ΥΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
D.S.
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από D.S. »

Ρε παιδιά και εγώ ΔΕΑ στις ειδικές δυνάμεις θέλω να πάω αλλά ξέρω ότι πρέπει μνα έχεις "δόντι" για να πας και πως αν δηλώσω ΔΕΑ παίζει να με στείλουν πεζικό και τότε... Θα ξενερώσω τη ζωή μου! Πείτε μου τί γνώμη σας!

Τί να κάνω;

Παίζει να μπω ΔΕΑ ειδ. Δυνάμεων χωρίς "βοήθεια";

Άβαταρ μέλους
D.S.

Δημοσίευση από D.S. »

Γεια σας παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι!

Παρουσιάζομαι το Νοέμβρη! Τώρα το που θα με στείλουν θα δείξει! Εγώ στη στρατολογία παντως δήλωσα ΕΙΔ. ΔΥΝ.

Θα κάνω τα πάντα για να πάω εκεί!

Το πρόβλημά μου όμως είναι άλλο! Θέλω να υπηρετήσω ως δόκιμος (ΔΕΑ) Στις ΕΙΔ. ΔΥΝ. Αν περάσω με επιτυχία τις δοκιμασίες και τις ασκήσεις και κάνω κανονικά μετά την εκπαίδευση μου ως δόκιμος υπάρχει περίπτωση απ' ότι ξέρω να με στείλουν πεζικό!

Αν μου το κάνουν αυτό θα ξενερώσω τη ζωή μου!

Θέλω λοιπόν να ρωτήσω:

Αν γίνουν όλα αυτά μετά μπορώ να αρνηθώ να υπηρετήσω ως δόκιμος για να μην πάω στο πεζικό και να δηλώσω πως θέλω να γυρίσω να κάνω την εκπαίδευση μου σαν απλός κληρωτός στις ΕΙΔ. ΔΥΝ.

Άβαταρ μέλους
D.S.

Δημοσίευση από D.S. »

D.S. έγραψε: Ρε παιδιά και εγώ ΔΕΑ στις ειδικές δυνάμεις θέλω να πάω αλλά ξέρω ότι πρέπει μνα έχεις "δόντι" για να πας και πως αν δηλώσω ΔΕΑ παίζει να με στείλουν πεζικό και τότε... Θα ξενερώσω τη ζωή μου! Πείτε μου τί γνώμη σας!

Τί να κάνω;

Παίζει να μπω ΔΕΑ ειδ. Δυνάμεων χωρίς "βοήθεια";

!!! H E L P !!!
[: |
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Γia δeα ειδικών δυνάμεων γinetai to eξhς: θa πpeπei na πate σthn σeaπ, σthn kphth, ως ΥΕΑ toy πezikoy ki ekei θa επιλεγείτε γia ειδικές δυναμεις. σe kaθe σειρά πoy μπαίνει έρχεται κλιμάκιο ειδικών δυνάμεων γia na επιβλέψει tiς αθλητικές δοκιμασίες,oπote kai επιλέγονται oi δeα ειδικών δυνάμεων.meta εξετάζεστε aπo πoλλoyς γιατρούς (kai oxi τυπικά!) kai συνεχίζετε η oxi.

σe πpωth φάση επιλέγονται oλa ta βύσματα kai κάποιοι πoy άξιζαν,enω σe δεύτερη φάση επιλέγονται ki aλλa βύσματα kai περισσότεροι πoy άξιζαν. δhλaδh xωpiς byσma exeiς πoλλeς πιθανότητες na mhn επιλεγείς.
aytoi πoy επιλέγονται βύσματika aλλa δe to aξizoyn, κόβονται σto κεαπ...
tolios
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από tolios »

nik_rubis... Πως ηταν η πορεια σου; Εγω Οκτωβρη πηγαινω Ρεντινα για κεαπ...
Άβαταρ μέλους
D.S.

Δημοσίευση από D.S. »

Epimachos έγραψε:Γia δeα ειδικών δυνάμεων γinetai to eξhς: Θa πpeπei na πate σthn σeaπ, σthn kphth, ως ΥΕΑ toy πezikoy ki ekei θa επιλεγείτε γia ειδικές δυναμεις. Σe kaθe σειρά πoy μπαίνει έρχεται κλιμάκιο ειδικών δυνάμεων γia na επιβλέψει tiς αθλητικές δοκιμασίες,oπote kai επιλέγονται oi δeα ειδικών δυνάμεων.meta εξετάζεστε aπo πoλλoyς γιατρούς (kai oxi τυπικά!) kai συνεχίζετε η oxi.

σe πpωth φάση επιλέγονται oλa ta βύσματα kai κάποιοι πoy άξιζαν,enω σe δεύτερη φάση επιλέγονται ki aλλa βύσματα kai περισσότεροι πoy άξιζαν. Δhλaδh xωpiς byσma exeiς πoλλeς πιθανότητες na mhn επιλεγείς.
aytoi πoy επιλέγονται βύσματika aλλa δe to aξizoyn, κόβονται σto κεαπ...
Καλημέρα φίλε μου!

Να ρωτήσω και το άλλο: Αν επιλεγείς τελικά ως ΔΕΑ αλλά όχι στις ΕΙΔ. ΔΥΝ. Μπορείς μετά να ζητήσεις να μην πας ΔΕΑ πεζικού αλλά να συνεχίσεις τη θητεία σου σαν απλός κληρωτός στις ΕΙΔ. ΔΥΝ.

Άβαταρ μέλους
D.S.

Δημοσίευση από D.S. »

D.S. έγραψε:Γεια σας παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι!

Παρουσιάζομαι το Νοέμβρη! Τώρα το που θα με στείλουν θα δείξει! Εγώ στη στρατολογία παντως δήλωσα ΕΙΔ. ΔΥΝ.

Θα κάνω τα πάντα για να πάω εκεί!

Το πρόβλημά μου όμως είναι άλλο! Θέλω να υπηρετήσω ως δόκιμος (ΔΕΑ) Στις ΕΙΔ. ΔΥΝ. Αν περάσω με επιτυχία τις δοκιμασίες και τις ασκήσεις και κάνω κανονικά μετά την εκπαίδευση μου ως δόκιμος υπάρχει περίπτωση απ' ότι ξέρω να με στείλουν πεζικό!

Αν μου το κάνουν αυτό θα ξενερώσω τη ζωή μου!

Θέλω λοιπόν να ρωτήσω:

Αν γίνουν όλα αυτά μετά μπορώ να αρνηθώ να υπηρετήσω ως δόκιμος για να μην πάω στο πεζικό και να δηλώσω πως θέλω να γυρίσω να κάνω την εκπαίδευση μου σαν απλός κληρωτός στις ΕΙΔ. ΔΥΝ.

Κάποια βοήθεια;Εικόνα

Ξέρω πως φαίνεται περίπλοκο όλο αυτό ποου ρωτάω αλλά αν μπορεί κάποιος ας μου λύσει την απορία...

Ευχαριστώ Εικόνα

Epilektos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από Epilektos »

Καλησπέρα! Κατ'αρχάς, είναι αλήθεια ότι τώρα που έγινε 9μηνο οι ΔΕΑ κάνουν 12 μήνες; Αν όχι, πόσο κάνουν. Και αν πάω για δόκιμος και δε την παλέψω και με κόψουν μπορώ σίγουρα να συνεχίσω στις Ειδ. Δυνάμεις σαν φαντάρος ή φεύγω για πεζικό;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και παρακαλώ να απαντήστε όσο το δυνατόν γρηγορότερα γιατί σε 10 μέρες μπαίνω!
Athan
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Athan »

Epilektos έγραψε:Καλησπέρα! Κατ'αρχάς, είναι αλήθεια ότι τώρα που έγινε 9μηνο οι ΔΕΑ κάνουν 12 μήνες; Αν όχι, πόσο κάνουν. Και αν πάω για δόκιμος και δε την παλέψω και με κόψουν μπορώ σίγουρα να συνεχίσω στις Ειδ. Δυνάμεις σαν φαντάρος ή φεύγω για πεζικό;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και παρακαλώ να απαντήστε όσο το δυνατόν γρηγορότερα γιατί σε 10 μέρες μπαίνω!

ΔΕΑ πας 14 μηνες.
Και τη ΣΕΑΠ να παλεψεις παλι υπαρχει περιπτωση να μην σε στηλουν δοκιμο στις Ε. Δ.
Anonymous

Ρε παιδια μια ερώτηση να κάνω... Μου έχει έρθει το χαρτί για Θήβα Πυροβολικό με την ενδειξη ΥΕΑ επάνω. Εγώ Θέλω να πάω ειδικές δυνάμεις. Αν μετά την ορκομωσία πάω για ΥΕΑ χωρίς να έχω πάει ειδικές δυνάμεις, μετά μπορώ να πάω στις ειδικές δυνάμεις; Η οχι;
Άβαταρ μέλους
D.S.

Δημοσίευση από D.S. »

Γιαννης Δ. έγραψε:Ρε παιδια μια ερώτηση να κάνω... Μου έχει έρθει το χαρτί για Θήβα Πυροβολικό με την ενδειξη ΥΕΑ επάνω. Εγώ Θέλω να πάω ειδικές δυνάμεις. Αν μετά την ορκομωσία πάω για ΥΕΑ χωρίς να έχω πάει ειδικές δυνάμεις, μετά μπορώ να πάω στις ειδικές δυνάμεις; Η οχι;
Καλή σου μέρα φιλαράκο!

Λοιπόν: Το ότι σου ήρθε το χαρτί για πυροβολικό δεν σημαίνει ότι δε μπορείς να πας Ειδ. Δυν. Καθώς λίγες ημέρες μετά από την ημέρα κατάταξής σου Στο ΚΕΝ Θα έρθουν απο το "Πεύκο" αξιωματικοί οι οποίοι θα ρωτήσουν ποιοί θελουν να πάνε στις Ειδ. Δυν. Εσύ τότε θα δηλώσεις ότι θες να πας! Θα κάνεις κάποιες αθλητικές δοκιμασίες και εφ' όσων τις περάσεις με επιτυχία μετά από την ορκομωσία σου στο κέντρο το οποίο θα έχεις παρουσιαστεί (πυροβολικό), θα σε στείλουν κατ' ευθείαν "Πεύκο"!

Όσο για Δ. Ε. Α. Θα δηλώσεις ότι θες να πας όταν θα είσαι στο "Πεύκο" λογικά! Δεν ξέρω αν χρειάζεται να το έχεις δηλώσει και νωρίτερα στο ΚΕΝ!

Αλλά αν σας ρωτήσουν στο ΚΕΝ ποιοί θέλουν να πάνε Δ. Ε. Α. Εσύ δήλωσε για σιγουργιά ότι θες να πας Δ. Ε. Α. Αλλά στις Ειδ. Δυν.

Ελπίζω να σε βοηθησα!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από D.Y.K »

Στο ΚΕΝ θα το δηλώσει.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
D.S.

Δημοσίευση από D.S. »

Δ. Υ. Κ έγραψε:Στο ΚΕΝ θα το δηλώσει.Εικόνα
Θα πρέπει να δηλώσει λογικά ότι θέλει να πάει Δ. Ε. Α. Ειδ. Δυν. Ώστε να τον στείλουν και Πεύκο!

Ή μήπως θα πρέπει να δηλώσει ξεχωριστά για Δ. Ε. Α. Και ξεχωριστά ότι θέλει να πάει Ειδ. Δυν.

Μέχρι και εγώ έχω μπερδευτεί πάνω στο θέμα αυτό (Ή μήπως θα πρέπει να δηλώσει ξεχωριστά για Δ. Ε. Α. Και ξεχωριστά ότι θέλει να πάει Ειδ. Δυν) !

Anonymous

Φιλε D.S εγώ παρουσιάζομαι Κόρινθο Υ. Ε. Α αλλα δε θέλω να πάω Κρήτη για την εκπαίδευση και τα σχετικά. Επειδή είμαι από Βόλο σκεφτομαι να αλλάξω σε σώμα Πεζοναυτών, γίνεται αυτό αφου παρουσιαστώ; Και τέλος η εκπαίδευση για Υ. Ε. Α πεζοναυτών που γινεται;
Άβαταρ μέλους
D.S.

Δημοσίευση από D.S. »

foxhound έγραψε:Φιλε D.S εγώ παρουσιάζομαι Κόρινθο Υ. Ε. Α αλλα δε θέλω να πάω Κρήτη για την εκπαίδευση και τα σχετικά. Επειδή είμαι από Βόλο σκεφτομαι να αλλάξω σε σώμα Πεζοναυτών, γίνεται αυτό αφου παρουσιαστώ; Και τέλος η εκπαίδευση για Υ. Ε. Α πεζοναυτών που γινεται;
Δεν ξέρω αν γίνεται να κάνεις μετάταξη σε άλλο σώμα του στρατού "τώρα"! Παλιότερα ξέρω ότι γινόταν! Για τώρα δεν ξ'ερω και πραγματικά θα σε γελάσω αν σου πω!

Γιατί όπως ξέρεις οι Πεζοναύτες ανήκουν πλέον στο ΠΝ και δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να πας! Αν ήταν ακόμα στις Ειδ. Δυν. Δεν το συζητούσαμε καν το αν θα μπορεύσες να πας γιατί σίγουρα μπορούσες!

Τώρα για το που κάνουν εκπαίδευση οι Υ. Ε. Α. Των Πεζοναυτών δεν το ξέρω! Αυτό που ξέρω είναι πάντως πως ακόμα εκπαιδεύονται από ΕιδικοΔυναμήτες!

Καλύτερα σε αυτά που με ρωτάς να μπορέσει να σου απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος από εμένα για να μη σου κάνω και παραπληροφόρησηΕικόνα

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες