηθουν απο την αρχη.(ΝΕΤ)
το θεμα Ειναι οτι μας παει πισω. Δυο εβδομαδες πριν βγουν τα αποτελεσματα αλλαζει την προκηρηξη ποσο θα μας παρει μεχρι να γινει ξανα αξιολογηση; Σιγουρα 2 μηνες μπορει και περισσοτερο. Δεν ειναι κριμα που χανουμε τοσο καιρο τζαμπα; Ενω ειχαμε το ανχος του ποτε θα βγουνε τωρα εχουμε και το ανχος ποτε θα ξαναγινει η αξιολογηση...

δεν νομιζω να τους παρει τοσο χρονο, γνωριζοντας οτι η προθεσμια ειναι 2νοεμβ. Αλλωστε μονο του στρατου ξηρας θα αναβαθμολογησουν, οι αλλες προκηρυξεις ειναι ακομα στην αρχη. Δεν εχουμε μεινει και τοσες χιλιαδες πια...
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από mila82 »

μαρια έγραψε:Εικόναρε παιδια εδωσα στον στρατο και με εκοψαν για ενα ποντο ενω με επιπλεον κοροιδευαν ... Ειναι ονειρο μου να μπω στον στρατο. Ειλικρινα λυπαμαι αν ακυρωθει η προκυρηξη γιατι καταλλαβαινω την ταλαιπωρια αλλα μηπως εγω θα εχω καμια πιθανοτητα απο τις ενστασεις που εγιναν

δεν ακυρωνεται η προκηρυξη. Απλα θα αναβαθμολογηθουν οσοι εχουν φτασει στο τελικο σταδιο (δλδ οσοι εδωσαν και αθληματα) για ποιες ενστασεις μιλας; Εσυ οπως λες κοπηκες λογω υψους δλδ δεν εφτασες στο τελικο σταδιο... Δεν νομιζω να αλλαζει κατι για σενα
ilias83
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από ilias83 »

Τελικα πως θα αξιολογηθουν οσοι εδωσαν εξετασεις; Δηλαδη -200 βαθμους της συνεντευξης?
thrakiotis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ναι ετσι θα κανουν λογικα αφου η συνεντευξη δεν θα ισχυει τωρα για ειδικοτερα περιμενουμε ...
thrakiotis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Απαντώντας σε νεώτερες ερωτήσεις δημοσιογράφων σε σχέση με το διαγωνισμό για την πρόσληψη επαγγελματιών οπλιτών, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε τα εξής:

ilias83
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από ilias83 »

Δηλαδη τα αποτελεσματα ποτε θα τα βγαλουν ρε παιδια;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης